To sú originál Patche ??MichalkoOo napísal:Stiahni 1.0.6.0
GTA 4
Re: sekanie GTA 4
u GTA4 ide hlavne o procesor a 2-jadrové procesory sú na tú hru celkom nič moc... Takisto ako 2GB RAM
http://www.iobit.com/gamebooster.html - toto by ti malo trocha pomôcť, ak to pôjde stále zle, daj všetko na low pretože to PC nieje na také hry ako GTA IV.
GTA4 je veľmi zle optimalizovaná hra na PC. Jedná sa o odflákuntú konverziu z konzolí (aj keď tvorcovia sľubovali samostatnú PC verziu a nie konverziu). Aj pri plných detajloch nie je grafika nijako ohromná. A najhoršia je tá hranica, kedy si môžem nastaviť detajly len po veľkosť pamäte grafickej karty. Na hentakom stroji si môžeš nastaviť tak akurát najnižšie detajly ..
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Acer01 napísal:GTA ma vysoke naroky na HW pc.... ja mam graf geforce 9600GT a detaily hry mam nastavene na min... hra ide plynule bez sekania ale akonahle dam texturu atd na medium tak uz obcasne sekanie je vidiet,.
prosim ta aky mas cpu??ja som mal tiez 9600GT od gainwardu a medium sli v pohode
Typek61 NB Acer Aspire 2jadro 2,26Ghz (P8400), 4GB ram,
Ono to pojde aj na medium,ale ked idem vysokou rychlostou tak vidim ze uz to seka
tak dam detaily na low ziadne sekanie nieje 
Ono to pojde aj na medium,ale ked idem vysokou rychlostou tak vidim ze uz to seka
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: GTA 4
Áno. Stiahni ten 1.0.6.0 a po ňom 1.0.7.0
-
typek61
Darca
tak ja som mal naprv 9650 x4 a mierne to sekalo ale ako som zmenil na x4 940 phenom II tak si mozem dovolit aj viac ako medium a mam tiez 4 GB ramky 
//aha ty mas notebook tak to mas este celkom pohodu
//aha ty mas notebook tak to mas este celkom pohodu
ozaj na kolko by som mohol pretaktovat ten procesor????? teraz ma 2.51GH pomohlo by mi to a tu ramku by som uz aj mohol dokupit 2gb. koko stoji taky novy lepši procesorň
A čO SI MYSLITE O TEJ GRAFIKE ASUS EAH 5670 1GB GDDR5 vyšla ma 90ečiek
A čO SI MYSLITE O TEJ GRAFIKE ASUS EAH 5670 1GB GDDR5 vyšla ma 90ečiek
Ten procesor moc nepretaktuješ. GTA IV je imho veľmi zle optimalizovaná hra. Mne to ide asi tiež len na medium a sem tam cítim trhanie a to nemám kancelársky PC.
Mám Athlon II X3 435 @ 3.5GHz, HD4850, 4GB RAM.
Mám Athlon II X3 435 @ 3.5GHz, HD4850, 4GB RAM.
-
Scorpion90
King
mne hra zo pociatku sekala dost kruto, ale po nainstalovani patchov sa vsetko ukludnilo a teraz fachci uplne hladko vsade a vzdy. Detaily mam nastavene na high. (mam 4gb ram, radeon HD5650).
Takze nainstalovanie pathov by som radil kazdemu komu hra seka..
Takze nainstalovanie pathov by som radil kazdemu komu hra seka..
Zdarvim kupil som si GTA 4 cez steam takže všetko mam legal Ale ako spustim hru tak to vyžaduje pripojenie na Windows Live v pohodičke som si tam založil konto aj ked neviem prečo ale presmerovalo ma to na xbox verziu ale napriek tomu som sa regol tam. Znovu som zapol hru dal som prihlasiť a napisalo mi to že učet neexistuje alebo su problemy z pripojenim fakt tomu nechapem v PC sa mi popri tom nainstalovala aplikacia "Games for windows LIVE" a ked ju spustim objavi sa mi toto:
http://www.upnito.sk/0/w5aspjb4r8xwzahc ... 2txe6j.jpg
..
Fakt netušim čo to može znamenať alebo skor ako ten problem odstraniť niekde som čital že treba sa pohrať z nejakymi portami alebo tak nejak ale neviem čo kde a ako. Dik za odpved
V hre mi piše toto:
The could not be singed in to LIVE.
There mey be a network problem or Windows Live
http://www.upnito.sk/0/w5aspjb4r8xwzahc ... 2txe6j.jpg
..
Fakt netušim čo to može znamenať alebo skor ako ten problem odstraniť niekde som čital že treba sa pohrať z nejakymi portami alebo tak nejak ale neviem čo kde a ako. Dik za odpved
V hre mi piše toto:
The could not be singed in to LIVE.
There mey be a network problem or Windows Live
-
Runes
Addict
co sa tyka trhania mne isla vzdy hra v pohode tak 15min potom zacala pomalicky lagovat a stupnovalo sa , haluz bola ked som dal alt tab a siel do windovsu a za 5 sekund naspat do hry tak zrazuzasa nelagovalo daky cas az zasa zacalo tak zasa alt tab a naspat do hry .........
Runes: to mi robilo pri prvych verziach, problem bol v tom, ze hra si postupne brala viac a viac RAM, ak som napriklad chodil iba po jednom ostrove, tak som mohol hrat aj hodinu a vsetko bolo ok, ak som si dal jazdu napriec celym mestom, tak to zacalo uplne sekat aj po niekolkych minutach. Novy patch to vsak vyriesil a teraz vsetko ide ako ma.
-
Hellboy248
Guru wannabe
azer: osobne mam xbox aj gta som mal, no niekde som ho zaje*al ..proste pecka, full hd na 150 telke, nic lepsie mi uz netreba 
-
Royalflush
Guru wannabe
Na konzole si to ovela lepšia zahráš jak na PC. Proste sa pohodlne usadíš do kresla, vyložíš si nohy, do ruky je*** gamepad a hráš sa.