K: Trilogiu Matrix
K: Trilogiu Matrix
Nemate niekto Trilogiu Matrix? Nikde to neviem zohnat v SK dabingu, najprv som to chcel len stiahnut no aj na warezoch je len CZ dabing, tak som skusal internetove predajne, ale bohuzial vsetko CZ dabing, viete mi poradit daku stranku , kde sa da kupit SK dabing, pripadne ak to niekto ma a pozical by mi to (samozrejme za nieco) , pripadne predal 
-
vladenko007
VIP
Re: K: Trilogiu Matrix
No pozeram že na Lamkach si to hladal.
Tak sa tam vrať a v sekcii Filmy - sk/cz dabing najdi Matrix 1 a v nom je od uzivatela lubikem nazov prispevku MATRIX DVDRIP SK v ktorom chalan práskol do filmu zvuk z markízi.
Tak sa tam vrať a v sekcii Filmy - sk/cz dabing najdi Matrix 1 a v nom je od uzivatela lubikem nazov prispevku MATRIX DVDRIP SK v ktorom chalan práskol do filmu zvuk z markízi.
jop to mam stiahnute, ale susti to, nie je to kvalitne, a ani ten obraz nic moc
... preto hladam DVD kvalitu 
ale diky za snahu K+
ale diky za snahu K+
No asi ta sklamem, ale v takychto pripadoch je problem v tom, ze dabing vznikol iba pre televiziu a na dvd to s danym dabingom nikdy nevyslo, ja som to riesil pri Horucich strelach, tam sa tiez musel dorabat dabing rucne zo zaznamu z tv.
hmm tak diky, aspon uz nemusim hladat 
Viete mi aspon poradit, odporucit, daku stranku kde sa predavaju filmy? Myslim tym skor, daco ako bazos.sk.. ale na filmy (DVD original)
Kupil by som aspon tu ENG/CZ na DVD trilogiu, ale nova nemusi byt
Viete mi aspon poradit, odporucit, daku stranku kde sa predavaju filmy? Myslim tym skor, daco ako bazos.sk.. ale na filmy (DVD original)
Kupil by som aspon tu ENG/CZ na DVD trilogiu, ale nova nemusi byt
Skus ebay.com, tam nieco najdes urcite, cena moze byt dobra, ale nemusi
A na csfd.cz je normalny bazar: http://www.csfd.cz/bazar/ Tam mas asi najvacsiu sancu nieco zohnat.
diky, ale ten bazar na csfd nema filter na vyhladavanie podla nazvu?
Ked budem mat cas, tak to skusim prehladat
Ked budem mat cas, tak to skusim prehladat
No ak to chces podla nazvu, tak tam musis ist cez profil filmu: http://www.csfd.cz/film/9499-matrix/
Ale tak asi nenajdes kompletnu trilogiu v nejakom peknom baleni.
Ale tak asi nenajdes kompletnu trilogiu v nejakom peknom baleni.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
na gorile mas kompelt trilogiu 5dvd za 19€