Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Talbot dakujem pekne. Vies ono nemam problem s poziciavanim veci, ale zas cez Steam mam viacero hier, zaroven tie posledne diely COD a takto ked sa on zapoji, nebudem moct hrat ked on bude online.STeam sa zapina so startom pc, mam tam zoznam priatelov a zmeni mi dosiahnute zbrane a levely atd v COD...je to nanic..nechapem ludi co nedaju za tak dobru hru tie peniazky..radsej si mohol kupit sam svoju, take drahe to nie je.
Aspon si kamos vyskusa ako mu to pofici,moj bracho chcel tiez kupit-ale najprv vyskusal cez moje konto -a uz nekupuje,tak mu to strasne lagovalo!
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://cdn.callofduty.com/theater/6/9/2 ... 237988.jpg
Jediná vec na ktorej sa mi vážne páči zlaté camo,a normalne to na to nejde dat
musis naskinovatDeJF napísal:http://cdn.callofduty.com/theater/6/9/2 ... 237988.jpg
-
DeJF
Addict
hej naskinujem na xboxe 
-
Kok
Light Professional
mne sa najviac vidi zlate camo na L96A1 
Chcem sa vas spitat ci sa da hrat uz MP Zombie bez originalky.Ak ano tak je niekde niejaky navod?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Zombie sa dá hrať ale po internete alebo LAN sa nedá.
ale s original sa da hrat?som to videl len som nevedel si sa uz neda hrat aj neoriginal.
Neoriginal MP nejde absolutne, origo musí ísť.
? Skusim nieco pohladat nanete ci sa to neda niejak spravit bez original ak nie tak pockam.
-
Ba-Yo
Light Professional
Zaujímavé info o pokračovaní COD série :
Kód: Vybrať všetko
http://games.tiscali.cz/tema/dalsi-call-of-duty-bude-prequel-modern-warfare-s-ghostem-54630-
lekoklatik
VIP
Ba-Yo. Mám k tomu rovnaký názor ako ten, ktorý na tiscali.
Nech už s totuto sériou idú do riti. Nič nové už nevymyslia. Nech sa pekne babrú s MP
a nech nejaký diel sprístupnia free MP podobne ako Battlefield : )
//Je mi to jasne. Nuz napisal som ako sa k tomu staviam ja. 8 dielov je uz moc. Tahaju sa na Final Fantasy asi
Nech už s totuto sériou idú do riti. Nič nové už nevymyslia. Nech sa pekne babrú s MP
a nech nejaký diel sprístupnia free MP podobne ako Battlefield : )
//Je mi to jasne. Nuz napisal som ako sa k tomu staviam ja. 8 dielov je uz moc. Tahaju sa na Final Fantasy asi
Tak mozes zacat vysvetlovat tym "par" milionom ludom ktori si to kupuju kazdy rok. Kym sa to bude predavat ako teple rozky tak dovtedy sa budu hrnut dalsie pokracovania.
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 13:36)
Nove info od pcdev-u:
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 13:36)
Nove info od pcdev-u:
We are testing the next patch. It includes a fix for systems with the audio stutter problem.
-
Sphinx
Addict
heh pozname to .. "testing"..
vraj som mal WH..
dnes som si zahral na jednom nemeckom serveri a obvinili ma z WH .. smiesne posudte sami ci som mal WH.. nechapem.. nevedia naco je UAV? a trochu stastia?
vraj som mal WH..
dnes som si zahral na jednom nemeckom serveri a obvinili ma z WH .. smiesne posudte sami ci som mal WH.. nechapem.. nevedia naco je UAV? a trochu stastia?
-
Andrew007
Guru wannabe
Len sa cudujem Sphinx ze ty to aj riesis. Nechal som BO odplavat kvoli 12 -13 roc. deckam, ktore len vyplakavaju nad prehrou, nevedia hrat s rozumom, vobec nevyuzia jedn. dane predmety v hre. Jednoznacna vyhra je aj v dombrom "class" to vedia aj ty nezdatnejsi. Kludne ti sem hodim jedno video ako priklad. Najprv sa to zacalo s kickmy, tzv. "dead slaymi a nakoniec ma aktivne zacali banovat. Presiel som na Battlefield a usmevom na tvary som clenom jedneho clanu a zbierame body do dalsich kol. Takto vidim v hre nejaky ten vyznam, kde je taktika a tymova praca nevyhnuta pre vyhru. V BO to boli len dni typu "fan" v jednej skatulke proti tuctu hracom. Je to trosku na zamyslenie ...
Presne tak netreba nad tym lamat hlavu. V Black Ops-e ked je taky co aspon trochu rozmysla pri hrani a hra takticky s dobrymi perkm-i tak automaticky to je hacker, cheater a neviem co este. Proste ja to hrajem 4fun a z takych deti sa len smejem. Tiez ma uz dost casto kickli aj obvinovali ze cheatujem 
//Andrew007: rofl pekne
//Andrew007: rofl pekne
lol Andrew trosku PG
pekne si im rozdal, ta Sphinxova hra mi pride relativne normalna, nechapem ako ta z tych fragov tam mohli z niecoho obvinovat, ale tak deti .. sak dostanes BAN a mas dalsich tisic serverov, takze neries 
Mozete mi niekto pomoct,mam orig. BO,a pri misii s vrtulnikom,ked tlačim dvere,vybuchne auto a potom už len čierna obrazovka.Prešiel som už viacere fora a nikde žiadna odpoved,hra mi ide dovtedy v pohode ,ziadne sekanie ani nič aj multiplayer.Viem že maju s tym viaceri problem. H.E.L.P.

Od vydania som cakal az doteraz, kym povychadzaju vsetky mozne patche aby ked to skusim znova, slo vsetko poriadne. Uz sice nic neseka ani nelaguje ale viac ako 15 sekund nevydrzim pirpojeny ku ziadnej hre a to som uz skusal vsetko - mam naformatovane porty, pc mam v routri na DMZ, skusal som tesne pred hrou restartovat router, nastavovat maxrate v hre aj v systeme atd. atd. Samozrejme nic nepomohlo takze po 15tich sekundach mi vyhodi Game session no longer available alebo steam connect failed a mozem ist dpc. Ak mi tu nikdo neporadi tak tu hru pojdem bez srandy reklamovat lebo toto uz skutocne nieje normalne.