Wireless Router TL- WR541G/542G nastavenie hesla

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ToLJoU
Light Expert
Light Expert

Wireless Router TL- WR541G/542G nastavenie hesla

Príspevok od používateľa ToLJoU »

dobrý deň mám problem s nastavením hesla nastavil som si router a všetko ... a teraz by som si chcel nastaviť aj heslo aby som tam nemal nežiadanych hosti ... dodavam screen shot ako mi to tam vyzera prosim o pomoc ... vazne ho potrebujem lebo tu oxiduju na mne 4 susedia :P a nejde mi to potom 2x rychlo :D

//obrázky do prílohy obrazok v prilohe

nasiel som tam zabezpecenia ako

- WEP
- WPA/WPA2
- WPA-PSK/WPA2-PSK

ktore s toho ? vybral som wpa/wpa2 lebo ho ma aj vacsina s mojho okolia na wifi ked sa chcem k nim napojit ... dodavam screen napisal som tam dajake bludy ale urcite to je zle .. ked som to dal dokoncit ... vyhodilo mi to ked som sa chcel znova pripojit na wifi meno a heslo aby som tam zadal skusil som zadat to co pouzivam na router ked sa chcem napojit ale nejde no ...

pripadne ak je dajaky iny jednoduchsi sposob ako zabranit susedom napojit sa sem s nim dakujem
Prílohy
AAA.png
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Wireless Router TL- WR541G/542G nastavenie hesla

Príspevok od používateľa hrban »

necahj pekne wpa/wpa2
security option daj PSK
a to tretie daj TKIP alebo AES to máš asi jedno ale daj AES s tým sú menšie problémy a potom si zadaj heslo, ktoré má minimálne 8 znakov
ToLJoU
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ToLJoU »

dobre akurat v tom security optyon mam len wpa/wpa2 na vyber dal som wpa2

encryption som dal to AES

a prosim to radius server IP : to je co za IP lebo ja ked mam internet tak ked chcem aby mi isiel net tak musim dat 10.1.1.2 takuto IP

ale ked si dam na google moja IP tak ta je : 188.123.106.103 GERMANY

a zasa vo wirless mam takuto : IP Address: 192.168.1.1

a ten radius port co to je zac ? to tiez neviem ake mam dat

a group key update period to toez neviem ale to som zmenil na 30 lebo tam bolo dajake dlhe dlhe cislo no ...

no a ked som to vsetko spravil tak mi tam odoomna pyta meno aj heslo pritom meno som skusal dat hocijake no .. :( :(
teda nie hocijake na tu siet mam klasika meno : admin heslo : admin

a do compu mam meno: MAROS heslo : 00001111 a vaic hesiel uz v come ma nenapadlo skusal som aj velkym vsetko aj malim aj striedane ... a nic ..

//obrázky do prílohy obrazok v prilohe

tu to je obrazok

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 16:37)
okey problem vyrieseny heslo zadane dakuje LOCK
Prílohy
AAAA.png
pato770
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pato770 »

Zdravim vas ja mam taky to problem tiez mam ten wifi router ale mne vsetko ide aj iny notebook najde to wifi len stale mi pise chybu ze(The DNS server isnt responding)
Napísať odpoveď