Zdravím, rozbieham jedno internetové rádio no potreboval by som nejaký script aby sa otvorilo malé okienko aj s prehrávačom.
Pretože nechcem aby rádio návštevníkom hralo len po stiahnutí súboru vo Winampe.
Vie mi niekto poradiť? nič som o tom nevyGooglil a neviem s tým hnúť.
Ďakujem predom
Radio script
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Radio script
Vytvor si novú HTML stránku, ktorá bude obsahovať takýto kód.
Prepíš si na začiatku adresu a v prípade potreby uprav ďalšie parametre. Na stránke by som najskôr asi použil popup okno, aby ti to neotváralo zbytočne nový tab alebo celé okno.
Kód: Vybrať všetko
<embed src="adresa:port/" type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downoloads/Contents/Products/Media" name="MediaPlayer" transparentatstart="1" autostart="1" animationatstart="1" showcontrols="true" showaudiocontrols="1" showpositioncontrols="0" autosize="0" showstatusbar="1" displaysize="false" align="baseline" border="0" height="50" width="300"></embed>Re: Radio script
Ďakujem ti veľmi pekne, namiesto toho adress mám dať adresu rádia, teda v mojom prípade IP?
A namiesto port doplniť port rádia?
Ešte sa chcem spýtať na to popupokno. Mohol by si tu prosím dať nejaký odkaz, kde nájdem o tom niečo napísané?
A namiesto port doplniť port rádia?
Ešte sa chcem spýtať na to popupokno. Mohol by si tu prosím dať nejaký odkaz, kde nájdem o tom niečo napísané?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Radio script
Díky moc, teraz to už len dať dokopy