Kabát
Re: Kabát
Dnes som sa ku nemu dostal aj ja.
Nie som síce najvernejší fanúšik Kabátov, ale keď je chuť, rád si pustím nejaký ich počin. Žiaľ Banditi di Praga mi úplne nesadol. Síce sú niektoré pesničky zaujímavé, ale vždy, keď sa do nejakej poriadne započúvam, tak skončí, zdajú sa mi krátke. Sú to také jednohubky. Je to asi len moje subjektívne cítenie, ale príde mi to ako pozliepanie všetkých doteraz nevydaných nápadov, čo sa našli v šuflíku a stáli ako-tak za to.
Niektoré sú lepšie, niektoré horšie, hudobne je stále ten istý Kabát, žiadne "odchýlky". Nehovorím, že sa k nemu už nevrátim, isto to ešte párkrát zapnem, ale asi skôr načnem ho histórie z ich tvorby.
Ostatne ale všetkým Kabátovníkom a rockovým dušiam príjemný posluch!
Ostatne ale všetkým Kabátovníkom a rockovým dušiam príjemný posluch!
Banditi di Praga ma sklamali svojimi textami. keď sa započúvam do textov ktoré sa mi na predchádzajúcich albáčoch zdali originálne a vtipné, tu pôsobia nejak "kostrbato" až dokonca rušivo. okrem toho song "Lady Gaga Rin" má vykradnutú melódiu zo skladby "Pohoda". osobne som dúfal v niečo viac.... ale aj tak si to pustím znovu 
-
Thrash/Death
Star
počul som pesničku Má ji motorovou a reku hovorím si dobrá gitara, som nevedel že niekedy hral Kabát takéto tvrdšie veci
asi ich vyskúšam, aj tak ich počúvajú všetci a keď si dovolili vystupovať v Steel Arene tak to asi niečo znamená 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Thrash/Death: Tvrdsie ako tvrdsie... Co si chcel povedat tym, ze si dovolili vystupit v Steel Arene, ze tam moze vystupit len niekto extra??? Pozri napriklad na toto, nemali by problem vypredat ani par takych hal ako je Steelka: Po rekordnom open air koncerte v roku 2009 v Prahe na Výpichu, kde prišlo viac ako 60 000 divákov skupina Kabát a ich Banditi di Praga Tour 2011 sľubuje opäť skvelú megashow porovnateľnú s najväčšími svetovými produkciami.
absolutne mi nechuti kabat, je to jedna z mojich top najneoblubenejsich kapiel v C+S.
nepacia sa mi texty, hudba a hlas spevaka. nechapem ako to moze vypredavat stadiony. ale tak ja som divny, nakolko vela ludi nechape preco sa mi nepaci ani rytmus.
nepacia sa mi texty, hudba a hlas spevaka. nechapem ako to moze vypredavat stadiony. ale tak ja som divny, nakolko vela ludi nechape preco sa mi nepaci ani rytmus.