MP4 alebo Mobil ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tyler91
King
King

MP4 alebo Mobil ?

Príspevok od používateľa tyler91 »

Je nejaky rozdiel v prehravani medzi tymito pristrojmi (v kvalite) ?
Ktore z nich pouzivate resp. je pre vas praktickejsie,mobil kde mate vsetko v jednom alebo prehravac ktory je praktickejsi,dlhsie vydrzi a kvalitnejsie prehrava (mozno).
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MP4 alebo Mobil ?

Príspevok od používateľa Zaxman »

počuvam hudbu z mobilu mam sluchatka za 20€ a hudba je vpohode nevidim dôvod vláčiť dalši pristroj zo sebou ked mobil mam vždy pri sebe
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Možno som staromódny ale mne počúvanie hudby cez mobil nevyhovuje.
Skúšal som to viackrát, ale vždy som sa vrátil k mojej/mojim mp3/4-kám.
tyler91
King
King

begbeee napísal:Možno som staromódny ale mne počúvanie hudby cez mobil nevyhovuje.
Skúšal som to viackrát, ale vždy som sa vrátil k mojej/mojim mp3/4-kám.
No neviem preco by si bol staromodny,myslis si ze mobili uz nahradili mp4-ky ??? to pochybujem
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

a včom je výhoda prenosneho prehrávača oproti mobilu ?

jedinu vyhodu vydim vo velkosti a ked idem na dlhšiu trasu tak nech sa mi nevybije zbitočne mobil vezmem mp4 prípadne ak niekto ešte použiva do auta kazetu s pripojenim mp3/4/ipod a ma ju tam stale a nemusi si vybýjať mob.

ale nevidim využitie ipod a podobnych prehrávačov velkosti mobilu /cenovo tak isto niektore su na mobilne urovni
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Hou, hou, hou...
Ale ja som nikde nepísal o výhodách. Ja som napísal, že mne to nevyhovuje. Nie je to racionálne podložené, to by som vzhľadom na históriu mojich telefónov počúval hudbu na mobile už pred piatimi rokmi. Proste mi to nevyhuje ako napríklad nosiť rifle s rozkrokom na kolenách.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

vyjadroval som sa ktomu čo pisal valki245 že pochybuje otom ze mobily nahradili MP4 čo podla mna nahradili
ano pred 5timi rokmi som ani ja nepočuval lebo te sproste sluchatka čo dával SE a redukcie a nvm čo tak to nebolo ono a ani te pametovky neboli take ake su teraz tak isto aj kvalita

od kedy som však mal N95 som počuval hudbu iba v nej. prehrávač mala kvalitny a zvuk tak isto a nevidel som dôvod nosiť dalši stroj(mp4) zbytočne vo vrecku
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ale na iPod Classic poslednej generácie sa nejaký mobil nejaký ten piatok ešte chytať nebude, že? :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

prepáč nevyznám sa vtom až tak a vygooglil som si toto
http://www.mp3.sk/apple-ipod-classic-16 ... 04350.html
ak je to to čo si myslel tak čo je nanom take užasne ? že ma 160GB ? tak ano taky telefon neni respektive taka pametovka do telefonu ale načo mi je 160gb prehrávač ? bezny človek čo chce počuvať hudbu to nevyužije respektive ja by som to zaplnil ale aj tak počuvam možno 2GB pesničiek dookola ktore su moje oblubene a preto mi je nejaky 160GB Ipod naprt a zbytočne budem iba dlhšie hladat nejaku pesničku ked sa musim predierať cez dalšich 158GB hudby a tak isto by som nevyhodil 250€ za Ipod
tyler91
King
King

Zaxman napísal:prepáč nevyznám sa vtom až tak a vygooglil som si toto
ak je to to čo si myslel tak čo je nanom take užasne ? že ma 160GB ? tak ano taky telefon neni respektive taka pametovka do telefonu ale načo mi je 160gb prehrávač ? bezny človek čo chce počuvať hudbu to nevyužije respektive ja by som to zaplnil ale aj tak počuvam možno 2GB pesničiek dookola ktore su moje oblubene a preto mi je nejaky 160GB Ipod naprt a zbytočne budem iba dlhšie hladat nejaku pesničku ked sa musim predierať cez dalšich 158GB hudby a tak isto by som nevyhodil 250€ za Ipod
Tak to absolutne suhlasim,160gb je totalna hlupost,ak ho budes vyuzivat cisto na hudbu tak mne osobne uplne postaci 4GB.
Chcel by som povedat na Apple- Ich vyrobky maju podla mna maju katastrofalny pomer cena/vykon,dodnes nechapem preco ludia kupuju ich "revolucne" vyrobky,mozno dizajn,reklama,image.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nikdy sa ti žiadna hudba neprepočúvala? dám si tam komplet celú knižnicu a neriešim :wink:
ja to riešim iPhonom, mám tam moju milovanú funkciu Genius playlist (bez toho si počúvanie hudby už neviem predstaviť :) ) na žiadnom inom mobile mi mp3 nevyhovuje, malá pamäťovka/ malý display / slabé možnosti úpravy zvuku, alebo je v tomu iný problém :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

neviem sice načo ti je velky displey na počuvanie hudby ale nevadi , pametovku si možeš dokupiť aku chceš do akeho chceš telefonu ak si nahodou doteraz nevedel tak nielen na iphone sa robia velke pametovky,tak isto teraz skoro každe nove telefony maju velky dotykovy disp. a OS android tak myslim ze ak nema android tuto aplikaciu ako iphonu tak určite ma niečo podobne toho by som sa nebál ale to je už OT

k druhej otazke či sa mi hudba neprepočuvala ? ano prepočuvala ale mam v mobile okolo 700-800skladieb ktore neprepočuvam za týžden ani za mesiac a ked sa mi prepočuvaju ako ty vraviš tak neni problem spravit v PC novy vyber a za par minut prehodit novy vyber zo starým a život ide dalej a 250€ ušetrených za 160GB Ipod classic

valki apple produkty ludia kupuju preto lebo v zahraniči su predávane omnoho lacnejšie a tam ludia dostavaju všemožne zlavy kupony na 50% zlavy atd. na slovensku je to skorej pre imidž a urobiť zo seba mača riadneho lebo mam iphone
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

Ešte nedávno som počúval cez MP4, ale už som prešiel na mobil, nemám rád plné vrecká...Mám 8 GB pamäťovku a to mi úplne stačí, počúvam len pri cestovaní do školy a tak, a to je max. hodina denne
nototomg
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nototomg »

Tie lepšie mobily, smartphóny, napr.: Androidy majú také pokročilé aplikácie na prehrávanie hudby na ktorých si môžes nastaviť Equalizer ako len chceš, takže aj kvalita zvuku je perfektná.. Ja osobne už dlhšiu dobu preferujem len mobily a nemôžem sa sťažovať :)
NoWay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoWay »

radsej mobil, ale ako uz niekto pisal tak ked ides na dlhsiu cestu tak radsej tu mp4 nech sa ti mobil nevybija zbytocne
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

pouzival som zo zaciatku mp3, potom mobily, posledne som pouzival na to N95, nasledne som presiel k mp3 prehravacu, nestacila mi hlasitost cez mobil a poslednych 8 mesiacov nepouzivam ani jedno, jazdim autom a tam mam radio :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

MRK prepač mal som N95tku a ktomu klasicke štuple ako som vyššie písal za necelych 20€ takže nejake basaky to tiež neboli ale na 100% som si hudbu nikdy nedal lebo mi to už trhalo uši tak bud si nahluchly alebo si jeden stých čo potrebuju ukazať okoliu čo počuvaju a otravuju tak okoliu život :) alebo si mal fakt fakt te najsračkovejšie sluchadla
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Zaxman napísal:neviem sice načo ti je velky displey na počuvanie hudby ale nevadi , pametovku si možeš dokupiť aku chceš do akeho chceš telefonu ak si nahodou doteraz nevedel tak nielen na iphone sa robia velke pametovky,tak isto teraz skoro každe nove telefony maju velky dotykovy disp. a OS android tak myslim ze ak nema android tuto aplikaciu ako iphonu tak určite ma niečo podobne toho by som sa nebál ale to je už OT

k druhej otazke či sa mi hudba neprepočuvala ? ano prepočuvala ale mam v mobile okolo 700-800skladieb ktore neprepočuvam za týžden ani za mesiac a ked sa mi prepočuvaju ako ty vraviš tak neni problem spravit v PC novy vyber a za par minut prehodit novy vyber zo starým a život ide dalej a 250€ ušetrených za 160GB Ipod classic

valki apple produkty ludia kupuju preto lebo v zahraniči su predávane omnoho lacnejšie a tam ludia dostavaju všemožne zlavy kupony na 50% zlavy atd. na slovensku je to skorej pre imidž a urobiť zo seba mača riadneho lebo mam iphone
wtf? aké pamäťovky v iPhone?
aké kúpony? k iPhonom sa kupóny nedostávaju, pozri ceny v USA a tu +- rovnaké, u nás dokonca lacnejšie, Genius nemáš v Androide určite je to online databáza ktorá hľadá podobné pesničky tvojej knižnici, očividne sa do iOS vyznáš, sleduj si tam svoje Androidy a nehuč somariny, keď otom vieš veľké makové :)
tyler91
King
King

Filipito : Mozem nejak vyuzivat funkciu Genius ak nesom zaregistrovany na apple ??,vyzera to zaujimavo ta funkcia.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak počúvaš 2GB pesničiek dokola tak to ťa úprimne ľutujem. Ja mám v mobile cca 2GB pesničiek a prestalo ma to baviť po týždni.
160 GB je neoceniteľná vec. Máš dosť miesta na všetku hudbu čo si kedy počúval + sa tam stále zmestí aj tá čo si nepočúval. Vždy máš po ruke všetko a odpadá neustále každodenné/týždenné serinkanie sa s obmenou playlistu. Ak však naozaj počúvaš iba 2GB hudby a stačí ti to, nie že nemá cenu sa s tebou o tom baviť, ale jednoducho to nepochopíš. V lepších časoch keď som mal viac času som mal na disku cez 80 GB a boli tam diskografie všetkých možných kapiel, i takých ktoré som možno ani nemal čas vypočuť.
Napísať odpoveď