rozchod, casom mozny navrat?
rozchod, casom mozny navrat?
ahoojte uz som tu videla podobne temy, ale aj tak by som chcela vediet nazor na to co sa spytam:) Zazil niekto z vas situaciu, ze sa s vami priatel/ka rozisiel so slovami ze jeho city vyprchali, ze laska sa kdesi stratila, ze uz vas nelubi a ze sa chce rozist? Myslite ze po case je mozne to ze by sa opat mohol do mna zalubit?
Videla som tu temu ze ci sa clovek s odstupom casu moze zamilovat do toho isteho a vacsina odpovedala ze sa to da, ale mna by zaujimalo ci sa to da aj v tom pripade ked ten dotycny ma pocit ze laska vyhasla.
Bolo to tak ze sme boli spolu 2,5 roka s tym ze prvy rok bolo vynikajuco, mala som pocit ze on ma uplne zboznuje ale potom sa to neako zacalo vytracat:/
Videla som tu temu ze ci sa clovek s odstupom casu moze zamilovat do toho isteho a vacsina odpovedala ze sa to da, ale mna by zaujimalo ci sa to da aj v tom pripade ked ten dotycny ma pocit ze laska vyhasla.
Bolo to tak ze sme boli spolu 2,5 roka s tym ze prvy rok bolo vynikajuco, mala som pocit ze on ma uplne zboznuje ale potom sa to neako zacalo vytracat:/
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: rozchod, casom mozny navrat?
No môže sa stáť, ale myslím, že je to malá pravdepodobnosť... Nemysli naňho na svete je plno ďalších...
Môj osobný názor je, že 2x do toho istého hovna nestúpiš.
Môj osobný názor je, že 2x do toho istého hovna nestúpiš.
-
lollo
Professional
v tom bude ina zena ja si neviem predstavit ze po 2.5 roky by som kopol priatelku do zadku ze uz ju nemam rad to sa proste neda lebo poznas toho cloveka do nitky celeho cize je to velmi malo pravdepodobne...avsak moze byt ze uz k tebe nic neciti alebo ze si nasiel inu 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Odpoviem na otazku z nazvu temy...navrat mozny, trvanlivost minimalna...
ono je to taak ze my uz sme dva krat do toho isteho vstupili
totiz pred rokom sme mali uz taky rozchod, alebo pauzu leboo chlapec si nebol isty citmy, ale potom sa kumne vratil a tvrdil ze si tym je isty, ze uz ostaneme spolu...a teraz po roku je opat koniec..neprislo to hned, vyvijalo sa to postupne a ja som to nanom nevidela alebo nechcela vidiet..najskor to bolo super, sluby co mi dal aj dodrzal ale potom sa to neak zacalo rucat, udialo sa viac veci ktore to ovplyvnili urcite, alebo skor urychlili..ale ja by som vsak chcela sa o to pokusit este, on vsak nie, teraz urcite nie...a co bude ani srnka netusi...ale ked ma na zaciatku tak velmi lubil, dufala som ze mozno casom by sa to v nom znova mohlo zlomit...achhhh:/
aky to ma vyznam? hlavne ked uz ste take nieco zazili, to nieje partner na cely zivot, lepsie spravis ked sa rozidete. toto iste ti moze spravit zas, alebo ti povie ze ma inu. urcite by som to ukoncil.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
jak keby som seba videl, ale len v takej rosade, so mnou tak dievca tocilo....daj ruky prec...z toho nic dobre nebude akurat sa budes trapit.mililli napísal:ono je to taak ze my uz sme dva krat do toho isteho vstupilitotiz pred rokom sme mali uz taky rozchod, alebo pauzu leboo chlapec si nebol isty citmy, ale potom sa kumne vratil a tvrdil ze si tym je isty, ze uz ostaneme spolu...a teraz po roku je opat koniec..neprislo to hned, vyvijalo sa to postupne a ja som to nanom nevidela alebo nechcela vidiet..najskor to bolo super, sluby co mi dal aj dodrzal ale potom sa to neak zacalo rucat, udialo sa viac veci ktore to ovplyvnili urcite, alebo skor urychlili..ale ja by som vsak chcela sa o to pokusit este, on vsak nie, teraz urcite nie...a co bude ani srnka netusi...ale ked ma na zaciatku tak velmi lubil, dufala som ze mozno casom by sa to v nom znova mohlo zlomit...achhhh:/
-
Bushido
Medium Professional
Predstav si takúto situáciu:
Opäť sa dáte dohromady, náhodou sa nejakým spôsobom dostanete k svadbe (často do toho pritlačia rodičia, pretože chcú vnúčatá), možno naozaj budete mať neskôr deti, spoločné bývanie... A zrazu si zmyslí, že to naozaj nieje to pravé orechové a začne ti zahýbať... skôr či neskôr to zistíš, rozvediete sa a s dieťaťom na krku si už ťažko nájdeš partnera. Len budeš mať jeden problém za druhým. Skús sa pozrieť či má takýto partner perspektívu do budúcnosti. Koľko máte rokov ?
Opäť sa dáte dohromady, náhodou sa nejakým spôsobom dostanete k svadbe (často do toho pritlačia rodičia, pretože chcú vnúčatá), možno naozaj budete mať neskôr deti, spoločné bývanie... A zrazu si zmyslí, že to naozaj nieje to pravé orechové a začne ti zahýbať... skôr či neskôr to zistíš, rozvediete sa a s dieťaťom na krku si už ťažko nájdeš partnera. Len budeš mať jeden problém za druhým. Skús sa pozrieť či má takýto partner perspektívu do budúcnosti. Koľko máte rokov ?
-
p4ra
Redeemer
Myslim si, ze je to zbytocne. Pre nejaky dovod ste sa uz rozisli. Na chvilku to mozno bude OK, ale potom sa to opat vrati do starych kolaji, co viedlo k prvemu rozchodu. Ano, sem-tam sa najdu aj vynimky, ale tych je malo. Napr. moj sused. Rozisiel sa, potom sa po par mesiacoch dal dokopy, zasnubil a uz je aj zenaty. Snad im to vydrzi. 
-
Ozzi
Novice
Poznam par takychto pripadov aj sa k sebe vratili aj sa opet rozisli ale ver mi nikdy stoho nic dobreho z toho nebolo akurat opet len bolest a trapenie
ale mozno ste výnimka mozno sa mýlim 
ako v mnoztve rovnakych tem na tomto fore ako je tvoja ti napisem to myslienky od majstra Sun 'C (dufam, ze po anglicky vies, nemam chut to hladat v preklade): "But a kingdom that has once been destroyed can never comb back into being nor can the dead ever be brought back to life"
ja mam 23, on 24...a je to smutne ze to takto dopadlo a je to luto aj jemu to viem, lebo nazaciatku ma naozaj lubil, ja som si najskor az taka ista nebola, a potom sa to asi otocilo, ja som ho zacala lubit a on asi prestaval...proste tie dva roky boli fajn nebolo to vobec zle, mali sme krasne chvile, dovolenky, kopec srandy...ale niekedy prisli momenty v ktorych sme sa lisili alebo v ktorych sme si akoby "nesadli"...hlavne sme sa stretli dve uplne rovnake povahy a to tvrdohlave jak barani, cize aj ked sa cosi dialo ani jeden nechcel ustupit..a aj nase nazory sa v mnohych veciach lisili...ale to neviem ci su az take dovody, ono sa ani neda presne definovat a urcit jeden neaky dovod koli ktoremu sme sa rozisli, bolo ich viacero...aa nato aby sme sa mohli dat opat dohromady by sa muselo zmenit vela veci..
-
javatar
Hardcore addict
napadlo ti vobec, ze ta miera lasky je druhou stranou ovplyvnitelna?
-
Bushido
Medium Professional
Ja si myslím, že ty sa skôr bojíš byť sama... To je tvoj problém, treba si uvedomiť, že príde ďalší... Do vtedy samôžeš venovať iným veciam...
nerozumiem celkom ako to myslis?javatar napísal:napadlo ti vobec, ze ta miera lasky je druhou stranou ovplyvnitelna?
-
javatar
Hardcore addict
na laske vo vztahu treba makat stale, ak ochabuje tak treba nieco zmenit... pokial je laska zivena tak nevyprcha... (och ako idealisticky to znie, ale je to pravda)
jasne, to je pravda, mala som pocit v poslednej dobe ze to taham len ja...hnevalo ma ze ja sa snazim aby to klapalo a on sa vobec o nic nesnazil...len skoda ze som nechapala preco, teraz to uz viem,.vtedy som si to nepripustala pretoze mi stale tvrdil ze ma lubijavatar napísal:na laske vo vztahu treba makat stale, ak ochabuje tak treba nieco zmenit... pokial je laska zivena tak nevyprcha... (och ako idealisticky to znie, ale je to pravda)
-
Homer J Simpson
Medium Star
Kamoska chodila s frajerom asi 3 roky. Nechal ju a po 2 rokoch sa dali opat do kopy a vydrzalo im to asi 2-3 mesiace. Momentalne chodim s byvalou a uz to neni take ake to bolo. Uz po tyzdni rozmyslam ci to ukoncit lebo je to fakt uz o hovne
Je ako to povedat
"poistka" ked vies co myslim. Citim ze to nieje uz laska 
ked na to prisiel jeden mudry muz v Cine par storoci pred nasim letopoctom, tak niet divu ze sa na to prichadza aj teraz