STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
ahojte lidi, mam otazocku .. da sa nejako predist tomu aby sa Steam nainstaloval na systemovy disk (povacsinou C
), pretoze sa mi nebezpecne stencuje s kazdou hrou ktoru kupim a nechcel som mat tento disk zahlteny hrami. Pokial si dobre pamatam, ked som instaloval steam (to bolo uz pekne davno), tak sa nepytal na aky disk to chcem hodit, proste sam sa nainstaloval do systemoveho. Hned s tym suvisi otazka, ze ak by sa dalo, tak ako? pochybujem ze copy&paste z C disku na druhy disk pomoze, neviem ci by potom sli hry spustit a vsetko nanovo sa mi tahat ozaj nechce. Dik
ja to mám na déčku, takže isto to ide
Drago - ked instalujes systemom 2klik, next, i agree, next, next, finish, tak sa to nainstaluje defaultne na systemovu particiu. Ak das Custom install, ejhla!
A postup pre teba:
Cely steam adresar si presun tam kam chces, pri prvom spusteni steam.exe z adresara, ta upozorni ze nieco nie je vporiadku v registroch, kde by mala byt moznost ze to ma prepisat. Prihlasis sa na steam a hotovo, vsetky hry mas ako aj boli. Jedine co treba poriesit, su zastupcovia, ktori sa stale budu odkazovat na povodny steam.
Dalsia moznost, prekopiruj adresar steamu na inu particiu, odinstaluj steam, pripadne zmaz po nom zvysky co ostali na disku, nainstaluj steam nanovo a pri vybere kam sa ma instalovat, ho nainstalujes na to miesto, kam si umiestnil kopiu adresara. Hotovo. Vtedy mas aj novych a funkcnych zastupcov.
A postup pre teba:
Cely steam adresar si presun tam kam chces, pri prvom spusteni steam.exe z adresara, ta upozorni ze nieco nie je vporiadku v registroch, kde by mala byt moznost ze to ma prepisat. Prihlasis sa na steam a hotovo, vsetky hry mas ako aj boli. Jedine co treba poriesit, su zastupcovia, ktori sa stale budu odkazovat na povodny steam.
Dalsia moznost, prekopiruj adresar steamu na inu particiu, odinstaluj steam, pripadne zmaz po nom zvysky co ostali na disku, nainstaluj steam nanovo a pri vybere kam sa ma instalovat, ho nainstalujes na to miesto, kam si umiestnil kopiu adresara. Hotovo. Vtedy mas aj novych a funkcnych zastupcov.
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako sa napojím na ten hojko CoD MW2 server cez steam ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Alebo sa s niekym dohodni nech ti dobije wallet. Da sa to dobijat po sumach 5, 10, 25, 50, 100 Eur.
-
tm_a.s.
Light Professional
hm nečakal som, že tam treba toľko hlúposti aby som si tam zahral ... sux
-
lekoklatik
VIP
a čo si prosím ťa čakal? že sa budú peniaze posielať poštou? SMSkami?
neviete mi niekto pomoct s tym settlers-om 7 co som pisal stranu dozadu?furt mi pri spusteni vyhodi chybu ze nie som pripojeny k netu,ze si mam skontrolovat internetove pripojenie.firewall som skusal tak isto vypnut a nic.za pomoc dakujem
-
palciii
A PERMANENT INTERNET CONNECTION AND CREATION OF A UBISOFT ACCOUNT ARE REQUIRED TO PLAY THIS VIDEO GAME AT ALL TIMES AND TO UNLOCK EXCLUSIVE CONTENT. SUCH CONTENT MAY ONLY BE UNLOCKED ONE SINGLE TIME WITH A UNIQUE KEY. YOU MUST BE AT LEAST 13 TO CREATE A UBISOFT ACCOUNT WITHOUT PARENTAL CONSENT. UBISOFT MAY CANCEL ACCESS TO ONLINE FEATURES UPON A 30-DAY PRIOR NOTICE PUBLISHED AT http://thesettlers.us.ubi.com/.(http://store.steampowered.com/app/48130/)nosooo napísal:neviete mi niekto pomoct s tym settlers-om 7 co som pisal stranu dozadu?furt mi pri spusteni vyhodi chybu ze nie som pripojeny k netu,ze si mam skontrolovat internetove pripojenie.firewall som skusal tak isto vypnut a nic.za pomoc dakujem
staci citat predtym ako zacnes spamovat
vsak to vsetko mam,aj konto som si urobil,to je jasne,ale aj tak to vypisuje to iste
na steame mozem mat viac uctov? tipujem, ze asi hej a samozrejme len s jednym mozem byt prihlaseny....ide o to ze napr. Black Ops stoji 60 EUR na steame ale nasiel som RUS CD key za 23.48$ co je 1/4 ceny takze velky rozdiel, akurat im treba dat aj steam ucet urcite kvoli region aktivacii a nechcem im dat ten kde mam aktivovanu krabicovku MW 2, takze by som si spravil na BO este jeden steam ucet...
sprav, skus
UA to zakazuje, ale tak skusit mozes. Nezistia.asmorth napísal:na steame mozem mat viac uctov? tipujem, ze asi hej a samozrejme len s jednym mozem byt prihlaseny....ide o to ze napr. Black Ops stoji 60 EUR na steame ale nasiel som RUS CD key za 23.48$ co je 1/4 ceny takze velky rozdiel, akurat im treba dat aj steam ucet urcite kvoli region aktivacii a nechcem im dat ten kde mam aktivovanu krabicovku MW 2, takze by som si spravil na BO este jeden steam ucet...
Steam ucet ako STEAM ID, alebo login+pass? Ak druha moznost, tak ozaj len na novovytvorenom konte bez hier, este je dost mozne ze sa jedna o nejaky odrb.
nejedná sa o odrb, poznám pár chalanov tuna z fóra ktorý si to takto kúpili a funguju s hrou na 100%
akonáhle budem mať neobmedzený net tak si to kupujem aj ja
//ale pre každý prípad si vytvorím nový účet na môj by som sa to asi bál spraviť 50 hier je 50 hier
akonáhle budem mať neobmedzený net tak si to kupujem aj ja
//ale pre každý prípad si vytvorím nový účet na môj by som sa to asi bál spraviť 50 hier je 50 hier
Steam komunita
Už dlhší čas mi nejde steam komunita nechápem v čom je chyba vždy napíše iba : Nepodařilo se načíst webovou stránku (neznámá chyba).-118
A ked zadám steam komunitu do web prehliadača ani tam sa nenačíta napíše iba chyba .
Poradte čo mám robiť
Skúšal som už všeličo ale stále je nedostupná som už v koncoch.
A ked zadám steam komunitu do web prehliadača ani tam sa nenačíta napíše iba chyba .
Poradte čo mám robiť
Skúšal som už všeličo ale stále je nedostupná som už v koncoch.
-
Runes
Addict
Re: Steam komunita
nemas ju bloknutu firewalom hehe starsi brat abo tak 
Firewall som kontroloval ako prvý ale tam je všetko ok taktiež som premazával cachce a cookies ale nič to nerobí asi 10 krat preinštaloval steam a neviem ešte čo ale stale žiadna odozva
Nepripajas sa nahodou na net cez proxy ?