zahladenie do dievcata

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
yeah
Amateur
Amateur

Re: zahladenie do dievcata

Príspevok od používateľa yeah »

- amatér začne baliť hneď, profík si 8-10 minút počká -

len taká menšia rada. ak si čítal knihu Hra od Neilla Straussa, tak to tam isto nájdeš. komplimenty jej teda nehádž hneď. ten chlap asi vie o čom hovorí :D

odporúčam, fakt dobrá kniha 8)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa mňa je tiež nezmysel baliť hneď od príchodu. To treba trochu nechať vygradovať. Ale to si len myslím..
rainbow
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

A podľa mňa je zase celá myšlienka "balenia" trochu hlúpa. Ak to dobre chápem, tak ide o hru, kde ja svoju "obeť" musím v dostatočne krátkom intervale presvedečiť že som úžasná/úžasný? To je čo za hlúposť? Načo hádzať nejaké komplimenty a snažiť sa byť "dokonalejšiou" ako bežne som? Ak sa mu nepáčim takto, tak smola. Ja sa nemienim potom vo vzťahu celé mesiace, roky či do konca života pretvárať aby som bola taká, ako keď som hrala túto "hru" a robila zo seba geniálnejšiu než som.
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

DeLay napísal:no povedal som to narovinu uprimne
No.... to je síce pekné, ale bez toho, aby si napísal jej reakciu sa ďalej moc nepohneme...
Ajkeď v tomto prípade súhlasím s niekoľkými názormi, ktoré tu boli prezentované skôr - povedať to narovinu babe, ktorá sa už viackrát sklamala je mierne Don-Quichotovsky nepremyslené...
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeLay »

reakcia bola neutralna..cize viacmenej sa ani nevyjadrila len zacala rozpravat o svojej zlej skusenosti s minulymi chalanmi
ta kniha kolko stoji ?
Napísať odpoveď