Steam - akcie

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
HeadShot ^
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Steam - akcie

Príspevok od používateľa HeadShot ^ »

Ja som chcem dnes obrať tú mafiu a HL1 anthology,ale mám čosi s kartou :( Jedine nejaká dobrá duša ktorej by osm poslal potom peniaze? :)
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

ten -85% na vsetko HL je bomba, konecne HL zbierka kompletna :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

na 100% ? :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Minimalne by mala byt rekapitulacia najlepsich zliav ako minuly tyzden v nedelu.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Fakt ma už nebaví mazať OT v tejto téme. Za posledný mesiac tu bolo zmazaných 308 OT príspevkov.
Pri ďalšom OT v tejto téme už budem vážne uvažovať nad basou pre konkrétneho previnilca.
Prečítajte si, aký obsah príspevkov v tejto téme nebude považovaný za OT. http://www.hojko.com/post1548258.html#p1548258
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Goten napísal:Fakt ma už nebaví mazať OT v tejto téme. Za posledný mesiac tu bolo zmazaných 308 OT príspevkov.
Pri ďalšom OT v tejto téme už budem vážne uvažovať nad basou pre konkrétneho previnilca.
Prečítajte si, aký obsah príspevkov v tejto téme nebude považovaný za OT. http://www.hojko.com/post1548258.html#p1548258
no v principe staci vydrzat den dva a bude to tu v starych kolajach, na dalsi event by mozno bolo mudrejsie zalozit vlastny topic kde je povolena aj vlastna diskusia. ja skor nevidim zmysel v tom ze naco sa tu zivi 60 stran zliav ktore niesu aktualne a boli pred pol rokom a podobne. cize v utorok rano sa v pohode moze zmazat komplet cela tema s tym ze sa necha 1 prispevok a mas novu cistu aktualnu temu ;-) , a temu mazat priebezne raz za mesiac by tiez nebolo zle
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Posledne dni je to uz takmer zbytocne sledovat kedze sa tie akcie v drvivej vacsine uz len suchoparne opakuju :?

A Runes ma uplnu pravdu, nechapem na co to tu stale upratujes ked sa to moze kazdy mesiac premazat na komplet a ist na novo.
Zamknuté