League of Legends
Re: League of Legends
nie, hravam (hraval som) na eu serveroch
s mia som sa este nestretol, ss vkuse, oznacuje to ze proste ti na tvojej casti mapy enemy hero zmizol smerom k niekomu inemu, tak ostatni, ak to zoberu na vedomie su budu davat bacha a drzat sa pri vezi napriklad a podobne nech proste niesu prekvapeny ze tam dojde +1 a rozmrdaju ho
hej az na to ze vecsinou to odignoruju ale ak to nahodou zabudnes napisat, tak ta zjebu vzdy 
Ludia ak by mal niekto záujem o spoluhráča, tak si ma pridajte, volám sa rain3r. Aktívne hrávam hlavne kassadina, Neuveritelny burst-dmg mage ktory sa hodi do každeho týmu, v 3v3 totálne ownuje so svojim portom ale 3v3 ma moc nebaví preferujem 5v5, v normale mám teraz 325 výhier, v ranked solo 5v5 rank 700! dostanem proste do týmu !vždy! minimálne jednoho leavera, takže solo ranked stojí za hovno.
s kamošom hľadáme partiu, 3v3 alebo 5v5..bol by som rád keby dáme do kopy nejaký team..takže ak by ste vedeli niečo zorganizovať, alebo sa chcete k nám pridať tak napíšte
-
lekoklatik
VIP
Mimochodom ako sa v hre skladáte? Myslím hrdinu. Čo kupujete, čo je dobré kúpiť pre koho a tak.
U mňa s Ashe je to asi nejak takto.
Zo schopností (Abilities)
- idem najskôr po "Volley"
- až do lvl 5 to striedam s "Frost Shot"
- lvl 6 samozrejme 6tkovú schopnosť "Enchanted Crystal Arrow"
- "Hawkshot" až vtedy, keď už nemám na výber, avšak nie je to zlá schopnosť.
Spells - "Heal" a "Clarity" - http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Spell
Nakupujem
- prvý si kupuje Dagger
- potom idem po Boots of Mobility
- potom z Dagger-u po Zeal
- potom po Recurve Bow alebo Phantom Dancer (záleží od peňazí, ale Recurve Bow má u mňa prednosť)
- doskladám Madred's Bloodrazor a potom je to už viac menej jedno.
Neskôr sa peniaze už len kotúľajú ku mne, takže idem po jeden life steal Hextech Gunblade a potom beriem nejaké Attack Speed (povačšine vždy vychádzam z Recurve Bow, nakoľko mi ide o rýchlosť, kdež musím páliť na diaľku, do gang bangu sa moc nepliesť, akurát tak obstreľovať, prípadne spomaĺovať zdrhajúcich hrdinov)
Mám nakúpených zopár rún, ale nič extra.
Extra body mám povačšine v "Defense" nakoľko sa potrebujem trošku obrniť.
Ashe mi jednoducho sadla avšak chystám sa "podmaniť" si nejakého tanker, kde keď vidím aké jednoduché so správnou skladačkou je tankovať, až je mi smutne...
Bez tankera v teame proti tankerom minimálne 2 tankerom sme takmer vždy v ....
U mňa s Ashe je to asi nejak takto.
Zo schopností (Abilities)
- idem najskôr po "Volley"
- až do lvl 5 to striedam s "Frost Shot"
- lvl 6 samozrejme 6tkovú schopnosť "Enchanted Crystal Arrow"
- "Hawkshot" až vtedy, keď už nemám na výber, avšak nie je to zlá schopnosť.
Spells - "Heal" a "Clarity" - http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Spell
Nakupujem
- prvý si kupuje Dagger
- potom idem po Boots of Mobility
- potom z Dagger-u po Zeal
- potom po Recurve Bow alebo Phantom Dancer (záleží od peňazí, ale Recurve Bow má u mňa prednosť)
- doskladám Madred's Bloodrazor a potom je to už viac menej jedno.
Neskôr sa peniaze už len kotúľajú ku mne, takže idem po jeden life steal Hextech Gunblade a potom beriem nejaké Attack Speed (povačšine vždy vychádzam z Recurve Bow, nakoľko mi ide o rýchlosť, kdež musím páliť na diaľku, do gang bangu sa moc nepliesť, akurát tak obstreľovať, prípadne spomaĺovať zdrhajúcich hrdinov)
Mám nakúpených zopár rún, ale nič extra.
Extra body mám povačšine v "Defense" nakoľko sa potrebujem trošku obrniť.
Ashe mi jednoducho sadla avšak chystám sa "podmaniť" si nejakého tanker, kde keď vidím aké jednoduché so správnou skladačkou je tankovať, až je mi smutne...
Bez tankera v teame proti tankerom minimálne 2 tankerom sme takmer vždy v ....
No ashe nehrávamn ale z vlastnej skúsenosti viem že ši už ranked alebo normal ešte osm nevidel ashe ktorá by teamu niečo poskytla, vačšinou su to bud feederi alebo maju len tak 1/1 ak su nejake lepsie, podlamna najslabsi champ v hre....ked si to da niekto v ranked rovno viem ze sme prehrali....
-alebo sivir, to iste...este horsie asi, lebo ashe ma aspon ulti obsotjnu
-btw práve teraz som sa vyhrabal na celkom slušný rank s akali, ale potom som dostal 5-6 hier zasebou leaverov do teamov, takže teraz mám nervy neskutočné, už nikdy viac solo ranked....
-alebo sivir, to iste...este horsie asi, lebo ashe ma aspon ulti obsotjnu
-btw práve teraz som sa vyhrabal na celkom slušný rank s akali, ale potom som dostal 5-6 hier zasebou leaverov do teamov, takže teraz mám nervy neskutočné, už nikdy viac solo ranked....
-
lekoklatik
VIP
Do ranked som sa ešte nedostal, avšak keď si urobíš kvalitné skladačky [ako hovorím jednoznačne hrať u Ashe na rýchlosť], tak je myslím obstojním hrdinom.
Ulti je tá schopnosť ktorú môžeš mať až od lvl 6?
Ak áno, tak s Ulti s Ashe vypomáham dosť. Či už keď je gang bang, hrdina zdrhá či sa nejaká lama "schová" za vežu a portuju sa domov healovať [Také lamy asi v ranked nie sú, ale vždy sa niekto nájde, kto má pocit že Ashe, čo mi ona môže].
Samotný Volley spomaľuje, alebo rany s aktivovaným "Frost shot".
Má schopný dmg no jedinou nevýhodou je teda jej mini život.
Pokiaľ s ňou vieš celkom slušne hrať, môže byť pre tým rovnakým prínosom ako ktorý koľvek iný hrdina s výnimkou tankerov.
Môžeme si niekedy zahrať a pokúsim sa tvoj názor vyvrátiť, i keď ako som už spomínal, ja nie som moc na takýto štýl hry.
Každopádne hrať proti levelom 30 nemám samozrejme šancu, keďže tam už hrajú veľkú rolu extra body ktoré získavaš každým novým levelom. Predsa len lvl13 vs lvl30.
//dá sa to povedať aj takto.
hrdina proti hrdinovy na "férovku", určite by som od vačšiny hrdinov dostal na búdku.
Plno hráčov často píše že ashe [čiže ja
] je lama ktorá neustále uteká, skrýva sa za vežu etc. Nuž zabúdajú Že táto hra je jednoznačne hra teamová.
Málo hráčom príde ako prínos, pretoŽe všetci ostatní hrajú s iným hrdinom, nakoľko taký tanker Dr. Mundo s kvalitnou skladačkou je úplna jednoduchosť sama o sebe... TO isté ten nový hrdina/hrdinka Cassiopeia, alebo nafeedený Teemo.
Ulti je tá schopnosť ktorú môžeš mať až od lvl 6?
Ak áno, tak s Ulti s Ashe vypomáham dosť. Či už keď je gang bang, hrdina zdrhá či sa nejaká lama "schová" za vežu a portuju sa domov healovať [Také lamy asi v ranked nie sú, ale vždy sa niekto nájde, kto má pocit že Ashe, čo mi ona môže].
Samotný Volley spomaľuje, alebo rany s aktivovaným "Frost shot".
Má schopný dmg no jedinou nevýhodou je teda jej mini život.
Pokiaľ s ňou vieš celkom slušne hrať, môže byť pre tým rovnakým prínosom ako ktorý koľvek iný hrdina s výnimkou tankerov.
Môžeme si niekedy zahrať a pokúsim sa tvoj názor vyvrátiť, i keď ako som už spomínal, ja nie som moc na takýto štýl hry.
Každopádne hrať proti levelom 30 nemám samozrejme šancu, keďže tam už hrajú veľkú rolu extra body ktoré získavaš každým novým levelom. Predsa len lvl13 vs lvl30.
//dá sa to povedať aj takto.
hrdina proti hrdinovy na "férovku", určite by som od vačšiny hrdinov dostal na búdku.
Plno hráčov často píše že ashe [čiže ja
Málo hráčom príde ako prínos, pretoŽe všetci ostatní hrajú s iným hrdinom, nakoľko taký tanker Dr. Mundo s kvalitnou skladačkou je úplna jednoduchosť sama o sebe... TO isté ten nový hrdina/hrdinka Cassiopeia, alebo nafeedený Teemo.
S nazorom na munda suhlasim, stačia mu tri itemy, a prebehne celu mapu odhora nadol s plnym hp bez toho aby mu veže niečo ubrali, brutal regen proste....je ťažké ho zabiť, minimálne dvoch je nato vždy treba... vieš čo? idem si kupiť ashe a skúsiť to 
a áno ulti je tá na 6tke...
edit: ja som si ju kupil a ona je akurat free-to-play!
a áno ulti je tá na 6tke...
edit: ja som si ju kupil a ona je akurat free-to-play!
to nerieš, s ashe treba takto hrať, ty nemožeš vletieť do gangu a myslieť si že tam niečo spravíš...pekne z dialky ostrelovať, treba vedieť hádzať ultimu..dá sa aj s ashe pekne hrať..lekoklatik napísal:Plno hráčov často píše že ashe [čiže ja] je lama ktorá neustále uteká, skrýva sa za vežu etc.
nauč sa toto
Vcera som si to stiahol a vyzera to dobre. Ale leavery su hrozny hned prvu hru sme uz zacinali 4vs5 ale aj tak sme to dali. Inak hral som s Ashe a nebol problem. Sundali ma mozno 3x aj to iba gank. Ale inak to boli lamky tak preto asi.
No tak po prvej hre s ashe, konštatujem katastrofa! narozdiel od ostatných ranged dps na attack speed a attack damage nemá nič špecialne, všetci maju buď vysoky dmg,abo stuny,abo snare abo hocičo ale ona len tie slowy a to je katastrofa solo som dal akurat jednoho warwicka
skus inych championov lekoklatik uvidíš že ta to aj viac začne baviť len si musís skusiť ktorý ti vyhovuje, ja som nato prišiel až na 30tke 
heal a clarity nie su dobre spelly pre ashe. jej treba jednoznacne flash a ghostlekoklatik napísal: Spells - "Heal" a "Clarity" - http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Spell
jj to je pravda napriklad taka tristana je daleko lepsi range physical carryrain3R napísal:No tak po prvej hre s ashe, konštatujem katastrofa! narozdiel od ostatných ranged dps na attack speed a attack damage nemá nič špecialne, všetci maju buď vysoky dmg,abo stuny,abo snare abo hocičo ale ona len tie slowy a to je katastrofa solo som dal akurat jednoho warwickaskus inych championov lekoklatik uvidíš že ta to aj viac začne baviť len si musís skusiť ktorý ti vyhovuje, ja som nato prišiel až na 30tke
Hrávam to v poslednej dobe často. Môj acc. level je 16 a najviac hrávam za Tryndamereho a Shaca
Čo si myslím o Ashe ? So Shacom alebo Tryndom na konci hry je to ľahký oriešok
Čo si myslím o Ashe ? So Shacom alebo Tryndom na konci hry je to ľahký oriešok
dali ste mi chrobaka do hlavy v zivote som mmorpg nehral co myslite mozem zacat.dajake rpg mam za sebou napr dragon age ale.je to uplne free?
Nechcem ta sklamat ale to je len RPG.
to nejako nevadi alebo hej?
hej je to uplne free, sice mozes platit ale v hre nikto nema vyhodu ktora by sa dala ziskat len platenim. iba skiny ale to su len kozmeticke vyhody.
-
lekoklatik
VIP
Ropman ten flash je podľa mňa trapas.
Ja potrebujem život a manu.
Speed tiež nepotrebujem zvyšovať, pretoZě 6tkovým kúzlom trafím dósť ďaleko a stunnem na niekoľko sekúnd, čo mi stačí na to aby som dobehol a znovu spomaľoval s volleyom alebo frost shotmi.
+ si kupujem boty rýchlosti.
Je fajn keď enemy vidí že nemám manu ani život a tak sa odvážne vypraví aj za vežu, čo mne hrá do karat. Jeden stun pár frost shotov a s pomocí veži dám kľudne 1-2 heroov naraz.
Všetko samozrejme záleží od skúseností nepriateľského hrdinu a tak...
Opak pozeral som to video.
Ako sa môžem teleportovať tam kam chcem?
Pretože ten flash napr. je vysvetlený že ma portne tam, kde mám kurzor, ale range tej schopnosti je úbohý
Ja potrebujem život a manu.
Speed tiež nepotrebujem zvyšovať, pretoZě 6tkovým kúzlom trafím dósť ďaleko a stunnem na niekoľko sekúnd, čo mi stačí na to aby som dobehol a znovu spomaľoval s volleyom alebo frost shotmi.
+ si kupujem boty rýchlosti.
Je fajn keď enemy vidí že nemám manu ani život a tak sa odvážne vypraví aj za vežu, čo mne hrá do karat. Jeden stun pár frost shotov a s pomocí veži dám kľudne 1-2 heroov naraz.
Všetko samozrejme záleží od skúseností nepriateľského hrdinu a tak...
Opak pozeral som to video.
Ako sa môžem teleportovať tam kam chcem?
Pretože ten flash napr. je vysvetlený že ma portne tam, kde mám kurzor, ale range tej schopnosti je úbohý
tak za prvé potrebuješ ten spell, neviem či ho už máš odomknutý, potom jednoducho klikneš, môžeš sa portovať na všetky spriatelené veci ako vežička,minioni,wardy,..