Neukazuje nabýjanie notebooka
Neukazuje nabýjanie notebooka
Preinstalovaval som win. vista na win. 7ultimate, a neukazuje mi ikonka nabýjanie ani kontrolka led nesvieti, a neviem ako to mam spraviť, lebo ked idem co je ikonka tak tam vypisuje ze nedobýja a je preciarknute cervenym X, čo treba aby to správne fungovalo???? 
Re: Neukazuje nabýjanie notebooka
Skús vybrať a zasa vložiť baterku do notebooku ....pri vypnutom noťase ....Nainštaloval si aj ovladače na chipset ?
to som skusal vybrat a vlozit a nic, neviem to s anemalo autom. pri instalacii?? 
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Skús mini-aplikaciu.
- Prílohy
-
- Batterie.rar
- (541.48 KiB) 20 stiahnutí
no pridalo mi to len miniaplikaciu, ale na liste nic sa nezmenilo..
, a neviete co aby mi fungovali FN tlacitka?
Win čo si nainštaloval je origo alebo cracknutá verzia? a nainštaloval si správnu verziu WIN 7 ? 32 bit alebo 64 bit ? pretože FN tlačítka by mali fungovať aj bez ovládačov. Čo sa týka tej baterky ..to skôr vyzerá ako problém dosky a nie toho že si preinštalovával Windows.
Ešte je možnosť skúsiť znova nainštalovať Vistu. A ak to pôjde, tak bude chyba v inštalácií sedmičky.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aký máš NB na to aby ti všetko fungovalo ako malo nainštaluj ovládače zo stránky výrobcu NB ako napr ATK hotkeys (Fn klávesy) a chipset na dosku lebo to pri asusoch nefunguje
//edit ale to ni nmení na fakte, že v biose/keď je vypnutý tak kontrolka svietiť musí ... ak je vybitý a je pripojený na sieť ... tam je úplne jedno či tam máš win7/MAC OS/linux/dos ...
//edit ale to ni nmení na fakte, že v biose/keď je vypnutý tak kontrolka svietiť musí ... ak je vybitý a je pripojený na sieť ... tam je úplne jedno či tam máš win7/MAC OS/linux/dos ...
a asus..