Programátorský kútik: prejavte sa!
Re: Programátorský kútik: prejavte sa!
Zalezi od vykonnosti tvojho CPU
kolko mas GHZ?
Btw, rata to len s jednym jadrom, takze realna rychlost by bola (koniec-zaciatok)/jadra
kolko mas GHZ?
Btw, rata to len s jednym jadrom, takze realna rychlost by bola (koniec-zaciatok)/jadra
no mam 2x 2.26 ghz
Fake Mailer
Zdravim
Jedna sa o moju prvu hracku v delphi, a vobec moju prvu komunikaciu cez internet. Odosle email z hocijakej na hocijaku adresu.
V klientovi si nastavite vsetky udaje, nastavit adresu serveru a POST hlavicky, atd. Su potrebne dve veci: pripojenie k serveru a php server s povolenym smtp (napr aj ic.cz
).
Vasa stranka ma vyzerat nejak takto:
V klientovi si teda nastavime hlavicky a server takto (priloha c. 1)
Ulozime. Uklada sa to do configu v zlozke, kde mate program (fakemail.cfg).
Ked klikneme na Load defaults, tak sa nam vlozia udaje z options do formulara s emailom (priloha c. 2)
Uz staci len vyplnit obsah mejlu a poslat.
Tunak prikladam config s platnou adresou na odoslanie emailu
Treba ulozit do fakemail.cfg do zlozky k programu. Nezabudnite si prepisat emaily.
Je zakazane pouzivat program k spamu/hromadnemu spamu ci inym nelegalnym ucelom. Vsetky emaily a IP adresy su zaznamenane v logu!
V druhom rare po rozbaleni staci spustit program, nastavit emaily a poslat, vsetko je prednastavene.
Zdravim
V klientovi si nastavite vsetky udaje, nastavit adresu serveru a POST hlavicky, atd. Su potrebne dve veci: pripojenie k serveru a php server s povolenym smtp (napr aj ic.cz
Vasa stranka ma vyzerat nejak takto:
Kód: Vybrať všetko
<?php
$to = $_POST['to'];
$subject = $_POST['subject'];
$message = $_POST['content'];
$headers = "From: ".$_POST['from'] . "\r\n";
mail($to, $subject, $message, $headers);
?>Ulozime. Uklada sa to do configu v zlozke, kde mate program (fakemail.cfg).
Ked klikneme na Load defaults, tak sa nam vlozia udaje z options do formulara s emailom (priloha c. 2)
http://mmartin.us/fakemail.php
from
to
subject
content
[email protected]
[email protected]
Predmet
Je zakazane pouzivat program k spamu/hromadnemu spamu ci inym nelegalnym ucelom. Vsetky emaily a IP adresy su zaznamenane v logu!
V druhom rare po rozbaleni staci spustit program, nastavit emaily a poslat, vsetko je prednastavene.
- Prílohy
-
- options.png (25.96 KiB) 1951 zobrazení
-
- fakemail.png (19.91 KiB) 1951 zobrazení
-
- Fakemailer.rar
- (207.03 KiB) 83 stiahnutí
-
- Fakemailer_full.rar
- (207.16 KiB) 150 stiahnutí
Zdrojový kód nedáš?
To by som ho musel troska upravit, pretoze dost veci je tam riesenych troska divne a nebol by to prikladovy kod, islo mi viac menej o komunikaciu s serverom 
Ale v konecnej podstate ide o toto:
//autoeditácia príspevku (11.11.10, 19:53)
Image upload
Hi there. Tak som si naprogramoval dalsiu moju hracku v delphi - tento krat image uploader. Funguje na beznej baze ftp. Bolo to vyrobene len za tym ucelom, ze nie vzdy sa mi chce vytukavat adresu do prehliadaca, kde mam uploader cez php. Dokumentaciu netreba, je to priliz jednoduche
Source:
Ale v konecnej podstate ide o toto:
Socket.Request.ContentType := 'application/x-www-form-urlencoded';
Socket.Request.UserAgent := 'FakEmail';
Pars := TStringList.Create;
Pars.Add(od + '=' + Edit1.Text);
Pars.Add('&' + pre + '=' + Edit2.Text);
Pars.Add('&' + predmet + '=' + Edit3.Text);
Pars.Add('&' + obsah + '=' + Memo1.Lines.Text);
Res := TStringStream.Create('');
Socket.Post(server, Pars, Res);Image upload
Hi there. Tak som si naprogramoval dalsiu moju hracku v delphi - tento krat image uploader. Funguje na beznej baze ftp. Bolo to vyrobene len za tym ucelom, ze nie vzdy sa mi chce vytukavat adresu do prehliadaca, kde mam uploader cez php. Dokumentaciu netreba, je to priliz jednoduche
Source:
unit Unit1;
interface
uses
Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
Dialogs, IdBaseComponent, IdComponent, IdTCPConnection, IdTCPClient,
IdFTP, StdCtrls, ExtCtrls, FileCtrl, ExtDlgs;
type
TForm1 = class(TForm)
ftpc: TIdFTP;
panStatus: TPanel;
editFilePath: TEdit;
btnBrowse: TButton;
dlgOpen: TOpenPictureDialog;
btnUpload: TButton;
procedure FormCreate(Sender: TObject);
procedure btnBrowseClick(Sender: TObject);
procedure btnUploadClick(Sender: TObject);
private
{ Private declarations }
public
{ Public declarations }
end;
var
Form1: TForm1;
implementation
uses Unit2;
{$R *.dfm}
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
begin
ftpc.Host:='******';
ftpc.Username:='*********';
ftpc.Password:='*******';
ftpc.Connect(true);
ftpc.ChangeDir('*********');
if ftpc.Connected then begin
panStatus.Caption:='Coded by "Spoteny programator" - www.spoteny.info';
end else begin
panStatus.Caption:='-=Pripojenie k FTP zlyhalo=-';
end;
end;
procedure TForm1.btnBrowseClick(Sender: TObject);
begin
dlgOpen.Options := [ofFileMustExist];
if dlgOpen.Execute then begin
editFilePath.Text:=dlgOpen.FileName;
btnUpload.Enabled:=true;
end;
end;
procedure TForm1.btnUploadClick(Sender: TObject);
var pokracovat:boolean;
newfname:string;
i:integer;
j:integer;
begin
pokracovat:=true;
for i:=0 to Length(dlgOpen.FileName) do begin
if dlgOpen.FileName[i]='\' then
newfname:=''
else begin
newfname:=newfname+dlgOpen.FileName[i];
end;
end;
j:=0;
while pokracovat do begin
if ftpc.Size(IntToStr(j)+'-'+newfname)>0 then
j:=j+1
else
begin
ftpc.Put(dlgOpen.FileName,IntToStr(j)+'-'+newfname);
if ftpc.Size(IntToStr(j)+'-'+newfname)>0 then
Form2.Edit1.Text:='http://img.mmartin.us/upload/'+inttostr(j)+'-'+newfname;
Form2.ShowModal();
pokracovat:=false;
end;
end;
end;
end.- Prílohy
-
- Image Upload.rar
- (200.35 KiB) 96 stiahnutí
Nastal čas aby som prezentoval svoj chabý výtvor
Symbolicky, dvadsiatehoštvrtého.
Možno to niektorí poznáte. Ak nie, pravidlá sú nasledovné:
Grafika tam v podstate ani nie je, lebo jej tvorba ostala na mne (Loďky ale aspoň nejako vyzerajú. Tie robil uplink za čo mu silno ďakujem. Škoda, že si nenašiel čas a nedotiahol to celé. To by už len bola šupa
)
Samozrejme je možné, že sa tam sem-tam objaví nejaký bug. Ak teda objavíte nejakú hroznú chybu, poprosím nahlásiť
Zdrojový kód... hm... ak oň bude záujem poskytnem. Je rozdelený v 13ich súboroch a ako vravím, je to moja prvá aplikácia, ktorá využíva prvky OOP, takže asi nie je vhodná na študovanie a nebodaj učenie sa
Prajem vám teda veľa zábavy a veľa premenených lodí
(A pevne dúfam, že každému pôjde, lebo Allegro je v tomto nevyspitatelné)
Možno to niektorí poznáte. Ak nie, pravidlá sú nasledovné:
Je to môj prvý projekt v C++ (OOP). Využívam pri tom hernú knižnicu AllegroSvoje lode môžete stavať len na polia, ktoré spĺňajú tieto podmienky:
1.) Hneď vedľa políčka (vertikálne, horizontálne, alebo diagonálne), kde chcete svoju loď postaviť, musí stáť nepriateľská loď.
2.) Znova v ktoromkoľvek smere môže stáť akýkoľvek počet nepriateľských lodí za sebou, ale na ich konci musí byť aspoň jedna Vaša!
Línia nepriateľských lodí, na ktorej konci je aspoň jedna Vaša, nesmie byť prerušená prázdnym políčkom.
Za takýchto podmienok sa všetky lode medzi Vašou loďou a tou, ktorú ste práve pridali, zmenia na vaše.
Vyhráva samozrejme ten, kto bude mať na konci najviac lodí.
Hra končí v prípade, že už neexistuje žiadny možný ťah.
Grafika tam v podstate ani nie je, lebo jej tvorba ostala na mne (Loďky ale aspoň nejako vyzerajú. Tie robil uplink za čo mu silno ďakujem. Škoda, že si nenašiel čas a nedotiahol to celé. To by už len bola šupa
Samozrejme je možné, že sa tam sem-tam objaví nejaký bug. Ak teda objavíte nejakú hroznú chybu, poprosím nahlásiť
Zdrojový kód... hm... ak oň bude záujem poskytnem. Je rozdelený v 13ich súboroch a ako vravím, je to moja prvá aplikácia, ktorá využíva prvky OOP, takže asi nie je vhodná na študovanie a nebodaj učenie sa
Prajem vám teda veľa zábavy a veľa premenených lodí
(A pevne dúfam, že každému pôjde, lebo Allegro je v tomto nevyspitatelné)
- Prílohy
-
- SeaBattle v1.0.rar
- (1.41 MiB) 119 stiahnutí
Celkom pekne len ked dam Quit uz po konci hry hodi to nejaku Exception a hned mi ponuka debugger moznost to debugovat, ale inak velmi pekne.
wtf? A to úplne vždy? (Nože napíš mi prosím SS s bližším info, treba to vyriešiť)
-
TNTworks
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
game hack sa rata?
ako napr AIMBOT
ako napr AIMBOT
-
reDo
Star
asi ano, hentake veci ma vzdy zaujimali 
-
TNTworks
Amateur
teraz neviem postnut moj vytvor ale pokusim zajtra kdo vie hackovat oceni to
-
Mek
Addict
Ja som toho nakodil uz hodne... no, moj najnovsi vytvor je na par riadkov a vola sa BlackScreen. Kopirujem info z readme:
Je to program pre PocketPC, tak jasne, ze pod obycajnym Windows vam nepobezi, aj ked ma .exe priponu
(to len take varovanie vopred).
Download tu, dalsie moje veci mozno stiahnut na mojom webe.
Otestovane a funkcne na HTC Touch HD s WM6.1, testovane a (ktovie preco) nefunkcne na HP IPAQ (samozrejme po rekompilacii pre PocketPC 2003).BlackScreen by Mek
Tento program slúži na vypnutie displeja PocketPC zariadenia.
Narozdiel od stlačenia On/Off tlačítka sa pri použití tohto programu nezastavia procesy
bežiace na pozadí - teda ostane aj spojenie s PC/ActiveSync atď.
Na zapnutie displeja stačí stlačiť tlačidlo On/Off ako zvyčajne.
Program je freeware s priloženými zdrojovými kódmi.
Je to program pre PocketPC, tak jasne, ze pod obycajnym Windows vam nepobezi, aj ked ma .exe priponu
Download tu, dalsie moje veci mozno stiahnut na mojom webe.
V programovaní som úplný začiatočník.
Tak tu su moje prvé programy vyrobené v Delphi 7
1. Pre nudu
-Dá sa to preklikať Enterom, aj tak to bol prvý a skúšobný program
2. Generovanie náhodných kódov
-Môžeš si vybrať dĺžku, či chceš veľké alebo malé písmena alebo či chceš len čísla, písmena alebo čísla aj písmena.
Dá sa aj využiť
3. Loto
-Napíšeš osem čísel od 0 až po 9 a potom sa náhodne vygenerujú čísla. Ak sa rovnajú tak si vyhral.
-Ešte to nieje hotove. Hru sa nedá ukladať a načítavať
Tak tu su moje prvé programy vyrobené v Delphi 7
1. Pre nudu
-Dá sa to preklikať Enterom, aj tak to bol prvý a skúšobný program
2. Generovanie náhodných kódov
-Môžeš si vybrať dĺžku, či chceš veľké alebo malé písmena alebo či chceš len čísla, písmena alebo čísla aj písmena.
Dá sa aj využiť
3. Loto
-Napíšeš osem čísel od 0 až po 9 a potom sa náhodne vygenerujú čísla. Ak sa rovnajú tak si vyhral.
-Ešte to nieje hotove. Hru sa nedá ukladať a načítavať
- Prílohy
-
- moje3programy.rar
- (547.32 KiB) 94 stiahnutí
wicker: Vypísať systémový čas vie väčšina programátorov aspoň v piatich jazykoch a na milión spôsobov. Väčšina normálnych ľudí si ale pozrie čas na ploche v panely.
No je naozaj pekné, že to vieš, vie to ale viac-menej každý. Takisto webbrowser? Predpokladám použitie komponentu webbrowser a k tomu mi tiež stačí manuál ku komponentu a mám prehliadač. To nie sú programy, to je ukážka toho, čo jazyk obsahuje - nie toho, čo dokáže!
Takže sa uberaj tou cestou, že takéto programíky si rob pre seba a keď urobíš niečo silné, tak to daj sem. S týmto to sa totiž nemáš čo chváliť. To môže práve ten, čo dané komponenty vytvoril.
Jankokuk:
To loto je silno zložité. Akonáhle som to videl, zľakol som sa a vypol som to
Urob tomu nejaký lepší interface a možno by som si to aj zahral. Ale teraz máš veľa možností na malom priestore a všetko monotónne. Nože skús 
No je naozaj pekné, že to vieš, vie to ale viac-menej každý. Takisto webbrowser? Predpokladám použitie komponentu webbrowser a k tomu mi tiež stačí manuál ku komponentu a mám prehliadač. To nie sú programy, to je ukážka toho, čo jazyk obsahuje - nie toho, čo dokáže!
Takže sa uberaj tou cestou, že takéto programíky si rob pre seba a keď urobíš niečo silné, tak to daj sem. S týmto to sa totiž nemáš čo chváliť. To môže práve ten, čo dané komponenty vytvoril.
Jankokuk:
To loto je silno zložité. Akonáhle som to videl, zľakol som sa a vypol som to
Ten prehliadac jee.. Jak to povedat... totalna katastrofa. Nastavenia su kde? Ked v URL kliknem na enter nothing happend, to "made by" je uz uplne na pitchu, proste ako pisal BX.
//autoeditácia príspevku (10.01.11, 21:55)
Fake Mailer 2.0
Zdravim. Po celkom dobrom ohlase a ziadosti uzivatelov prinasam druhu verziu mojho programiku FakeMailer. O co ide?
Vsetky nastavenia a buttony som dal do jedneho okna, malo by to program sprehladnit, snad som nedocielil opak. Pridal som hlasky a link na dokumentaciu.
Hlasky programu
"Požiadavka odoslaná" - Odosle poziadavku na server. To ale nezaruci dorucenie mailu, to zaruci jedine korektnost udajov.
"Hlavičky a nastavenia uložené!" - Snad kazdemu jasne. Zobrazi sa po uspesnom ulozeni nastaveni.
"Hlavičky a nastavenia načítané!" - Ditto. Zobrazi sa op uspesnom nacitani nastveni.
"Žiadne hodnoty neboli uložené, tak ich nie je možné načítať!" - Zobrazi sa, ak chcete nacitat nastavenia a neexistuje config..
Casom pridam aj chybove hlasky.
Odskusat si to mozete na udajoch v citacii...
Prosim, pridajte Vase napady, co tomu chyba, s radostou program vylepsim.
Enjoy!
//autoeditácia príspevku (10.01.11, 21:55)
Fake Mailer 2.0
Zdravim. Po celkom dobrom ohlase a ziadosti uzivatelov prinasam druhu verziu mojho programiku FakeMailer. O co ide?
Ake zmeny prinasa verzia 2?Jedna sa o moju prvu hracku v delphi, a vobec moju prvu komunikaciu cez internet. Odosle email z hocijakej na hocijaku adresu.
V klientovi si nastavite vsetky udaje, nastavit adresu serveru a POST hlavicky, atd. Su potrebne dve veci: pripojenie k serveru a php server s povolenym smtp (napr aj ic.cz).
Vasa stranka ma vyzerat nejak takto:V klientovi si teda nastavime hlavicky a server takto (priloha c. 1)Kód: Vybrať všetko
<?php $to = $_POST['to']; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['content']; $headers = "From: ".$_POST['from'] . "\r\n"; mail($to, $subject, $message, $headers); ?>
Ulozime. Uklada sa to do configu v zlozke, kde mate program (fakemail.cfg).
Treba ulozit do fakemail.cfg do zlozky k programu. Nezabudnite si prepisat emaily.Kód: Vybrať všetko
http://hojko.spoteny.info/mail.php from to subject content [email protected] [email protected] Predmet
Vsetky nastavenia a buttony som dal do jedneho okna, malo by to program sprehladnit, snad som nedocielil opak. Pridal som hlasky a link na dokumentaciu.
Hlasky programu
"Požiadavka odoslaná" - Odosle poziadavku na server. To ale nezaruci dorucenie mailu, to zaruci jedine korektnost udajov.
"Hlavičky a nastavenia uložené!" - Snad kazdemu jasne. Zobrazi sa po uspesnom ulozeni nastaveni.
"Hlavičky a nastavenia načítané!" - Ditto. Zobrazi sa op uspesnom nacitani nastveni.
"Žiadne hodnoty neboli uložené, tak ich nie je možné načítať!" - Zobrazi sa, ak chcete nacitat nastavenia a neexistuje config..
Casom pridam aj chybove hlasky.
Odskusat si to mozete na udajoch v citacii...
Prosim, pridajte Vase napady, co tomu chyba, s radostou program vylepsim.
Enjoy!
- Prílohy
-
- FakEmailer 2.0.zip
- (267.91 KiB) 86 stiahnutí
Mne sa to páči, už som to aj použil
Škoda že nemôžem posielať spam...
vytvoril som si na spam vlastný.. ale nedam to tu
vytvoril som si na spam vlastný.. ale nedam to tu
Pokial si to nahodis na vlastne FTP ten php skriptik a budes odosielat tam, premna zamna spamuj aj reklamy na viagru... Len nechcem mat ja kvoli tomu zbytocne problemy 
//autoeditácia príspevku (11.01.11, 15:59)
Rozmyslam, ze pridam odosielanie hromadneho emailu, ale to by podporilo spam a neviem, ako sa s tym php vysporiada, kedze medzi odoslaniami emailov musi byt nejaky delay... Asi to delayovat priamo v skripte. Premyslim si to a uvidim, v dalsej v 2.1 to snad bude :_)
//autoeditácia príspevku (11.01.11, 15:59)
Rozmyslam, ze pridam odosielanie hromadneho emailu, ale to by podporilo spam a neviem, ako sa s tym php vysporiada, kedze medzi odoslaniami emailov musi byt nejaky delay... Asi to delayovat priamo v skripte. Premyslim si to a uvidim, v dalsej v 2.1 to snad bude :_)
-
audiotrack
VIP
stačí poslať jeden email a všetkých príjemcov dať do BCC. Ale ak chceš rozmýšlať ako.. tak kľudne posielaj stovky mailov, šak čo 
Vidiiiiis, to je napad 
Diky mockrat audio...
Diky mockrat audio...