Problem s podsvietenim
-
pegasusss
Light Professional
Problem s podsvietenim
Zdravim mam auto Citroen Xsara Piccasso , a mam problem s podsvietenim na panely kde su kontrolky pre vykurovanie , ventilatory atd. .... , niesom si isty ci su to diody alebo žiarovky na podsvietení ale každopadne niesu zhorene ani nijako poškodene len nesvietia .... šetko ostatne svieti ako napr. podsvietenie na výstražne smerovky .... prosim vas nevedeli by ste mi poradit ze co stym ? hladal som aj na nete a jeden typo ma podobny problem a ze bol s tym v citroene a nevedia mu to spravit ....
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s podsvietenim
Skontroluj poistky, ak sú poistky OK, potom to môžu byť vypálené žiarovky. Kabeláž by som riešil ako poslednú možnosť 
/ Kua, nedočítal som to s tým Citroen servisom
/ Kua, nedočítal som to s tým Citroen servisom
tak ak je to citroen a nevedia to ani v citroene tak už iba nejaký elektroservis alebo maniak čo je do autoelektriky v citroene by som taketo veci ani nedaval robiť pretože ked sa pozrieš občas na urady prace a hladaju ludi a aj na elektriku a pride tam nejaky hlupačik čo spajal nejake obvody iba tak vieš ako to asi može dopadnúť.
ja mam presne tento isty problem..kontrolky mi svietia len podsvietenie mi nesvieti..poistky som pozeral su OK a ziarovky taktiez.vyzera to na tu kabelaz 
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 2:53)
takze problem vyrieseny..skratovali mi ziarovky a vypalili mi cely jeden obvod na budikoch tak mi to musel chalan prepajkovat a nahodil nove ziarovky s konektormi
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 2:53)
takze problem vyrieseny..skratovali mi ziarovky a vypalili mi cely jeden obvod na budikoch tak mi to musel chalan prepajkovat a nahodil nove ziarovky s konektormi