IM client
-
Jojko3191
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
IM client
cawte,
hladam dobreho IM clienta do mobilu(na symbian) ktory by obsahoval ICQ, SKYPE, FACEBOOK .... moze byt aj ine ale hlavne su hentie. Pouzival som nimbuzz lenze odkedy mam novu verziu tak mi icq nejde a skype to uz neobsahuje.
Za navrhy vopred dakujem.
hladam dobreho IM clienta do mobilu(na symbian) ktory by obsahoval ICQ, SKYPE, FACEBOOK .... moze byt aj ine ale hlavne su hentie. Pouzival som nimbuzz lenze odkedy mam novu verziu tak mi icq nejde a skype to uz neobsahuje.
Za navrhy vopred dakujem.
-
DjBass
Darca
Re: IM client
Ja som na Symbiane používal QIP PDA a na Skype som používal oficiálnu aplikáciu, cez ktorú sa dalo aj volať.
-
Jojko3191
Light Expert
No ja by som chcel aby to vsetko mala jedna aplikacia.
Facebook je sociálna sieť, nie IM client. Čiže taká aplikácia ktorá obsahuje mix. IM clientov a sociálnych sietí asi neexistuje.
//edit: sorry mýlil som sa
//edit: sorry mýlil som sa
-
hojko
Site Admin
IM+
-
Jojko3191
Light Expert
Nimbuzz ... ma ten mix ... lenze od novej vezie nema skype neviem preco. Tak ono by mi stacilo ICQ a SKYPE v kope.
Na PC je na toto dobry trillian, skus pozret po nejakej alternative na symbian.
-
Jojko3191
Light Expert
no to poznam ale na symbian to nei je
a hladal som uz...nic som nenasiel ... prto pisem sem.
alebo používaj ten Nimbuzz v novej verzii na ICQ, FB, atď a na skype budeš mať oficialnu aplikáciu Skype pre symbian, btw nič v zlom ale niektorý ľudia sa mi zdájú až veľmi pohodlný 
-
Jojko3191
Light Expert
no keby to bolo take jednoduche .... ten moj mobil uz akosi dve aplikacie nepotiahne ... mala RAM alebo nieco take... vzdy mi jendu vypne.
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2011, 1:32)
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2011, 1:32)
Skusil som ho a je celkom dobry lenze skype je na obrazku ale v programe nie jehojko napísal:IM+
-
hojko
Site Admin
Jojko3191: Neviem aky mas mobil, ale nedavno to kamarat skusal na iPhone 4 a ten Skype tam urcite je, pretoze sme skusali volat z jeho iPhone 4 a IM+ na moju Nokia E51 (Symbian) s oficialnym Skype klientom. Nebol v tom ziadny problem. Takze je mozne, ze mas staru verziu IM+ alebo mas verziu v ktorej Skype nie je podporovany.
-
Jojko3191
Light Expert
No neviem. Skusim to este raz cele popozerat ale pokial som dobre robil tak by som mal mat najnovsiu verziu full... a mam mobil Nokia 5530 XpressMusic.hojko napísal:Jojko3191: Neviem aky mas mobil, ale nedavno to kamarat skusal na iPhone 4 a ten Skype tam urcite je, pretoze sme skusali volat z jeho iPhone 4 a IM+ na moju Nokia E51 (Symbian) s oficialnym Skype klientom. Nebol v tom ziadny problem. Takze je mozne, ze mas staru verziu IM+ alebo mas verziu v ktorej Skype nie je podporovany.