Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
ta spotreba IMHO nebude tvorit majoritnu cast vydavkov
dobry vyber s tou e38!! Kludne chod do toho, ak mas taky prijem, aby si ju mohol uzivit. Jazdil som s tym 4,4 V8 210 kw, ale v x5 E53. Neviem z akeho si mesta, ale v BB sa s tym dalo jazdit dlhodobo aj za 13 litrov, co je fajn cislo.
do vyberu by som este zaradil 540i E39 s totoznym motorom, ktora je menej narocnejsia na prevadzku. Predsalen ides investovat dost velku ciastku a bol by hriech nevyskusat to.
do vyberu by som este zaradil 540i E39 s totoznym motorom, ktora je menej narocnejsia na prevadzku. Predsalen ides investovat dost velku ciastku a bol by hriech nevyskusat to.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
sapo: na ropu sa vykasli, chod do 1,6 16V a budes spokojny, je to vyborny motor...
tomasmate: na 7er sa vykasli, ak musis cakat na peniaze do leta... to mas ako s ferrari - na take auto sa nesetri, na take auto bud mas alebo nemas
ak mas problem so svojou vyskou, nevyberaj auta najvyssej kategorie, to, ze to je premiovka, este neznamena, ze si tam nebudes suchat hlavu o strop... hlavne nesed za internetom, pozicaj si auto a chod si uz konkretne typy vyskusat k inzerentom s tym, ze si potencionalny zaujemca a uvidis... dalsia vec - takato korba do mesta a este k tomu s osemvalcom? podla mna uplne zbytocne, na tr*kanie sa po meste by podla mna stacilo omnoho mensie auto v ktorom mozno nebude ani moc miesta na rozdavanie... verzia long je dlhsia iba vzadu, s miestom vpredu to nema nic spolocne... motor 4,4 je vyborny, je to drziak, ale o nic viac ako ostatne, 600kkm nie je problem pre ziadny velkoobjemak, tento sa kombinoval s novou steptronicovou prevodovkou po FL... dost ma vsak pri pohlade na interier pobavil udavany stav km pri tvojom konkretnom aute, to auto moze mat okolo 350kkm...
skus este pohladat nieco ine, ak chces premiovku na maly najazd, skor by som uprednostnil napr. e39 525i alebo 528i, pripadne E-klasse...
tomasmate: na 7er sa vykasli, ak musis cakat na peniaze do leta... to mas ako s ferrari - na take auto sa nesetri, na take auto bud mas alebo nemas
skus este pohladat nieco ine, ak chces premiovku na maly najazd, skor by som uprednostnil napr. e39 525i alebo 528i, pripadne E-klasse...
kamarát teraz kupuje nejaké lacné vozenie, a rozhodol sa ísť do mazdy 323 v diesli... neviem či robí spravne, to, že zvuk to bude mať ako traktor a ešte aj s tým výfukom čo to má.... ale nič iné mu na to povedať neviem... mne sa to zdá dobré vozenie, až na ten výfuk
http://auto.bazos.sk/inzerat/6003488/pr ... 32317d.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/6003488/pr ... 32317d.php
stary japonsky diesel? Neviem, neviem... 
Ešte sa chcem niečo spýtať. Našiel som na autobazári Forda s nejakým čudným motor. Nebol by lepší ako 1.6 16v? Čo myslíte.
http://ford-focus-combi.autobazar.eu/16 ... 80187.html
http://ford-focus-combi.autobazar.eu/16 ... 80187.html
preco je cudny? ja len som chcel povedat, ze neviem ci combi s 1.6 je dobra volba. Ja len sudim podla toho, ze ja mam HB a niekedy ked som nalozeny fakt citim, ze to nie je ono, ale tak je to moj subjektivny nazor.
No veď práve. Aj ja sa bojím, či nebude slabý. Nie čudný, ale silnejší oproti klasickej 1.6 16v. Či je dobrý, či nezobrať radšej ten.
-
RATZINGER666
Darca
maj.kl: stary japonsky dizel urcite nie 
ten "tci vct" je cudny, pretoze sa montoval az od mk2, a este k tomu tusim v oznaceni presne ti vct... klasicky inovovany zetec 1,6...
// ba k*kot, daval sa aj do FL mk1
ten "tci vct" je cudny, pretoze sa montoval az od mk2, a este k tomu tusim v oznaceni presne ti vct... klasicky inovovany zetec 1,6...
// ba k*kot, daval sa aj do FL mk1
-
Kibo
Hardcore addict
Sapo naráža na to označenie TCi-VCT.
Neviem to preložiť doslovne a odborne, ale laicky by som to tipol na TwinCam injction-Variable Camshaft Timing, čiže po slovensky variabilné časovanie ventilov (viem, že camshaft nie je ventil
) Parametrovo je lepší, mal by bť aj živší, alw či tých 9Nm a 11kW urobí až taký zázrak... 
Neviem to preložiť doslovne a odborne, ale laicky by som to tipol na TwinCam injction-Variable Camshaft Timing, čiže po slovensky variabilné časovanie ventilov (viem, že camshaft nie je ventil
-
Fabo
Hardcore addict
tak variabilne casovanie vackoveho hriadela, no 
čo poviete na totok? vyzera na pekny kusok
http://ford-mondeo.autobazar.eu/18-16v- ... 33097.html
http://ford-mondeo.autobazar.eu/18-16v- ... 33097.html
-
RATZINGER666
Darca
pidrik: za dvaapol je to slusne, siel by som do toho... teda az na tu farbu, neznasam zelene auta 
-
Sovjet
Expert
Tiež by som do toho šiel. Vyzerá to byť v dobrom stave. Tieto motory boli ako viem dobré autá, aj spotreba je celkom slušná. Náhodou táto tmavozelená k tomu sekne (nevidno tak na ňom špinu). 
-
Francek
Star
Extremne podozriva cena... http://autobazar.eu/sk/results.php?cat= ... 20!&page=2
-
RATZINGER666
Darca
Francek: nejde mi link, ze by to za tie 3min stihli stiahnut?
on tam dal link na porovnanie cien ze je o dost mensia ako tie ostatne podobne auta.
mozno treba zavolat pozret sa vyskusat a uvidi co a ako jeden kamos kupil tiez dost lacne auto a je vysmiato
mozno treba zavolat pozret sa vyskusat a uvidi co a ako jeden kamos kupil tiez dost lacne auto a je vysmiato
-
Suffel
Guru
njn tak je to najlacnejsie mondeo od r.v. 2001 takze nieco natom moze byt.. ale tak zase su aj ludia ktory maju aj ine auta a viac zan nepotrebuju alebo surne potrebuju peniaze ktovie.. jednoznacne treba ist pozriet a odviest sa a rozhodnut sa.. ale ak je take ako na fotkach a aj po motorickej stranke ok tak tam dlho nebude..
-
RATZINGER666
Darca
... no aj tak mi ten link nejde 
ale to nemeni nic na tom, ze sa to oplati, rovno aj keby s nim cosi bolo... za desatrocne mondeo by som viac ako 3 litre nedal isto...
ale to nemeni nic na tom, ze sa to oplati, rovno aj keby s nim cosi bolo... za desatrocne mondeo by som viac ako 3 litre nedal isto...