Strategia
-
jaroslav22
Medium Expert
Strategia
caute viem ze tato tema tu uz bola x krat ale strasne moc chcem strategiu okrem age of empires 1,2,3 age of mythology a titans ktore mam este nejaku taku podobnu chcem si stavat tazit robit vojsko poradte pls niekto taku strategiu

-
jaroslav22
Medium Expert
-
Royalflush
Guru wannabe
-
jaroslav22
Medium Expert
Anno 1404 je skorej o budovani, tazeni, vyrabani, obchodovani. Je tam zahrnuta aj bojova zlozka, ale je na nej velmi citit, ze ten boj nie je prioritou (aspon mna nenadchol, podobne ako u rovnako orientovaneho titulu Pharaoh/Caesar).
Co sa moznosti surovin, ich spracovania a mnozstva vyslednych produktov tyka, povazujem Anno 1404 za jednu z najprepracovanejsich zalezitosti.
Co sa moznosti surovin, ich spracovania a mnozstva vyslednych produktov tyka, povazujem Anno 1404 za jednu z najprepracovanejsich zalezitosti.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: Strategia
Neviete mi poradit nejakú budovatelskú stratégiu? Skúšal som Settlers ale akosí my nesadlo, rozmýšlal som aj na ANNO 1404 alebo cities XL, ale v tomto štýlemoc hier nepoznám, vedeli by ste mi nejaké poradiť?
caesar 3,4
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Tyconovku nie, ten caeser 4 vypadá zaujimavo
Anno 1404 je dobra hra. odporucam aj ja ale chvilku to trva kym sa do toho dostanes.
A nejaka taka hra (najlepsie freeware, ale nie na ukor dobrej grafiky a moznosti [sak viim, aj warez tu je
]) v ktorej by sa mesto stavalo? Ale nic v style koloseum v roku pana 1279... Nieco moderne ako Cities XL, ale nekomercne 
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Divoke kmene
síce to nieje moc novodobé / podla obrázkov / 
seria the settlers 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
OT: a v ktorej strategii tieto veci nerobis
http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=4489
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2011, 18:05)
a tuna aj clanok a moznost stiahnutia neviem ci to je uz free ale neni to daka warez stranka takze asi je to free kazdopadne toto je stranka na clanok http://starinky.net/z/ a dade sa to tam da aj sosnut