Steam - akcie
-
jamesiq
Medium Star
Re: Steam - akcie
ludia oplati sa tf2 zobrat? ta hra sa mi celkom pacila len ci je este hrana a tak 
Ak TF2 ešte nemáš, tak rozhodne kupuj. Za tú cenu sa to oplatí aj 2 krát.jamesiq napísal:ludia oplati sa tf2 zobrat? ta hra sa mi celkom pacila len ci je este hrana a tak
-
jamesiq
Medium Star
No nemam nemam
A zobrat klasicky ten za 3,75€ alebo zeby aj garry's mod.. ten vyzera zaujimavo
no nic premyslim si to casu este dost.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ee vobec neni hranajamesiq napísal:ludia oplati sa tf2 zobrat? ta hra sa mi celkom pacila len ci je este hrana a tak
-
Runes
Addict
no vidno ze boli akcie bo tak 2 mesiace som to kukaval a furt bol na 1 a 2 mieste 
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2011, 10:29)
jou este ma napada oplati sa mi kupit RA3 ??? bo 2 ma neskutocne bavila a stale sa k nej vraciam pre jej vtipnost, toto dako nadvazuje ci ani nie ??
jou este ma napada oplati sa mi kupit RA3 ??? bo 2 ma neskutocne bavila a stale sa k nej vraciam pre jej vtipnost, toto dako nadvazuje ci ani nie ??
fuj RA3 je totalna blbost, ja osobne neodporucam kupit, este raz fuj na tu hru, na RA2 sa ani zdaleka nehrabe
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Tak valve hry sú všeobecne úspešné a hrané nie len TF2. Osobne ten TF2 tiež odporúčam, ja an tej hre mám odohratých veľa hodín a neľutujem to.
K tomu RA3 možno neviemčo je dobre alebo to neviem posúdiť ale pripájam sa k názoru ONdr3ja že je to blbosť, ani mne to nesadlo a vôbec sa mi to nepíčilo. Možno ak si veľký fanúšik série Red Alert tak možno ale inak asi nie.
K tomu RA3 možno neviemčo je dobre alebo to neviem posúdiť ale pripájam sa k názoru ONdr3ja že je to blbosť, ani mne to nesadlo a vôbec sa mi to nepíčilo. Možno ak si veľký fanúšik série Red Alert tak možno ale inak asi nie.
Presne tak, ja som nemohol vydržať a kúpil som to iba v -50% zľave ale myslím na to že to stálo 1,99€ sa to aj tak oplatiloONdr3j napísal:ma niekto Flight Control HD ? vyzera to zaujimavo, aj ked to stoji teraz len 1,36€ tak zbytocne prachy vyhadzovat nechcem
EDIT// dneska sa mi dako nechcelo cakat na odpoved ci to niekto ma tak som si to kupil a nie je to zle, taka oddychovka, len to vyzeralo lahsie
Samotny RA3 si nekupuj, ale kup si samostatny datadisk Uprising, je to skvele na Challenges a Skirmish. A za tu cenu? Ako zadarmoRunes napísal:no vidno ze boli akcie bo tak 2 mesiace som to kukaval a furt bol na 1 a 2 mieste
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2011, 14:40)
Takze bilancia mojho Steam nakupovania:
SupCom 2 - 4,30 USD
RA3:Uprising, CNC3:TW - 7,48 €
GTA IV Complete - 8,75 €
Sim City IV Deluxe - 2,49€
The Witcher: EE - 3,99 €
Super Meat Boy - 3,5 €
Flatout: UC, Red Faction: Guerilla - 4,39 €
Saints Row 2 - 2,5 €
Overlord 2, Misadventures of P.B.W - 1,74 €
BF2:BC - 11,21 USD
46,19€ - najblizsi rok nemusim nic na Steam kupovat, lebo na prejdenie toho vsetkeho aj tak nebude cas.
Idem vám Store stránka? Lebo mne nie...
// 17:24 - tak už ide a snáď pôjde
// 17:24 - tak už ide a snáď pôjde
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
tiež nie
Mne tiež nejde.
EDIT: Keď sa už niektorý chválite, čo ste pokupovali, tak sa pochválim aj ja
Nedá mi to.
FlatOut
FlatOut2
FlatOut Ultimate Carnage
Battlefield Bad Company 2 Standard Edition
Serious Sam Gold Pack
Team Fortress 2
Spolu: 24.94€
Na to, že som pôvodne chcel iba TF2, sa toho nazbieralo celkom dosť
EDIT: Keď sa už niektorý chválite, čo ste pokupovali, tak sa pochválim aj ja
FlatOut
FlatOut2
FlatOut Ultimate Carnage
Battlefield Bad Company 2 Standard Edition
Serious Sam Gold Pack
Team Fortress 2
Spolu: 24.94€
Na to, že som pôvodne chcel iba TF2, sa toho nazbieralo celkom dosť
A je to tam
Paradne akcie aj na dnes. A mate tam aj 75% zlavu na vsetky Half-Life hry (85% zlava v pripade ze vlastnite jedno z L4D hier)
-
HeadShot ^
Light Star
Lol,Mafia II za 10 €,to je hriech nekúpiť,akurát sa bojím že zhreším kedže nemám tolko penazí na účte
Ale HL1 Anthology. 
tie dnesne zlavy no super ! Kupil som HL 1 a zajtra kupim Mafiu II
Cez vianoce som kupil :
Mirrors Edge
Crysis
Flight Control HD
HL 1
za 9,58
Cez vianoce som kupil :
Mirrors Edge
Crysis
Flight Control HD
HL 1
za 9,58
Och to ano, hru, ktora ma zelenu prisavku na ruku s plujucimi vrazednymi zelenymi gulami, si nemozno nechat ujst. Vzdy som si hry vyberal podla tohoto 
//dakujem za ponuku, HL seriu mam komplet uz davnejsie
//dakujem za ponuku, HL seriu mam komplet uz davnejsie
kupuj neolutujes je to datac k hl1 a su tam nove priserky oproti hl1KoCi napísal:Och to ano, hru, ktora ma zelenu prisavku na ruku s plujucimi vrazednymi zelenymi gulami, si nemozno nechat ujst. Vzdy som si hry vyberal podla tohoto
-
R@mon
Medium Expert
Och skoda ze som bol nedockavy s tou Mafiou, ale tak teraz aspon potaham vsetky DLCecka, je na ne tiez 75percent 
-
Sphinx
Addict
kupuj ani nerozmyslaj ja som to kupil uz davnejsie len tak na skusku (videa co som videl ma odrazdali) ale teraz keby mam kupit ani nevaham je to najlepsia strategia ktoru som hral a tych bolo uz hodne.Rion napísal:Uvažujem o Comany of Heroes, môžete niekto doporučiť prípadne ma odhovoriť?