ako zabudnúť?
ako zabudnúť?
takze asi pred troma štyrmi rokmi som chodil s dievcatom , vztah trval asi 10 mesiacov potom sme sa rozisli pretoze som daval vacsiu prednost športu
no doteraz neviem zabudnut a stale na nu myslim (asi len preto ze je to hrozna samica!):/ neviete ako mam zabudnut ?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: ako zabudnúť?
najdi si inu samicu...co ti ine na to?...
po nej som mal dalsie 2 a pocas vztahu veru som nemyslel na ine...ale ked teraz nemam na to chut vlacit sa s nejkou vsade:/S.T.E.A.L.T.H napísal:najdi si inu samicu...co ti ine na to?...
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
stretavas sa snou este ?(ako kamarat) alebo vydavas ju kazdy den ? ak ano tak rob presny opak vyhybaj sa .. a potom cas to vylieci 
-
neo250
Star
10 mesiacov?, ved to si sa nemohol ani poriadne zaľúbiť! Venuj sa naďalej športu, priateľom a hlavne holkám a ver či never rýchlo zabudneš
len sa neožieraj lebo to ti ešte viac udrie....
Klin sa klinom vybija, takze si bud najdi, alebo zaplat nejaku samicu..
ak by slo o skutocnu lasku, nezaudnes na nu este dlho, ale ak ide len cisto o fyzicku pritazlivost - tak na nu nezabudnes NIKDY
Ked budes s nejakou zenou v posteli, vzdy budes mysliet na jej polovicky..
ber to z tej lepsej stranky - aspon nebudes mysliet na kktiny
ak by slo o skutocnu lasku, nezaudnes na nu este dlho, ale ak ide len cisto o fyzicku pritazlivost - tak na nu nezabudnes NIKDY
Ked budes s nejakou zenou v posteli, vzdy budes mysliet na jej polovicky..
ber to z tej lepsej stranky - aspon nebudes mysliet na kktiny
-
p4ra
Redeemer
Myslim, ze viem, ako sa citis. Ja som na tom bol podobne. Az na to, ze som s nou chodil rok a pol. Rozisli sme sa a par rokov som na nu myslel stale. Ale teraz mam inu, ovela lepsiu a nikdy nebolo jednoduchsie zabudnut na tu ex, ako to bolo teraz.
Rada do zivota. Zabudni na minulost (ale nevymaz z pamati), a zi pre buducnost.
to bola tvoja prva s. partnerka?
Nebije sa to trochu?p4ra napísal:...Zabudni na minulost (ale nevymaz z pamati)...
-
PhYs0c
King
nemysli na minulost ale ani nezabudnes...asi tak to myslel
-
zuzkazuzka
VIP
Ako zabudnúť? Napríklad sa venuj ešte viac tomu športu, pre ktorý ten vzťah stroskotal. A inak, keď si ju bral len ako samicu, tak v tom nejaké veľké city nemohli byť, takže sa vyliečiš veľmi rýchlo.
-
Janio
Zablokovaný
zuzka čo ty nepoznáš platonické lásky kde je veľmi zaľúbený ? Tuším jeden komediant tu písal, ako sa má spýtať svojho šťastia či s ním bude chodiť. Tak si s ňou dohodol rande, a išli spolu vonku + ešte jedna kamarátka. Jeho šťastieho ho odmietlo a on zdrvený, že tak krásny vzťah padol hneď začal chodiť s jej kamarátkou 
-
p4ra
Redeemer
Myslel som to tak, ze zabudni na to, co bolo. Proste uz to bolo, treba zit dalej. Ale tie pekne spomienky, vsetko co ste prezili si nechaj v pamati. Lebo to patri k zivotu.rainbow napísal:Nebije sa to trochu?
-
blitzkrieg
Professional
tak tak, z toho zlého si treba brať len tie pekné veci 
za 10 mesiacov sa nedá poriadne zaľúbiť?!? musím oponovať, človek sa môže neskutočne zaľúbiť po pár týždňoch.. ak s človekom trávi dostatočné množstvo, veľa sa rozprávajú.. prečo nie?neo250 napísal:10 mesiacov?, ved to si sa nemohol ani poriadne zaľúbiť! Venuj sa naďalej športu, priateľom a hlavne holkám a ver či never rýchlo zabudnešlen sa neožieraj lebo to ti ešte viac udrie....
-
p4ra
Redeemer
Suhlasim s tebou. Aj ja som sa sialene rychlo zalubil do svojej sucasnej, ale je to vzajomne. Neda sa urcit cas, kedy presne sa clovek moze alebo nemoze zalubit. Takze by som si ten prispevok nevsimal.
-
blitzkrieg
Professional
najlepšie na tom je aj to že človek z veľkej lásky dokáže ešte za kratšiu dobu začať nenávidieť a môže to byť aj zo sekundy na sekundu
-
p4ra
Redeemer
Aj toto je tiez jedna velka pravda.
Presne tak, a ak sa v tom vzťahu udialo niečo tak škaredé ako mne, tak potom aj keby som sa znovu chcela zaľúbiť tak nemôžem... neviem už dôverovať...a ničí ma toblitzkrieg napísal:najlepšie na tom je aj to že človek z veľkej lásky dokáže ešte za kratšiu dobu začať nenávidieť a môže to byť aj zo sekundy na sekundu
-
blitzkrieg
Professional
neboj nie si sama ale už takéto veci beriem inak po toľkých sklamaniach čo som zažil ma už asi nič neprekvapí ..a idem ďalej ..zatiaľ mám priateľku a som veľmi spokojný po všetkých stránkach vzťahu ..kafiatko napísal: Presne tak, a ak sa v tom vzťahu udialo niečo tak škaredé ako mne, tak potom aj keby som sa znovu chcela zaľúbiť tak nemôžem... neviem už dôverovať...a ničí ma to