Klavirny program pre PC
Klavirny program pre PC
Nazdar, neviete o nejakom klavirnom programe pre PC podobnom tom na iphonoch ci samsung wavoch
? Tam len stlacate cez dotykovu obrazovku klavesy a mate aj nejake dopredu nastavene skladby a ukazuje vam klavesy ake mate stlacit. Samozrejme asi len bez dotykovej obrazovky pre pc
. Proste nepotrebujete poznat noty a aspon melodiu sa naucite vybrnkat pravou rukou na klaviry.
Re: Klavirny program pre PC
Ja viem iba o notacnom programe sibelius a tam si mozes otvorit klaviaturu a bude ti ukazovat(zvyraznovat klavesy) co prave hra.
Ale podla mna ak chces poznat noty tak je lepsie zohnat nejaku hudobnu teoriu. Je aj na nete - aspon zakladne citanie not - ci uz vo forme nejakeho blogu alebo stiahnutelne PDF.
Ale podla mna ak chces poznat noty tak je lepsie zohnat nejaku hudobnu teoriu. Je aj na nete - aspon zakladne citanie not - ci uz vo forme nejakeho blogu alebo stiahnutelne PDF.
skus program Synthesia alebo Button Beats Virtual Piano 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Synthesia, mám ju ja v PC a som s ňou spokojný, dá sa to v PC, spomaliť, zrýchliť, zmeniť farbu rúk etc. Len dosť ťažko sa tam pridavajú nové songy, pretože musíš ich mať v súbore . midi... ale inak sa to dá a vyzerá to asi takto:
Diky, presne taketo nieco som hladal. Asi bude dobry napad naucit sa aj noty casom, nuz skuskove-casu dost.