MozzilaFirefox - blokovanie stranok
MozzilaFirefox - blokovanie stranok
Neviem najst jednu vec v nastaveni mozzily je to blokovanie stranok napr ked zadam hore do url adresu napr. www.pokec.sk tak proste aby mi ju neotvorilo a aby mi ju blokolo a aby mi bol odopreny pristup nielen mne ale vsetkym ktory by tam ten pokec otvorili a vedel by som to zablokovat a odblokovat iba ja. da sa to vobec Dakujem za rady.
Re: MozzilaFirefox - blokovanie stranok
Ok to co si poslal ten odkaz ide ale ja by som chcel aby to v mozzile neslo a v internet exploreri islo ako zistim dalsie stranky ako napr facebook a ja som zablokoval azet ale pokec mi otvori prosim este poradte.
chod do: C:\Windows\System32\drivers\etc
otvor subor hosts (napr v notepade)
daj na koniec riadok:
uloz, resetni prehliadac.
enjoy!
otvor subor hosts (napr v notepade)
daj na koniec riadok:
Kód: Vybrať všetko
127.0.0.1 pokec.skenjoy!
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Biker, keď chceš zablokovať nejaké stránky iba v prehliadači tak to blokni v nastaveniach...
No asi najlepší spôsob je ako písali kolegovia vyššie... Len má to problém, že keď dáš aby zablokovalo www.pokec.sk tak to blokne, ale dáš napr. www.azet.sk tak to pôjde, preto musíš bloknuť všetký (pokec.sk, azet.sk, pokec.azet.sk etc...)
Je to na dlho, ale predsa lepšie ako inštalovať nejaký soft...
No asi najlepší spôsob je ako písali kolegovia vyššie... Len má to problém, že keď dáš aby zablokovalo www.pokec.sk tak to blokne, ale dáš napr. www.azet.sk tak to pôjde, preto musíš bloknuť všetký (pokec.sk, azet.sk, pokec.azet.sk etc...)
Je to na dlho, ale predsa lepšie ako inštalovať nejaký soft...
Aha dakujem ale v tych nastaveniach mozzily som to prave nenasiel. a staci napisat iba www. netreba tam tu ip? na ktoru mi dal odkaz brm.