Stretávate sa so svojími ex?
Re: Stretávate sa so svojími ex?
Tak vidím, že v tejto veci mám diametrálne odlišný názor ako väčšina z vás. Ja som ale typ človeka, ktorý nedokáže odvrhnúť niekoho len preto, že "budúcnosť" nevyzerá najlepšie. Bolo nám super, poznali sme sa dlho, a odkryla som mu viac svojho súkromia než vlastným rodičom. A teraz si povieme že ahoj, a už sa viac nestreneme a nepozdravíme? To je trochu hlúpe. Nepoviem ak tam bol vážndy konflikt, ale pri vzájomnom rozchode to kamarástvo predsa môže fungovať. Ten vzťah ho iba upevenil, a rozchod nedokáže zabiť celú minulosť. Netreba preberať čo bolo, a baviť sa o veciach ktoré už nikdy nebudú, ale jednoducho je to stále človek za ktorého som ochotná sa postaviť. Asi máš pravdu, veľa vecí sa rozchodom zmení. Už sa ľudia potom asi nestretávajú tak často ako pred vzťahom či počas vzťahu, a možno sa zmenia aj témy rozhovorov, ale stále je to ten istý človek
predvcerom som bol na veceri s mojou poslednou byvalou priatelkou a pripadalo mi to uplne v poriadku - prebrali sme novinky, zaspominali na stare casy a uzili si dobre jedlo v priatelskej atmosfere (rozisli sme sa niekedy koncom septembra, bez hadok, jednoducho dohodou, ze to medzi nami nefunguje a nema zmysel v tom dalej pokracovat)
ani s jednou ex nie som v stave, kedy ked jej zavolam, tak mi nezodvihne
ani s jednou ex nie som v stave, kedy ked jej zavolam, tak mi nezodvihne
Ja súhlasím s Javatarom - že po rozchode už nie sme rovnaké, ale ani muži už nie sú rovnaký.. Proste rozchod zmení vždy každého, či už v správaní, alebo v zmýšľaní ..
Ale súhlasím aj s rainbow, že prvý priateľ vedel o mne viac ako rodičia, poznal ma úplne vo všetkom.. boli sme nejlepšími priateľmi a to jednoducho k vzťahu patrí, preto mi niekedy proste chýbajú tie dlhé rozhovory , či už dôležité alebo o ničom...Ale samozrejme všetko s mierou, neatakujem ho primitívnosťami, alebo tak.. ak má chuť a potrebu ozvať sa spraví to.. a ja tiež... Ale ak by sa chcel prestať kontaktovať pochopím to , ved má už svoj život a ja svoj...
Ale súhlasím aj s rainbow, že prvý priateľ vedel o mne viac ako rodičia, poznal ma úplne vo všetkom.. boli sme nejlepšími priateľmi a to jednoducho k vzťahu patrí, preto mi niekedy proste chýbajú tie dlhé rozhovory , či už dôležité alebo o ničom...Ale samozrejme všetko s mierou, neatakujem ho primitívnosťami, alebo tak.. ak má chuť a potrebu ozvať sa spraví to.. a ja tiež... Ale ak by sa chcel prestať kontaktovať pochopím to , ved má už svoj život a ja svoj...
-
javatar
Hardcore addict
Pozdrav ano, nahodne stretnutie a pokec ano (pokial je vsetka bolest uz prec), ale udrziavat aktivny kontakt? Mozno ak by ten vztah trval dva tyzdne a ukazal by sa ako omyl, ale po serioznom vztahu nekompromisne nie.rainbow napísal:A teraz si povieme že ahoj, a už sa viac nestreneme a nepozdravíme?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nestretavam sa so ziadnou svojou ex. Niektore zvyknem vidiet v meste a v pripade, ze nie su ufrflane, tak sa aj pozdravime. Inak nic viac. Jedina ex, s kt. si napisem raz za par mesiacov, ak ju nahodou vidim na Google Talk je moja posledna. Ale s tou sa nemam sancu stretavat, nie ze by som mal aj potrebu, lebo je zo Senice, ale momentalne zije v Nemecku.
Myslim si, ze stretavat sa s ex nerobi nic dobre. Len zbytocne vyvolava emocie, ktore su chvilkove. Aj tak obaja vedia, ako to dopadne. Preto sa predsa rozisli. Ano, aj v tomto tvrdeni sa najde vynimka, ale tych je pramalo.
Na margo stretavania sa kvoli ... (nenapisem kvoli Google Botu). Tak toto neprichadza do uvahy. Lebo aj tam prichadza k emociam..
Myslim si, ze stretavat sa s ex nerobi nic dobre. Len zbytocne vyvolava emocie, ktore su chvilkove. Aj tak obaja vedia, ako to dopadne. Preto sa predsa rozisli. Ano, aj v tomto tvrdeni sa najde vynimka, ale tych je pramalo.
Na margo stretavania sa kvoli ... (nenapisem kvoli Google Botu). Tak toto neprichadza do uvahy. Lebo aj tam prichadza k emociam..
-
javatar
Hardcore addict
mas na mysli "kamaratstvo s vyhodami" ?p4ra napísal:Na margo stretavania sa kvoli ... (nenapisem kvoli Google Botu). Tak toto neprichadza do uvahy. Lebo aj tam prichadza k emociam..
-
p4ra
Redeemer
Presne na to som narazal.
Kamaratstvo s vyhodami (po rozchode) je uplna hovadina, veď to nemôže fungovať bez ďalšieho ublíženia si či na jednej alebo druhej strane - skôr, či neskôr. Bývala mi toto navrhovala a odmietol som to práve preto, že by mi vadilo, že si popritom môže riešiť s kým chce a mňa do toho nič. Proste ako písal p4ra, su tam emocie. Lepšie si nájsť nejakú druhú.
Presne to je moj pripad.. prinajhoršom si snažim stale vybudovat "friends with benefits" so svojimi ex-kami, no neviem či to nie skor ony, ale budiž.. a keď to nikomu neubližuje tak kde je probleM?javatar napísal:mas na mysli "kamaratstvo s vyhodami" ?
o toto som sa pokusal aj ja, nedopadlo to dobre, mne to nerobilo problem si s nou uzit a ist v pohode domov, bez vycitiek. Aj ked sme si povedali ze je to nezavezne, ale ona stale dufala, ze sa to vrati a jej citove vylevy ma po case prestali bavit tak sme si definitivne povedali zbohom a doteraz ma za to neznasa, lebo som jej zevraj velmi ublizil.TenDruhy napísal:
Presne to je moj pripad.. prinajhoršom si snažim stale vybudovat "friends with benefits" so svojimi ex-kami, no neviem či to nie skor ony, ale budiž.. a keď to nikomu neubližuje tak kde je probleM?
tak v takom pripade by som to ukončil tiež, pokiaľ s tym nieje vyrovnana tak ani nahodou!
friends with benefits sa dá praktizovať skutočne len s niekým na kom človeku nijak obzvlášť nezáleží, "vybaviť si" čo treba, prehodiť maximálne pár slov a ísť s kamarátmi na pivo...určite nie s ex na ktorej človeku záleží, do bude vždy len o hľadaní kadejakých až priam konšpiračných teórií prečo sa deje práve to čo sa deje, obzvlášť ak rozchod prišiel z druhej strany...
-
javatar
Hardcore addict
nikdy som take priatelstvo nemal ale musi robit neskutocny bordel v hlave...
-
lollo
Professional
ale ja tiez neviem o com to potom je raz ked si poviem ze nie lebo toto toto a toto tak nie... a co ze budem bez sexu alebo ze nebudem mat od nej pusu nasrat! ked to nechcela nemala spravit to co spravila ci nie?
ja nie som zasadovy clovek ale v tomto ano ked raz ma niekto podrazi preco by som mu mal vyhoviet? s takymi ludmi uz nechcem mat nic spolocne odpustam ale nezabudam
ja nie som zasadovy clovek ale v tomto ano ked raz ma niekto podrazi preco by som mu mal vyhoviet? s takymi ludmi uz nechcem mat nic spolocne odpustam ale nezabudam
lollo: rozchody niesu len preto, ze niekto niekoho podrazi, dovody mozu byt roznorode. s tou dotycnou co som to chvilu praktizoval, lubili aj tak sme, no aj tak sme sa rozisli, proste to nefungovalo, hadky kvoli tomu ze na nu nemam cas a ine blbosti, bol to rozchod z rozumu. tak preto bol chvilu ten "benefit" 
-
lollo
Professional
kvoco napísal:lollo: rozchody niesu len preto, ze niekto niekoho podrazi, dovody mozu byt roznorode. s tou dotycnou co som to chvilu praktizoval, lubili aj tak sme, no aj tak sme sa rozisli, proste to nefungovalo, hadky kvoli tomu ze na nu nemam cas a ine blbosti, bol to rozchod z rozumu. tak preto bol chvilu ten "benefit"
ja rozumiem ale neviem ci by som do toho siel zase by ma to lamalo aby sme boli spolu atd atd
-
neo250
Star
jednoznačne nie, nemôžem ju ani len cítiť a nie ešte sa s nou stretávať....
-
KaptMichal
King
Stretávam sa s ňou každý deň, rok a pol. Lebo sme sa dali znova dokopy 
Nestretávam sa s ňou, vôbec nie som s ňou v kontakte a ani nemám o to záujem. Nech si žije teraz svoj život, do môjho nech sa nestará ako ja do jej. Je to možno smutné, že to takto beriem, no bola to prvá láska a rozchod ma dosť vzal.. teraz sú od toho takmer 4 mesiace, má asi 2 mesiace nového priateľa a doslova sa bojím stretnutia s ňou... lebo viem, že mám sprostú povahu, nebezpečne by mi stúpol tlak a asi by som sa nedokázal ovládať ako normálny dospelý človek, správať sa a a konať tak, ako rozmýšľam napríklad teraz, ak som doma v kľude. Napríklad teraz viem, že najlepšie by bolo jej popriať veľa šťastia do ďalšieho života, povedať jej, že keď nebola šťastná so mnou, nech je šťastná s iným.. no viem, že realita by bola iná, takže radšej nie. No napriek tomu všetkému viem, že na ňu nikdy v živote nezabudnem, tento vzťah mi dal do života neskutočne veľa a viem, že chybám, ktorých som sa teraz dopustil sa v ďalšom vzťahu vyhnem.
Ďakujem za vaše odpovede. Predpokladala som že bude takýto výsledok hlasovania