notebok-po preinstalovani sa neda pripojit k wifi-certifikat

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mirka28
Novice
Novice

notebok-po preinstalovani sa neda pripojit k wifi-certifikat

Príspevok od používateľa mirka28 »

Ahojte. Mam chello internet, modem + nan pripojeny router, vsetko fungovalo ako hodinky. Dala som si preinstalovat notebok (ten na ktorom sa nastavoval modem aj router), a teraz ked sa chcem bezdrotovo prihlasit do siete, tak mi vypise, ze windows nemoze najst certifikat potrebny na prihlasenie sa na moju siet. stale sa pokusa pripojit a stav je:overuje sa totoznost. Zadanie hesla do siete mi vobec neponukne. Pripojenie cez kabel mi funguje. Skusala som sa prihlasit do inych sieti ktore mi naslo (kedze som v panelaku tak je ich kopa), takmer pri kazdej odo mna pyta heslo, len ta moja chce ten certifikat. Volala som do upc, povedali mi ze modem je ok, ze to musi byt chyba medzi pc a routerom. kamos co mi notebok preinstaloval hovori ze ked mi nastavovali modem, ze mi dali mozno nejaky certifikat a ten sa teraz ked bolo notebok preinstalovany vymazal. ale nejde mi to do hlavy, lebo ked je uz raz siet vytvorena, mala by odo mna pytat len heslo, nemalo by zalezat na tom ci notebok bol preinstalovany, nie? Este mi jeden kamos povedal, ze ked tam mam XP, ze ten si nevie automaticky najst/ci priradit IP adresu a tak do noteboku treba zadat ip adresu routera (alebo tak nejak, ja sa v tychto veciach vobec nevyznam,tak sa ospravedlnujem ak sa nevyjadrujem spravne). skusala som router aj modem vypnut, tiez nic nepomohlo. dakujem za rady, velmi mi pomozu.
andrejko0915
Spammer
Spammer

Re: notebok-po preinstalovani sa neda pripojit k wifi-certifikat

Príspevok od používateľa andrejko0915 »

nie je to nejaky virus???
Napísať odpoveď