Je to laska alebo nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
malapetka
Novice
Novice

Je to laska alebo nie?

Príspevok od používateľa malapetka »

Ahojte,,som tu nova a rada by som sa poradila s mojim problemom. Ten spociva v tom ze ako dievca z dediny som nemala lahky zivot.Cez leto som si na brigade nasetrila peniaze a isla na svoju prvu dovolenku v zivote. Tam som sa stretla s jednym mladencom z mesta a celkom sme si padli do oka,,uz na prvy pohlad ma ohuril svojou galantnostou,,pozvanim na veceru, pozvanim na jachtu a zazila som s nim nieco o com sa mi nikdy nesnivalo.Na onej dovolenke som sa asi zalubila,, ibaze nevem ci do neho alebo do jeho peniazov.Je mlady, priemerne vyzerajuci clovek co pracuje v rodinnej pravnickej firme.Zaraba asi viac ako dobre a luxus co som mala moznost spoznat ma ohuril natolko ze sa ho neviem nabazit.

Kamaratka mi povedala ze som volajaka zlatokopka a mna sa to dotklo.Neskor som v kutiku duse nad tym premyslala a mozno ma aj pravdu.Ja neviem co teraz robit,myslim skor na to co mi moze dat a co mi dal ako na neho. Ak by to volakoho zaujimalo tak to mozem blizsie rozpisat. Dokonca mi kupil aj prenosny pocitac s internetom aby sme mohli byt v kontakte.Dakujem priatelia.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Je to laska alebo nie?

Príspevok od používateľa Pilifo »

No keď si to ešte raz celé po sebe prečítaš, tak by ti asi malo byť jasné, prečo sa oňho zaujímaš :wink:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Omg, aj ja som mal byť žena :( ľudia by mi kupovali darhé veci, a ja by som si to iba užíval... no čo už.

K tvojmu problému, keď si ho stretla na dovolenka (pravdepodobne ste ďaleko od seba, takže z toho ani nič viac nebude...)
Po ďalšie, ako už písal kolega nadomnou Pilifo stačí keď si to prečítaš po sebe a porozmýšľaš či máš radšej jeho, alebo peniaze...
Ja osobne myslím, že tie peniaze. Využi ho pokiaľ sa dá, no všetko nezáväzne ;)

BTW - Ten prenostný PC (pravdepodobne notebook) neprinesieš ? Tiež som z dediny... ale žiadny vidlák :lol:
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Sama musíš vedieť, či chceš jeho, alebo jeho luxusný život. :)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Myslim ze vsetci si to myslia, ale ja sa podujmem :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...áno, je to láska...k peniazom...
malapetka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa malapetka »

Mam ho rada,,skutocne.Spoznali sme sa v lete v Chorvatsku, ja som z dediny a on je z mesta asi 15km vedla a teda sme z jedneho okresu.On ako prvy zo mna spravil zenu,,on mi ukazal co je to svet v meste ako su diskoteky,, restauracie a aj velke nakupne centra s kinami.Za to vsetko dakujem jemu a mam dakujem mu za to a mam ho fakt rada. Tiez mam rada ked ma vezme na obed alebo ked ma privezie na jeho velkom aute domov- vtedy sa pozera cela dedina z okna co za auto u nas stoji.Su tu aj prekazky a to ze mi ho ludia v dedine zavidia a niekedy mi nadavaju a ukazuju prstom na mna ako keby som ja za to mohla ze si ma vybral.Z toho zleho su tu aj ine veci a to je spravanie- cely zivot som pracovala na zahrade,,so zvieratkami,,hrali sme sa prostoreke oblubene hry a teraz som vstupila do ineho sveta do sveta kde chodia Pani a Damy s velkym P a D.. Je to nieco neskutocne,nikdy v zivote som nemala moznost zajazdit si na aute,,maximalne tak nas traktor na zahrade som mohla soferovat.Nuze kto z vas mal moznost soferovat velikanske BMV?
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Píše sa BMW (Bayerische Motoren Werke) ale tak ak ho ľúbiš nevidím problém, to si nemusela ani zakladať tému a sama si si mohla na otázku odpovedať. :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Keď sa tak rozhadzuje, že ti po krátkej známosti kúpil notebook a platí ti internet, tak mu asi vôbec na svojích peniazoch nezáleží. Čo z toho vyplýva? Vycicaj ho koľko sa dá. Láska to nie je, inak by si písala ako ti je s ním dobre, aký má hlas, aký má pohľad a podobne, a nie aké to bolo vidieť kino, reštauráciu, jachtu a podobne
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm ano smrdia tam lovace

teraz pritahuje ta on alebo to co ti dava? lebo to su dve rozne veci
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

podľa mňa tieto príbehy píše niekto z vedenia fóra aby troška rozvíril diskusiu - neexistuje NORMÁLNY človek, čo by dokázal takto premýšľať a ešte aj niekam napísať.

všetky majú spoločné jedno: novoregistrovaní + hneď v prvom príspevku trepnú kravinu, na ktorej potom "ujíždí" polka fóra.

sorry ak sa mýlim.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

presne to som mal aj ja na mysli.a ma dost provokativny styl pisania ako:dosiel na velkom aute,ja som teraz pani a dama s velkymi pismenami..bolo tu viac takych problemov ale takyto opis som u ziadnej nevidel.len v poslednom case....
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

novy uživatelia su to preto lebo sa hanbia napísať niečo zo svojho normalneho nicku na ktorom ho poznaju ludia z okolia :)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

Zaxman napísal:novy uživatelia su to preto lebo sa hanbia napísať niečo zo svojho normalneho nicku na ktorom ho poznaju ludia z okolia :)
neviem neviem ale je to divné že každý so svojím psycho/bizardným problémom cíti potrebu nájsť toto fórum a písať naň svoje problémy.
(ja osobne som sem prišiel kvôli minecraftu, ktorý ma medzitým prestal baviť. ale to je iný príbeh)
btw viacnásobná registrácia je tu zakázaná, takéto niečo určite riešia modi.

a aby som nebol offtopic tak je tu jedna rada pre slečnu/pani malapetka:

cítila by si k nemu to isté aj bez jeho prachov, vymožeností a lá BMV a kúpenému prenosnému počítaču (notebooku, v reči môjho kmeňa)?!
ak áno, tak ho miluješ.
ak nie tak ho nemiluješ a ideš len po jeho prachoch.
the end.
:smt006
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja neviem prečo toto ludia riešia ? je to euforia ktora ta baví očividne lebo je to pre teba novy svet ale si sním štastná ? si ! tak si to uživaj a nerieš po forách taketo hluposti ! a ak sa citís blbo kvoli jeho darom a peniazom tak mu to povec ze si neželaš aby ti vkuse niečo kupoval a minal na teba tolko penazí
budeš radšej smutna s dežom a ludia vas budu mať radi alebo budeš štastna s boháčom i ked ludia si o tebe budu možno šuškať ,,zlatokopka,,
on na teba peniaze mína asi tiež preto že mu to robí radosť a tebe to asi tiež robí radosť tak si to užívaj a nerieš čo si o tebe kto šuška šak už od pradavna muž zarabal a žena rodila :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

breranko Zaxman :)

ako vsetko pekne, len taka otazka nebola, toto nech si vyriesi sama ci s nim chce byt ci nie...
osobne si myslim, ze to vystihol najviacej silmaril, nech si predstavi ze by k nej nechodil bavorakom ale traktorom, nie z mesta ale z hen vysneho konca, ale inak by bol furt mily, galantny. No a zisti bud ze je alebo ze neni zlatokopka. Co s tym spravi, jej vec.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aj tebe :)

no pýtala sa či ľúbi jeho alebo peniaze ? a neni to jedno ? ak je vám obom spolu dobre(podla toho čo hovoriš tak je! )tak nerieš či lubiš jeho alebo peniaze ? ak by ti bol nesympaticky alebo by to bol nejaky blbec tak si to určite všimneš a kašleš nanho a ak nie tak si prenho ta pravá :lol:

a myslim že ked sama nevieš či ku nemu naozaj cítiš tak tu to naozaj nezistíš :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ehm, poznam par manikov, ktori ohuruju jachtami, restikami, hodinkami, BMWckami a pritom si na naftu do nich musia pozicat od matky a na "pozornosti" pre "hiltonky" od hlavohrudnych "kamaratov"... takze to ze si zlatokopka nie je mozno az tak vazne ako on moze byt len fake-maker... lebo rodinne firmy sa daju vymysliet raz-dva ;)
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

bud si tu niekto robi srandu, alebo autor ma IQ rovne dnesneho datumu...

BTW: sliepocka si myslis, ze si jedina soferovala velikanske BMW? ja som jadzil na BMW X6 a nechvalim sa s tym.

Chlapec si s tebou uzije daky cas a potom pojdes k vode.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

kvoco - váž kvocové slová, má pravdu. Ale ak si chceš užiť luxus, sex, dobré nápoje a dovolenky tak na pol roka, tak šup sa do toho.
Napísať odpoveď