Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
No uz by konecne mohli pridat radio, nehneval by som sa, i ked HW tam na to uz je.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim, mam v Ip navigaciu navigon, vsetko funguje, ale navigacia sa da spustit len ked mam povolene lokalizacne sluzby , inak mi stale pise ze gps nieje dostupne, ked zapnem lokalizacne sluzby gps nabehne ale na displayi svieti "E" a vedla toho sa toci to nacitavanie a ked nasledne pozrem statistiku dat sieti, tak sa tam zvysuje objem odosielanych dat. Len neviem ci to mozem mat zapnute, lebo sa bojim aby na konci mesiaca nedosla faktura za prenesene data. tak poprosim niekoho aby mi to nejak vysvetlil na akom principe vlastne ta gps funguje...Mam Ip 3G 16Gb
Zavolaj operatorovi a blokni si datove prenosy. Druha moznost je virtualne VPN pre vypnutie EDGE, to je ale dost zlozite.
Co myslite, budeme vidiet v iOS 5 nejake zmeny v UI ? Napr. zmena v notifikaciach, pridanie widgetov atd... ?
-
axxis
Addict
ked chcem nakupovat z appstore staci mi zadat udaje VISA karty? lebo som ich vyplnil, kupil si aplikaciu a mam taky pocit, ze mi to nebolo strhnute z uctu
Podla mna skor az pri iPhone 5, predsa len dvojjadro spravi viac.rochedo napísal:Co myslite, budeme vidiet v iOS 5 nejake zmeny v UI ? Napr. zmena v notifikaciach, pridanie widgetov atd... ?
máš taký pocit?axxis napísal:ked chcem nakupovat z appstore staci mi zadat udaje VISA karty? lebo som ich vyplnil, kupil si aplikaciu a mam taky pocit, ze mi to nebolo strhnute z uctu
Tak je to doma (Touch 4), trocha zápasím s iTunes, ale inak pohoda...
Bolo by fajn, keby ste mi odporučili pár dobrých (ak sú Free ešte lepšie) apps + games, čo stoja za to.
Napr. ten iBooks je super, .pdf sa dá úplne v poho čítať, to je presne to čo sme od toho vyžadovali. Škoda toho rádia.
Bolo by fajn, keby ste mi odporučili pár dobrých (ak sú Free ešte lepšie) apps + games, čo stoja za to.
Napr. ten iBooks je super, .pdf sa dá úplne v poho čítať, to je presne to čo sme od toho vyžadovali. Škoda toho rádia.
Urcite si kup hru Cut the Rope. Stoji to 0.79 Centov. Na Appstore najdes aj zadarmo Vianocnu verziu kde mas len 25 levelov ale stoji to za to.
z appstore si to strhavaju niekolko dni po... ked som cez paypal kupoval cez vianoce veci, peniaze sa stiahli do zlomku sekundy po odkliknuti... u AS to bolo 24-72 hodin... chodia mi sms o pohyboch na ucte, takze si to viem ustriehnut 
Palo, akeho mas operatora? A s Navigonom robit neviem lebo pouzivam Sygic (Mobile Maps) ale aj ten ma sledovanie dopravy, skus si to v nastaveniach vypnut... Ale kazdopadne "velka" navigacia nema dovod zrat tolko dat ako GoogleMaps alebo MotionX GPS, ktore stahuju mapy zo serverov... preto by som sa o velku fakturu za data nebal...
Palo, akeho mas operatora? A s Navigonom robit neviem lebo pouzivam Sygic (Mobile Maps) ale aj ten ma sledovanie dopravy, skus si to v nastaveniach vypnut... Ale kazdopadne "velka" navigacia nema dovod zrat tolko dat ako GoogleMaps alebo MotionX GPS, ktore stahuju mapy zo serverov... preto by som sa o velku fakturu za data nebal...
-
axxis
Addict
ja som si praveze pozeral pohyby na ucte a ziadna zmena zodpovedajuca sume za, ktoru som si kupil aplikaciu tam nie je
prisiel mi Vsak e-mail
pri com tie posledne cisla zodpovedaju mojej vise
( viem, ze to nie je prave vela penazi, ale chcem si byt isty, ze vsetko funguje ako ma predtym nez by som kupoval nieco dalsie )
prisiel mi Vsak e-mail
Kód: Vybrať všetko
Order Number: MGLNJ941XT
Receipt Date: 27/12/10
Order Total: 0,79 €
Billed To: Visa .... 7114( viem, ze to nie je prave vela penazi, ale chcem si byt isty, ze vsetko funguje ako ma predtym nez by som kupoval nieco dalsie )
tak to je divne, mne mail prisiel asi polhodinu pred tym ako si stiahli peniaze... noboj sa oni si na ne spomenu...
inak nevidim dovod na radio v iPhone ci iPode ked ma Apple cez iTunes celkom dobry kseft s predajom pesniciek... sli by proti sebe
inak nevidim dovod na radio v iPhone ci iPode ked ma Apple cez iTunes celkom dobry kseft s predajom pesniciek... sli by proti sebe
iPhone je zariadenie navrhnute na neustale pripojenie ku internetu a neobmedzene data. Preto sa asi na cele radio vykaslali, obzvlast ked v amerike je tak popularna Pandora a jej podobne aplikacie.
Mimochodom dnes je Mirrors edge zdarma, tak sup sp stahujte
Mimochodom dnes je Mirrors edge zdarma, tak sup sp stahujte
omg kedy to mám všetko hrať?
Cez Vianoce som si za 0.79€ naťahal hry od GL a EA. a ešte som neprešiel ani jednu 
-
fycke
Light Expert
Cafte ludia.. pocujte hladam nejaku dobru strategiu na iPhone mam 3G so softom 3.1.3..Hladam nieco podobne ako Age Of Empiries,Age of Mythology,Armies of Exigo, Warcraft III a pod.. ale nie Red Alert a pod sci-fi strategie.Tie nemam rad.Skor nieco v stredoveku odohravajuce sa.Nasiel som jedine Settlers ale tam sa neda hrat vlastna hra, len kampane..Poprosil by som vas o nejake nazvy. Dakujem vopred 
upgradni aspon na 4.0 a potom pozri sem
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=72&t=38378
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=72&t=38378
Na tie Zynga hry ako Mafia Wars, Farmville a tak potrebuješ aj net alebo sa dajú hrať aj offline?
su online, bez netu, v tvojom pripade s iPod Touch mimo wifi, ti nepojdu. je mi luto
Dá sa na iPhone nejako zmeniť zvonenie, myslím že či si môžem dať ako zvonenie nejakú normalnu pesničku alebo sa dajú dat´ len tie, čo sú tam prednastavené
Ďakujem
Ďakujem
Vytvor si ich cez audiko.net a naimportuj do Ringtones v iTunes.