a stavim sa, ze si mu to nehovorila - komunikacia je zaklad... mat krizu nie je zle, zle je ked sa v takom obdobi nekomunikujemililli napísal:
jasne, to je pravda, mala som pocit v poslednej dobe ze to taham len ja...hnevalo ma ze ja sa snazim aby to klapalo a on sa vobec o nic nesnazil...len skoda ze som nechapala preco, teraz to uz viem,.vtedy som si to nepripustala pretoze mi stale tvrdil ze ma lubi
rozchod, casom mozny navrat?
-
javatar
Hardcore addict
Re: rozchod, casom mozny navrat?
Re: rozchod, casom mozny navrat?
ale jasnee ze hovorila, povedala som mu ze ma to trapi...vedeli sme sa porozpravat, ja som praveze taka ze ked ma nieco trapi idem s tym hned von...ale to bude asi tym ze on sam najskor nechapal co sa s nim deje, nevedel mi to vysvetlit, az potom nato prisiel, ze nema len blbe a stresove obdobie ale ze v skutocnosti nieje spokojny vo vztahu..clovek niekedy si nieje isty co sa s nim deje...jasne ze ked nato prisiel, tak to neukoncil hned, nevedel ako nato, nechcel mi ublizit..ale stalo sa..javatar napísal: a stavim sa, ze si mu to nehovorila - komunikacia je zaklad... mat krizu nie je zle, zle je ked sa v takom obdobi nekomunikuje