Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arabi - muslimovia

Príspevok od používateľa seth82 »

Pozrite sa, páni - vy tu prezentujete zabíjanie kurčiat, viete, čo je to Halal? Ak nie, odporúčam si to vygúgliť a vzať do úvahy to obrovské množstvo mäsa, ktoré sa iba tu v UK mesačne predá s týmto "certifikátom". A potom nech tu niekto posiela podrezávanie krkov kurčatám...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ale to nevadi ze to nenapises,ty si to tak myslis.ze mas averziu voci krestanom je tu kazdemu jasne.a nejako nemam chut dalej pisat...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

mam averziu proti vsetkym ludom, ktorych "viera" zasahuje do mojich prav a mojho zivota...a je mi absolutne ukradnute, ci ti ludia veria v 6ruku chobotnicu, zeleneho muzicka alebo v bradateho uja na oblaciku...
proti krestanom, ktori skutocneho ziju podla svojho ucenia a hlavne staraju sa iba do svojho zivota, tak proti takym nemam nic a do ich zivota sa tiez nestaram...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Son-Goku: Naozaj si dosť mimo, je načase, aby si sa spamätal. Tvoja xenofóbna nenávisť je úplne jasná.

Proti moslimom ako takým nemám nič, ale proti tej časti, ktorá vyznáva bigotno-fundamentálno-stredovekú formu ich nábožentsva a chcú jej praktiky presadzovať aj v Európe, už niečo mám. V tomto byť treba nekompromisní.
Son-Goku
Darca
Darca

pre teba je tu kazdy xenofob.staci nieco krive povedat o ciganoch a uz vypisujes nezmysli o pausalizovani
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak nakopíruj koľkým ľuďom som to ešte napísal. Čakám.
Son-Goku
Darca
Darca

a nie je to pravda?o kolkatich ludoch si to myslis len to nenapises.ale mne je to jedno si jak cigan niekto nanho ukaze ze kradne a zacne vykrikovat na celu ulicu ze vsetci su rasisti.serem uz na tuto.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

SonGoku ty si nejaky dobry, uz vies citat myslienky minimalne mne a hughitovi...resp. aspon sa to tak odohrava v tej tvojej popletenej hlavicke, aby ti to zapadalo do tvojich nezmyselnych idealov a nazorov...vsak ked niekto nieco neurobi alebo nepovie a odporuje to mojim nazorom, tak si poviem "ved ty si si to aj tak myslel"...dobry trik :mrgreen: miesto sebareflexie a zamyslenim sa nad sebou a svojimi nazormi, si budes radsej vymyslat udalosti tak, aby ti to cele davalo zmysel a nemusel si prehodnocovat svoje nazory...len neviem ci sa takto spravaju hlupaci alebo blazni...
Son-Goku
Darca
Darca

a tak teda nemam pravdu ze si to ty a hughito nemyslite?napiste ano alebo nie a ja to necham
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Pozrime sa, človek si pride prečitať čo noveho a z liberálneho anarchistu a toleranciu vyžadujúceho homosexuala sa stala dvojica, ktora v každom druhom prispevku sa snaži určovať, čo ma kto pisať

A teraz niečo ku teme:
na svete žije prvykrát viac moslimov ako katolíkov
Celkovo je však kresťanské náboženstvo na svete stále najrozšírenejšie. "Katolíci, pravoslávni a príslušníci protestantských cirkví spoločne tvoria až tretinu svetovej populácie," uviedol Vittorio Formenti, ktorý prípravu
výročnej správy viedol. Kým je však podľa neho počet katolíkov vo svete stabilný, okolo 17 percent, počet moslimov stúpa a dosiahol takmer pätinu.
Za posledných 30 rokov sa počet moslimov v Európe strojnásobil. Podľa prognóz amerického profesora Philipa Jenkinsa bude do roku 2100 každý štvrtý Európan moslim.
V čase
, keď väčšina európskych národov pomaly vymiera, je táto otázka vysoko aktuálna.

http://hn.hnonline.sk/2-23676170-k10000_d-02
Islam síce patrí spolu s kresťanstvom do skupiny monoteistických náboženstiev, ale „náš“ Boh je iný ako „ich“. Aj keď naše náboženstvo má mnoho styčných bodov s ich vierou, to naše je úplne odlišné. Lepšie. Toľko opakovaná pravda o rovnosti civilizácií a náboženstiev je lžou. „Príliš často chceme na Západe robiť v mene dialógu ústupky iným, hovoríme, že chceme všetkým dobre, že všetky náboženstvá hľadajú mier, že všetky sú cestou k Bohu. Som presvedčený, že všetky tieto ideologické generalizácie sú absurdné. Nie je pravda, že všetky náboženstvá hľadajú mier,“ narážal na islam v rozhovore pre taliansky odborný mesačník Aggiornamenti sociali jezuita Samir Khalil Samir, docent arabskej kultúry a islamológie na Univerzite svätého Jozefa v Bejrúte.
Toľko opakovaná pravda o rovnosti civilizácií a náboženstiev je lžou.

„Boh nemá záľubu v krvi, a nekonať rozumne odporuje podstate Boha“ je „perfektnou teologickou syntézou, ktorá nachádza pôvod džihádizmu - prozelytizmu násilia v mene Boha, ktorému by sa mala páčiť krv bezbožných - v odlúčenosti viery a rozumu“ (Carlo Panella: Fascismo islamico, Rizzoli 2007).
Ratzinger s islamskými náboženskými vodcami v modrej mešite a J.P.II - ako bozkáva Korán
Prílohy
84.jpg
84.jpg (25.29 KiB) 974 zobrazení
10212662-papez.jpg
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

tehla napísal:Pozrime sa, človek si pride prečitať čo noveho a z liberálneho anarchistu a toleranciu vyžadujúceho homosexuala sa stala dvojica, ktora v každom druhom prispevku sa snaži určovať, čo ma kto pisať
Zaujímavý názor od niekoho kto sa volá podľa stavebného materiálu :wink:
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

čo tym chcel basnik povedať?
hughito
Redeemer
Redeemer

Son-Goku:
a tak teda nemam pravdu ze si to ty a hughito nemyslite?napiste ano alebo nie a ja to necham
Pozri sa, aj seth alebo iní majú názor, ktorý celkom nekorešponduje s mojím a zdá sa ti, že by som ich označoval nejakou škatuľkou ?

A do analýzy mojich myšlienok sa radšej nepúšťaj, lebo to by bolo už naozaj moc.

tehla:
Pozrime sa, človek si pride prečitať čo noveho a z liberálneho anarchistu a toleranciu vyžadujúceho homosexuala sa stala dvojica, ktora v každom druhom prispevku sa snaži určovať, čo ma kto pisať
A zas: kde ja komu určujem, čo má písať ? Si normálny ?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ephramko napísal:kali preco sa vzdy musis ohanat takymi pochybnymi statistikami....vzorka 600 studentov z 30 univerzit...cize z 1 univerzity vybrali len 20 ludi, ked ma ta univerzita niekolko tisic studentov a oni vyberu len 20, tak tu nieco poriadne smrdi...
Uvedom si ze statistika sa tykala len moslimov, kolko ich bolo na univerzite my nevieme.

Dalsia vec, kedze prieskum sa tykal studentov ratajme ze su to trochu vzdelanejsi ludia na ktorych silny moslimsky fundamentalizmus nema az taky vplyv resp sami si mozno od neho mozu drzat odstup ale aj napriek tomu tie zavery su tak zarazajuce.

Kazdopadne nijak si tu statistiku ty nevyvratil a si tu opat za blba.
Lub0$ napísal:Son goku tu sa nikto nikoho nezastava....tu ide o tie tvoje nazory, a ich prezentovanie...je na case aby si sa spamatal.
V prvom rade sa spametaj ty do akej temy prispievas. To tvoje trapne odputavanie od podstaty vedie diskusiu vzdy smerom kto dalej dosti, lebo na intelignetnejsiu diskusiu ty jednoducho nemas. A aj to tvoje odputavanie je uplne hlupe lebo ako vzdy odmieta ten obrovsky rozdiel v pomere bieli a nebieli.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

tehla napísal:Ratzinger s islamskými náboženskými vodcami v modrej mešite a J.P.II - ako bozkáva Korán
Tu sa ukázala tvoja rýdza primitívnosť v plnej kráse.

Ps. Som zvyknutý na to, že tu chodia jedinci so stredovekými názormi. Ale úprimne ak by sa podobný prieskum uskutočnil u nás, koľko percent ľudí by vyjadrilo lásku a koľko nenávisť k moslimom? Tí hlupáčikovia čo tu najviac tradične kričia (všetci vieme kto) by stáli v tom prieskume v prvom rade ako najnebezpečnejší radikáli. Čo by vzhľadom na ich psychologický profil chorobne paranodidných rasistických neonacistov ani nebolo tak ďaleko od pravdy lol..
Son-Goku
Darca
Darca

hughito napísal:Son-Goku: Pozri sa, aj seth alebo iní majú názor, ktorý celkom nekorešponduje s mojím a zdá sa ti, že by som ich označoval nejakou škatuľkou ?

A do analýzy mojich myšlienok sa radšej nepúšťaj, lebo to by bolo už naozaj moc.

tehla: A zas: kde ja komu určujem, čo má písať ? Si normálny ?
ale aj tak si to myslis.ja tomu verim ze ano.
hughito
Redeemer
Redeemer

Čo dodať... :roll:
Son-Goku
Darca
Darca

odpovedz ano alebo nie.myslis si o kazdom kto pipne na cigana alebo moslima ze je xenofob alebo rasista/fasista/nacek.ano alebo nie a necham to plavat.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Son-Goku napísal:odpovedz ano alebo nie.myslis si o kazdom kto pipne na cigana alebo moslima ze je xenofob alebo rasista/fasista/nacek.ano alebo nie a necham to plavat.
Keby si viac sledoval nejaku diskusiu tu na fore...a pozorne tak by si zistil, ze odpoved je nie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Presne tak. Samozrejme, že si to nemyslím.
Napísať odpoveď