Automaticky Casovac

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Dewey
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Automaticky Casovac

Príspevok od používateľa Dewey »

Zdravim.
Hladam nejaky program ktory ked si na nom nastavim cas, napriklad 17:58:37, tak mi vtedy presne v tu sekundu klikne na mysi kde ju mam presne nastavenu.
Ide o to,ze hram Coca Colu hru :D a tam sa treba trafit do spravneho casu ktory je vopred zadany. No este nikdy som sa netrafil....Napriklad vyherny cas je dajme tomu 06:02:43 a na listine vyhercov ked daju vysledky tak niektori sa trafia uz do milistotin za tymto casom (napr. 06:02:43 a 143 milistotin sekundy)/
Ako to je mozne? Preto by som chcel nejaky program s aktualnym presnym casom, ktory ked zapnem a nastavim tam nejaky cas,ze mi vtedy automaticky klikne mysou prave tam kde ju mam nasmerovanu.
Existuje nieco taketo vobec?
Dakujem,
Palo
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Automaticky Casovac

Príspevok od používateľa javatar »

no isto je toho plno ale nechcelo sa mi hladat tak som to spravil sam a mas to totalne jednoduche

rozpakuj, spusti subor TimeClicker.jar, prepis cas kedy to chces klik, stlac tlac tlacidlo On/Off, ked dojde k casu kedy ma kliknut tak klikne, ak napises skorsi cas ako je aktualny klikne hned

cas zadavaj vo formate HH:MM:SS (ako je tam zadany), v 24 hodinovom fomate

nefunguje ob-den -> ak tam teraz dam cas po polnoci, klikne hned, proste sa nesmie zmenit medzi nastavenim a kliknutim datum (nechcelo sa mi osetrovat)

enjoy

edit:
ako som ti pisal v SS, napisal som to pod linuxom ale teraz som to skusil aj pod vistou a v pohode ide
nasiel som tam chybu, ze si nemohol nastavit klik viackrat za jeden beh programu -> opravene, ale v tom to nebude, to by ti napisalo hlasku zle zadany cas
teraz som to skompiloval pod vistou tak skus si stiahnut to co je v tomto poste teraz -> ak ti to nepojde tak to skus spustit cez prikazovy riadok pomocou prikazu: java -jar [umiestnenie_timecliker.jar] a ak nieco ked prebehne cas vypise tak mi z toho urob screen... zvladnes to?
Prílohy
dist.rar
(149.74 KiB) 24 stiahnutí
Napísať odpoveď