Isto niesi prva, ktoru takto pomotkal...Vsak co je jednoduchsie, ako dievca z dediny zasvetit to prepychovejsieho zivota, ked ma clovek prachy?
Je to laska alebo nie?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Je to laska alebo nie?
Tak tak..a potom ked uz budes bez neho a zvykla si si na prepychovy zivot, ta uz nebudu zaujimat normalny ludia, ale budes tuzit opat po niecom podobnom a hladat nejakeho rovnakeho..
Isto niesi prva, ktoru takto pomotkal...Vsak co je jednoduchsie, ako dievca z dediny zasvetit to prepychovejsieho zivota, ked ma clovek prachy?
LOL tema, ine bajky!
-
Takymalypako
Light Expert
si ocarena, roztahujes nohy za luxus, stary znamy pribeh 
-
Sovjet
Expert
Žiadna novota. Troška ťa ešte pomotká a využije a pôjdeš k vode. Určite si nerob dáke sny na spoločný plnohodnotný vzťah. Asi si tu o tom písať nemusela, len ti vieš či to zato stojí.
-
Grim
Darca
...a možno by si sa mohla inšpirovať filmom "Lov na boháče"...
Necital som vsetko, zrejme ju vsetci posielate do jej vlastnej casti tela.
Ale takto nejako sa rodia zlatokopky. Ty si nie si ista ci ho lubis, on ma cash a je pre mnoho zien atraktivny. Nieco sa vo vztahu poserie a ty budes namiesto na jachte sediet vo vysnom ch*jove skubat perie a spievat travnice. A ked sa najblizsie obzries za nejakym chlapom bude to ten s velkym kontom, nie s charizmou. Nehovorim, ze ho mas poslat k vode, pocicaj mu konto - on za tie peniaze dostane co chce - ferovy obchod.
Len si daj bacha akym smerom sa budes uberat.
Ale takto nejako sa rodia zlatokopky. Ty si nie si ista ci ho lubis, on ma cash a je pre mnoho zien atraktivny. Nieco sa vo vztahu poserie a ty budes namiesto na jachte sediet vo vysnom ch*jove skubat perie a spievat travnice. A ked sa najblizsie obzries za nejakym chlapom bude to ten s velkym kontom, nie s charizmou. Nehovorim, ze ho mas poslat k vode, pocicaj mu konto - on za tie peniaze dostane co chce - ferovy obchod.
Len si daj bacha akym smerom sa budes uberat.
a mozno je to ako z rozpravky ona z dediny a nepozna mestsky zivot, on bohac, zalubia sa do seba ona je v rozpakoch lebo nepozna taky zivot a on jej vsetko ukaze. Proste pravy gentleman, nejde mu len o to jedno a bude svadba a happy end
Myslim ze na tuto moznost tu kazdy zabudol
Teraz zalezi od tho co ona lubi
Btw. Kebyze je s kralovskej rodiny tak podla nej nakrutia dalsi sladky film 
popoluska, nechaj si spravit od neho dieta a mas vystarane...
nechcem kazit ten pekny sen o ktorom som aj ja tu vyssie pisal, len aby neskocila s bruchom sama na dedine popripadene v nemocnici na potratekvoco napísal:popoluska, nechaj si spravit od neho dieta a mas vystarane...
-
Janio
Zablokovaný
Mňa by zaujímalo čo je na tom, že si z dediny. Ja som tiež z dediny a aj plno ďalších ľudí... No nemusí mi nikto písať (v tvojom prípade ukazovať) ako to je v meste. Je mi fakt jedno či tam sú P a D s veľkým atď. Vycicaj ho ako môžeš a vybodni sa naňho skôr ako on na tebe... nebude to trvať večne.
A na dedine je lepšie ako v meste. Tak neviem čo máš proti tomu... Kľudný spánok, čistý vzduch, keď chceš niečo kúpiť nesú obchody tak musíš do mesta
A na dedine je lepšie ako v meste. Tak neviem čo máš proti tomu... Kľudný spánok, čistý vzduch, keď chceš niečo kúpiť nesú obchody tak musíš do mesta
-
p4ra
Redeemer
Hovorte si co chcete, ale toto je nejaky dalsi troll. 
A k jej otazkam. Si zlatokopka. Nic viac, nic menej. Jachty, BMW, laptop ..
-
qwerty-xyz
alebo ma niekto duplicitny ucet, a robi si prdel. ja osobne to nesom, ale napadlo ma to ako to audio zisti ked mame poniektori dynamicke IP .....p4ra napísal:Hovorte si co chcete, ale toto je nejaky dalsi troll.
--- koniec koncov nemam rad zlatokopky a nebudem pisat svoj nazor na nich, . . .
-
javatar
Hardcore addict
no nepovedal by som ze zlatokopka (nerobi to vedome), to by tu nepisala a zneuzivala ho nadalej...
skor by som napisal "ocarena peniazmi" - zivy dokaz temy ci zeny pritahuju peniaze
skor by som napisal "ocarena peniazmi" - zivy dokaz temy ci zeny pritahuju peniaze
-
hojko
Site Admin
IP je nejake DSLko, takze smola.
ale aj podla dynamickej sa da ziscic ked ma dakdo duplitictny ucet.
-
qwerty-xyz
joj no dobre dobr,e som nevedel nemam to az tak nastudovane, ....Son-Goku napísal:ale aj podla dynamickej sa da ziscic ked ma dakdo duplitictny ucet.
ak sa pytas mna ze co mam proti tak nic sak aj ja som z dediny len ona to pisala ako keby bola z okraja sveta aj to uplne zabudnutehoJanio napísal:Mňa by zaujímalo čo je na tom, že si z dediny. Ja som tiež z dediny a aj plno ďalších ľudí... No nemusí mi nikto písať (v tvojom prípade ukazovať) ako to je v meste. Je mi fakt jedno či tam sú P a D s veľkým atď. Vycicaj ho ako môžeš a vybodni sa naňho skôr ako on na tebe... nebude to trvať večne.