potrebujem nejake lieky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
FAKER
Novice
Novice

Re: potrebujem nejake lieky

Príspevok od používateľa FAKER »

Kámo, čo sa z teba stáva slečna ?

Tak za prvé: ženské tu sú KOPU DOOKOLA, len sa naučiť techniku ako ich zbaliť :-)
a že čo poviem prvé vetu? čo ? toto je nepodstatné.

ja neviem: stojíš na zastávke a čaká vedľa teba pekná baba, chceš začať debatu - spýtaj sa jej Koľko si vysoká alebo Ahoj, vieš že vyzeráš ako PROBLéM ? problém pre všetkých chlapov, ale u mňa vyzeráš ako ĆIASTOČNÉ riešenie ? vieš prečo ? a bulshituj koľko chceš ALE hlavne šetri komplimenty t.j.
ak dáš kompliment a ona to zoberie ako NORMALNU VEC, KTORU JEJ HOVORIA TISICE OSTATNYCH, cez slovo ALE to zober naspäť.

Vzťah je "obchod". Milý chlapci dávajú veľa a dostávajú: až potom čo si zapichajú ostatní.

A že ťa baba nechala, asi preto lebo si CITATELNY, NUDNY, NIE SI PRE NU VYZVOU. A vôbec kľudne sa môžeš vykašľať, lebo je tu KOPEC OSTATNYCH KRASNYCH žien, ktoré čakajú kto ich na záver pomilujem.

Ženy chcú sex rovnako ako chlapi a možno ešte viacej.

Treba si upraviť stereotyp pchaný do hlavy ctenou našou okolitou spoločnosťou, napr.
1. ženy majú vyššiu hodnotu a treba sa im klanať, ak ju chceš - bullshit
- ženy chcú CHLAPOV, ktorí sú CHLAPMI, nie ženskou s vtákom

2. čo si myslia je ostatní o tebe je dôležité - bullshit
- dôležité je čo si myslíš ty o sebe, musíš sa riadiť uvažovaním vodcu tlupy

To by stačilo na začiatok.
Tvoja psycho problémy sú iba nahovorené, tak si konečne uvedom lepšiu realitu.

A čo robím ja:
Starám sa o kozy, to vieš život pásaka kôzy je prácny ale zlepšuje mi prekrvenie v tele :-))))
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Omg, načo otváraš takú starú tému ? Vôbec ma to ani neprakvapuje, vzhľadom nato, že je to tvoj prvý príspevok ty brainer
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

kafiatko napísal:Prečo by sa mali uraziť baby za to že ked sa niekto s niekým rozíde tak to rieši sexom... ? si myslíš že niektoré baby to nerobia ? aj ja som to riešila sexom...ale počase som mala výčitky :(
Nechodila si ty nahodou niekedy v minulosti s autorom tejto temy?
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

test napísal:Nechodila si ty nahodou niekedy v minulosti s autorom tejto temy?
Prečítaj si pár strán dozadu, a autor témy ti sám už na otázku odpovedal ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

:wink: ulahcim ti to hladanie ,hej chodila ,ale to sa tu teraz uz neriesi ,to je davno prec ... inak faker ,si pekne mimo :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

cORP. ja to vnimam v ramci tej hry... Ano, "hra" funguje, ale len na tie, na ktore je urcena - nevidel som, aby niekto tvrdil ze si tak nabalil zivotnu lasku. Prave naopak, stranky propagujuce "hru" a podobne techniky sa zameriavaju vacsinou na naviazanie vztahov na jednu noc, pripadne kratko- az strednedobeho vztahu (v tom lepsom pripade) s primarnym urcenim nabalit si co najkrajsiu s cielom sexualneho uspokojenia.

co sa ale napr. z qark.net moze hodit su rozne komunikacne hry a plany sebazdokonalovania (rozpisane stylom: 1. den spytam sa niekoho na cestu 2. den spytam sa zeny na cestu 3. den spytam sa peknej zeny na cestu). Schopnost komunikovat (nielen) s peknymi babami sa hodi, ked sa k tomu dostanes aj tymto sposobom. Ono ciastocne som to na sebe pozoroval aj ja, dlho som sa citil v pritomnosti atraktivnych dievcat nesvoj, no ked ma skola (presiel som zo strednej s pomerom ch:d 2:1 naq vysoku s pomerom 1:2 az 1:3) prinutila s nimi komunikovat "pracovne", da sa povedat nouze naucila Dalibora housti, a postupne nemam problem bavit sa s peknou babou v ziadnej situacii.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lub0$ napísal:No predpisal ti ich niekto.....za lekarom si musel ist najprv, siel si sam, alebo ta poslal niekto (priatelka, priatelia, rodina...) ?

Mne ide o to, kedy ste zistili, ze ste dosiahli ten bod, kedy uz fakt potrebujete pomoc?
:| zacal som vidavat krabice s iridiom vsude kolem, A takisto aj platinu. A ked som cumel na svoju USB lambu myslel som ze je to geth, .....
:arrow: :arrow: :arrow: stacilo to tri tyzdne nehrat, plus si dobavit rande s jednou dvojmetrovou tavou, ktora ma asi znasilni , . . . a som vylieceny . . . :lol: :lol: :lol:

ci ? lubos narazal si na ine problemy? nebudte trapni, z dievcata sa da zosypat, ale nie az tak (kebyze sa mi to stane tak ma prosim vas necitujte to co som pisal teraz, .... a lieky budem chciet tiez :-DDD alebo ME2-3)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Fabo napísal:cORP. ja to vnimam v ramci tej hry... Ano, "hra" funguje, ale len na tie, na ktore je urcena - nevidel som, aby niekto tvrdil ze si tak nabalil zivotnu lasku. Prave naopak, stranky propagujuce "hru" a podobne techniky sa zameriavaju vacsinou na naviazanie vztahov na jednu noc, pripadne kratko- az strednedobeho vztahu (v tom lepsom pripade) s primarnym urcenim nabalit si co najkrajsiu s cielom sexualneho uspokojenia.

co sa ale napr. z qark.net moze hodit su rozne komunikacne hry a plany sebazdokonalovania (rozpisane stylom: 1. den spytam sa niekoho na cestu 2. den spytam sa zeny na cestu 3. den spytam sa peknej zeny na cestu). Schopnost komunikovat (nielen) s peknymi babami sa hodi, ked sa k tomu dostanes aj tymto sposobom. Ono ciastocne som to na sebe pozoroval aj ja, dlho som sa citil v pritomnosti atraktivnych dievcat nesvoj, no ked ma skola (presiel som zo strednej s pomerom ch:d 2:1 naq vysoku s pomerom 1:2 az 1:3) prinutila s nimi komunikovat "pracovne", da sa povedat nouze naucila Dalibora housti, a postupne nemam problem bavit sa s peknou babou v ziadnej situacii.
mozes mi prosim ta pekne povedat o com vlastne tocis ? pretoze z toho prispevku som nejako nepochopil ani vetu ,o akej hre to tu pises pre boha ? ludia zamyslite sa ze tato tema je uz dost stara na to aby sa tu riesilo nieco s mojim nickom ,o liekoch sa tu bavte to je mi u prdele no mna tu zatial riesit nemusite ,zatial fungujem ako by som mal a chcel ....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

téma premazaná. Neriešte tu cORP.-a ani iných užívateľov ale sa držte témy
Napísať odpoveď