Správanie sa ministrov + politika na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Správanie sa ministrov + politika na Slovensku

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Pravdepodobne niekto z Dzurindovej skupiny v SDKÚ, z dôvodu, aby si Dzurinda zvýšil vplyv nad Radičovou.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Famine napísal:ja mám zaručené informácie kto volil z koalície Trnku ale nemôžem vam to tu povedať lebo by som skončil zle
tak teraz si sa akurat pekne strapnil
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Famine napísal:ja mám zaručené informácie kto volil z koalície Trnku ale nemôžem vam to tu povedať lebo by som skončil zle
:smt043 Skoro som si cvrkol do gatí keď som to čítal..
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

urcite aj keby bola volba verejna tak volia trnku az ho tam chcu aj keby boli z sdku a vyhodili by ich tak poslaneckeho mandatu by sa urcite nevzdali
Ina moznost je ze matovica zas niekto podplatil
seth82 napísal: LOL. Ja mám zaručené informácie o úplne novom systéme spaľovania, na ktorý stačí iba čistá voda, ale nemôžem to nikomu povedať, lebo by som vďaka svetovým korporáciám a ropným gigantom skončil zle.
ani by som nebol prekvapeny kebyze jedine co mas je riadne hnijuca pliesen na nohach lolo ..
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Kto sa chce zasmiať a zároveň plakať.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

juho, citujem: ani by som nebol prekvapeny kebyze jedine co mas je riadne hnijuca pliesen na nohach lolo .Ty máš čo za problém? Reagoval som snáď na teba? Ako by si na takú kardinálnu debilinu reagoval ty? Hádam trochu humoru nezaškodí, alebo áno? Zle si sa vyspal? A máš aj niečo konštruktívne, alebo tu budeš púšťať iba takéto taľafatky? A iba pre tvoju informáciu - ja hygienu považujem nadovšetko, takže nesúď iných ľudí podľa seba, áno?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pán starosta zjavne nevedel čítať.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pán starosta je cigán, neschopnosť čítania je dosť častá diagnóza v tomto etniku. No a ako dopadne Richnava (dedina asi 15km od môjho rodného mestečka)? Presne tak, ako Žehra. Ja zároveň pozdravujem toho ancikrista, ktorý sa v správach po komunálnych voľbách náramne radoval, že konečne máme viac starostov cigánov. Len tak ďalej, istotne s týmto novým "starostom" markantne poskočí produktivita práce na obecnom úrade a rozvoj dediny bude priam prerážať horné hranice grafov. Prajem im príjemnú, ničím nerušenú zábavu...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

možno zle som to formuloval,.. presne sa nevie kto presne hlasoval ale viem na 100percent iste z ktorého politického kruhu a čo za tým bolo!!! a z toho že som tu bol zosmiešnený si ťažkú hlavu nerobím,... radšej zosmiešnený na fóre ako byť 6 metrov pod zemou
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Tak načo to tu vôbec spomínaš že máš takú informáciu?Už len za to by si mohol ísť 6 metrov pod zem.Vôbec by si to nespomínal pred nikým a nie ešte na verejne dostupnom fóre ak by si bál o vlastný život.Z čoho vyplýva že si vymýšľaš.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

seth82 napísal:Pán starosta je cigán, neschopnosť čítania je dosť častá diagnóza v tomto etniku. No a ako dopadne Richnava (dedina asi 15km od môjho rodného mestečka)? Presne tak, ako Žehra. Ja zároveň pozdravujem toho ancikrista, ktorý sa v správach po komunálnych voľbách náramne radoval, že konečne máme viac starostov cigánov. Len tak ďalej, istotne s týmto novým "starostom" markantne poskočí produktivita práce na obecnom úrade a rozvoj dediny bude priam prerážať horné hranice grafov. Prajem im príjemnú, ničím nerušenú zábavu...
Teraz sa mi to nechce hladat a neviem ci to nebolo prave v Zehre, ale nedavno bol clanok o tom ako romsky starosta odpustil dlhy za byvanie svojej mensine vo vlastnej dedine. Ak to takto pojde dalej, tak tie dediny dopadnu podobne ako Zimbabwe - "Nenechame bielych, aby nam tu vladli, budeme si vladnut sami."
PS: este horsie je to, ze vyhral len kvoli tomu, ze ostatni nevedeli spravit nejaku koaliciu:
Richnava Vladimír Pokuta 374 Zvolený RIS
Richnava Anna Harmanová 363 NEKA
Richnava Ivan Dunka 129 SF
Richnava Cyril Filo 41 KDH
Richnava Marta Medvecová 34 SNS
Richnava Ján Čižmarik 25 SMER

Stacilo aby sa ktokolvek z tych poslednych vzdal svojich hlasov v prospech nezavislej a mali by pokoj, snad sa z toho poucia aspon ostatni.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

myslim ze to bolo v Zehre, resp. v tej osade co je hned vedla
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Famine napísal:možno zle som to formuloval,.. presne sa nevie kto presne hlasoval ale viem na 100percent iste z ktorého politického kruhu a čo za tým bolo!!! a z toho že som tu bol zosmiešnený si ťažkú hlavu nerobím,... radšej zosmiešnený na fóre ako byť 6 metrov pod zemou
Už to tu síce bolo nadhodené, ale načo nám to tu vypisuješ? A prečo to nepošleš anonymne médiám? Alebo prečo to nepošleš Ficovi, aby vedel, koho hlas si má kúpiť, prípadne mu nahrať do karát? Alebo prečo to nepošleš hocikomu, komu to môže byť v tejto hre zvanej politika prospešné? Ale namiesto toho to tu ako malé decko na pieskovisku vybľafneš a my to máme akože hádať, alebo čo? Fakt nechápem, čo konkrétne stojí za tvojím príspevkom, vieš, koľko vecí ja viem a tuná o nich ostatní nemajú ani potuchy? A nepíšem to sem...Ináč ja by som tie reakcie nepovažoval za zosmiešnenie, skôr by som ich obrazne vyjadril ako nejaký dvojitý facepalm, alebo niečo v tom zmysle.

Gothar: áno, bolo to v Žehre.

//autoeditácia príspevku (10 Jan 2011, 20:43)
LOL, tak toto je gól. Ako som dúfal, že si terajšia vláda dupne a pošle toho hnusného komunistu do večných lovíšť, nič sa nedeje a Ústavnému súdu vládne naďalej fakt "človek na pohľadanie". Nemám slov, takéto veci sa dejú v Sudáne, na Haiti a v podobných "vyspelých" spoločnostiach a samozrejme aj u nás.
http://www.sme.sk/c/5714202/harabin-je- ... amani.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No to je naozaj možné iba u nás. Neuveriteľné. :x
beardie
Redeemer
Redeemer

http://www.sme.sk/c/5715204/politici-ma ... etkom.html

a ze hmotna zodpovednost nebude, stacilo vymenit vladu ;-)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Neviem, či to patrí sem. No je to o politike v našej krajine v priebehu dejín. Nie som fanda Rapu, no toto ma zaujalo: http://kultura.sme.sk/c/5716467/hudba-k ... inovi.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://korzar.sme.sk/c/5719853/syn-sefa ... torom.html
Celé, opakujem celé naše súdnictvo je iba veľká fraška založená na rodinnom biznise a mafii. 99 percent prokurátorov a sudcov sa do svojej funkcie dostáva určite rodinkárstvom a známosťami. Vyhodiť všetkých na ulicu a dať tam poriadnych ľudí, ináč sa u nás nikdy nič nezmení.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Mečiar a vysoká politika dnes:
Za vinu dáva Ficovi aj to, že nedodržal predvolebnú dohodu ísť do boja o voličov spolu.
"Pred parlamentnými voľbami existovala istá dohoda, že ideme spolu so Smerom. Keď sa mala vykonať, Fico sa s odôvodnením, že je na záchode, odmietol rozprávať.

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace ... ravat.html

Šéf mimoparlamentného ĽS-HZDS Vladimír Mečiar dnes zavítal do Národnej rady SR. Tvrdí, že sa prišiel povoziť vo výťahu.

http://tvnoviny.sk/spravy/domace/meciar ... ytahu.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Toho skoro 70-ročného deda by už mali prestať médiá vyťahovať na verejnosť. Ak by mu nedali priestor, postupne by sa na neho zabudlo. Avšak z nejakého dôvodu to proste furt vytasia, vrátane SME, ktoré je Mečiarom zjavne posadnuté. Šup do politického hrobu a basta, nemá čo ponúknuť ani on a ani jeho strana. Dúfam, že presne tak dopadne aj SNS.
beardie
Redeemer
Redeemer

Meciar je stale vdacna tema, predava im noviny, da sa na nom zarobit, za takych 5 rokov uz po nom nikto nestekne, teraz je to este znama osobnost, ved este pred rokom bol v parlamente
Napísať odpoveď