Ake spodne pradlo nosite ?
Re: Ake spodne pradlo nosite ?
Kedysi slipy, dnes už iba boxerky 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Len boxerky. A len jednu znacku. 
-
Soviet
Darca
Boxerky taktiez..slipy nemozem ani citit..
Samozrejme preferujem hlavne obchody spodneho v nakupnych centrach..Vacsinou tam robia este pekne mlade baby ktore radi aj povedia co by sa im pacilo
Samozrejme preferujem hlavne obchody spodneho v nakupnych centrach..Vacsinou tam robia este pekne mlade baby ktore radi aj povedia co by sa im pacilo
-
Ozzi
Novice
Kedysi dávno slipy...ale ako mile som vyskusal boxerky tak odvtedy len boxerky a trenky 
-
Suffel
Guru
trenky nemozem ani citit tie ani keby co, najcastejsie su to boxerky sem tam aj slipy ale malo kedy..
Na zenach sa vam ake spodne pradlo paci? Odpovede ako ziadne a vedla postele prosim ani nepiste.
petka89.. ak je pekná postavička so sexi zadočkom, tak môžu byť aj chlapské rozťahané boxerky a stále to bude pekné...
Inak táto otázka by sa skôr hodila do tejto témy, kde to už bolo rozoberané: http://www.hojko.com/tanga-t59204.html
Inak táto otázka by sa skôr hodila do tejto témy, kde to už bolo rozoberané: http://www.hojko.com/tanga-t59204.html
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 299&type=3petka89 napísal:Na zenach sa vam ake spodne pradlo paci
Trenky + zopár boxeriek, ale tie nenosím často, trenky sú u mňa jednodnačne naj - pohodlné a vzdušné.
Vidím, že je táto konverzácia už nejaký ten rok mimo, tak sa ju pokúsim znova rozprúdiť. Ja som nosil zväčša trenky, občas boxerky. Nedávno som vyskúšal slipy a neviem si ich vynachváliť. Sem-tam si síce stále oblečiem trenky, no slipy sú nateraz moje najobľúbenejšie. Biele nenosím, prídu mi nevkusné.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ja len boxerky z f&f. tieto jedine neprederiem
na doma voľné trenky.
-
cORP.
Addict
ja zas boxerky, no ked sa mi podari tam dole udriet alebo proste nejakym posobom poranit nosim vzdy nejaky cas slipy, predsalen drzia viac ucelene to co je bolave 
Ako casto sa zvyknes udriet alebo poranit? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
čoro moro 
Ja som nikdy tak úplne nepochopil, prečo by niekto nosil boxerky. Ešte k tomu, keď sa to roluje pod gaťami.
pls, co sa "roluje?" Asi zavisi ake su tie boxerky dlhe, ak nejako moc tak sa mozno roluju, ale ked normalne, tak taku skusenost nemamM3lios napísal: 19 jan 2023, 5:19 Ja som nikdy tak úplne nepochopil, prečo by niekto nosil boxerky. Ešte k tomu, keď sa to roluje pod gaťami.
roluju sa trenky, boxerky sa mi rolovali len ked boli moc volne.
ja sa inak pravidelne trapim pri kupe spodneho pradla. zistil som ze najviac vyhovuje nieco co v obchodoch volaju "trunks", co su v zasade boxerky ale dlhsie, lebo v rifliach mi vadi ked sa vrecka dotykaju priamo koze.
nie vsade ich dostat, kupujem ich myslim v marks&spencer, problem je ze poslednych par baleni co som kupil som znicil za par mesiacov, vsetky sa mi zacali postupne parat v spodnej casti kde su zosite (manzelka si zo mna robi srandu ze mam moc silne prdy)...
logicky ma napadlo ze potrebujem vacsie cislo lebo tieto su moc napasovane (aj ked napasovane nemam rad a v tychlo mi bolo pohodlne) a teda moc stresuju to zosite miesto. ale ani vacsie cislo nic nezmenilo a zacali sa parat aj tie.
asi zacnem kupovat trochu premiovejsie znacky, mam k nim dost nedoveru ale minuly rok som dostal na vianoce boxerky hugo boss a musim povedat ze sa drzia velmi statocne, po roku vypadaju stale ako nove a nic im neni.
ja sa inak pravidelne trapim pri kupe spodneho pradla. zistil som ze najviac vyhovuje nieco co v obchodoch volaju "trunks", co su v zasade boxerky ale dlhsie, lebo v rifliach mi vadi ked sa vrecka dotykaju priamo koze.
nie vsade ich dostat, kupujem ich myslim v marks&spencer, problem je ze poslednych par baleni co som kupil som znicil za par mesiacov, vsetky sa mi zacali postupne parat v spodnej casti kde su zosite (manzelka si zo mna robi srandu ze mam moc silne prdy)...
logicky ma napadlo ze potrebujem vacsie cislo lebo tieto su moc napasovane (aj ked napasovane nemam rad a v tychlo mi bolo pohodlne) a teda moc stresuju to zosite miesto. ale ani vacsie cislo nic nezmenilo a zacali sa parat aj tie.
asi zacnem kupovat trochu premiovejsie znacky, mam k nim dost nedoveru ale minuly rok som dostal na vianoce boxerky hugo boss a musim povedat ze sa drzia velmi statocne, po roku vypadaju stale ako nove a nic im neni.
kupujem posledne roky iba obycajne lacne a v podstate spokojnost
-
cORP.
Addict
vies co ono to je cisto nahoda, napriklad minule som si daval kratase a tak nestastne mi strelila z nich guma tam dole, ze som myslel, ze porodim, neskutocna bolest a trvalo to relativne dlho, urolog prezrel a zhodnotil, ze silne udrete, dalsi krat som spal, ako som sa zobudil z nejakeho divneho sna pleskol som rukou z nejakeho dovodu rovno medzi nohy a bol som tam kde pred tym
Mozno to bude abnormalnou velkostou "vercajgu"
Moja priatelka zvykne hovorievat ze by "to" nechcela ze jej to pripada neprakticke