How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
z lekoklatika bude Blitz 
Himym je skvelý seriál len to je škoda, že kvalite ide dole. V tejto novej sérii my napríklad hrozne niekedy leze na nervy Lily s Marshalom. Barney je ako vždy awesome
Som rád, že tam dali Cameronovú trochu to tam oživila tie hádky s Tedom len škoda, že ona nebude matka je veľmi sympatická. Posledný diel bol docela dobrý len ten Hugo sa my tam vôbec nehodil. Dúfam, že už v tejto sérii spoznáme matku a nedajú ju až v poslednej 8 sérii.
ja tu matku ani neako spoznať nechcem 
-
Space5800
Medium Professional
taktiež mi tam matka nechýba
Tieto nové epizody serie sa mi nejako nepáčia, príliš prehnané...Chcem s5 druhú sériu 
-
lekoklatik
VIP
Nudné nudné nudné.
Bol som zvedavý či sa to po tej poslednej časti nejak nezlepší, nuž nee.
Booring. Ah... Muka
Bol som zvedavý či sa to po tej poslednej časti nejak nezlepší, nuž nee.
Booring. Ah... Muka
How I met your mother [spoilers]
Mne sa posledna cast pacila, Barney v minulosti na tej lodi s Marshalom boili proste kruty
a takisto Tedy na lodi s kapitanom boli bohovsky
Mne bola cameronka v Housovi sympaticka, ale v HIMYM sa mi nepaci, neviem... zeby biely plast a fonendoskop pridali na sexepile?
Dude, we must find land.Filipito napísal:Mne sa posledna cast pacila, Barney v minulosti na tej lodi s Marshalom boili proste krutya takisto Tedy na lodi s kapitanom boli bohovsky
co sa týka FALSE POSITIVE tak ta robinina fotka ku konca ma uplne dostala
Stale mi vrta v hlave jedna vec, teda neviem ci to bolo riesene v serialy alebo nie, ale v 1. serii,neviem presne cislo casti, ale Ted bol v tej agenture kde cez pc vyberali partnerov podla poziadaviek a vysla mu tam zhoda na 100%,nasledne mal mat s tou holkou rande,ale kvoli Robin to tusim odvolal. Bola potom nasledne v serialy spominana ta holka alebo, ze by to bola nakoniec jeho buduca manzelka?
-
mirak2
Hardcore addict
to nebola stella?
No ja si myslím, že to bolo súčasťou iba tej konkrétnej časti a v seriáli to žiadny ďalší vývoj deja neovplyvnilo (a asi ani neovplyvní)...
A nebola to ta doktorka? Lebo nejaku taku vypatral a potom za nou bol tesne pred jej zasnubami, ale neukecal ju.
Nie najprv mu nenasli nikoho iba tu doktorku ta bola tusim 80 alebo 90 percent, on za nou siel atd... Potom sa vydala. Potom mu ten PC nasiel zhodu a fotka bola rozmazana, podla mna ako vravi Deco to bude ona, urcite sa tam vyskytla viac krat, bola aj na tej party St. Patrick. .... Potom nakonci moze povedat a Deti predstavte si ze vasa matka bola ....
HIMYM som zacal kukat len nedavno a kukol som setky casti v priebehu par dni, cize si to este pamatam. Stellu spoznal pri odstranovani toho motýlika.
Moze to byt ona, vsak v HIMYM casto krat je pohlad do minulosti a co sa preco stalo atd.
HIMYM som zacal kukat len nedavno a kukol som setky casti v priebehu par dni, cize si to este pamatam. Stellu spoznal pri odstranovani toho motýlika.
Moze to byt ona, vsak v HIMYM casto krat je pohlad do minulosti a co sa preco stalo atd.
Pascalwb: presne,ta fotka bola rozmazana ci co a stale som nad tym premyslal, ze s najvacsou pravdepodobnostou to bude ona. Ved poslednych 5 min. serialu je uz natocenych, takze tam budu mozno spominat, kde vsade sa objavila.
Tak dnes super epizoda, zatial len s Aj titulkami, cize mi par vtipov uniklo, ale bola super.
Spoiler
Vsimli ste si tie cisla od prvej sceny, ja som si ich najprv nevsimol, az ked som si to precital, pekne vymyslene, a ten koniec
.
Spoiler
Vsimli ste si tie cisla od prvej sceny, ja som si ich najprv nevsimol, az ked som si to precital, pekne vymyslene, a ten koniec
Najlepšia čast za posledne 2 roky ak nerátame Playbook a Cleaning House ktoré boli zamerané na Barneyho... V tejto bolo všetko... a ten koniec 
Idem pozrieť este raz to odpocitavanie som si vsimol az od cisla 7
Idem pozrieť este raz to odpocitavanie som si vsimol az od cisla 7
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Neviem..daco cast mala do seba, ale zeby az tolko? Mna popravde uz nebavi moc pozerat sa posledne casti hlavne nato, ako nemozu mat dieta..Chcelo by to dake ozivenie aspon na kus..Ale tak budiz..
mozno to dieta bude dolezite... pri porode lekarka, alebo sestricka moze byt Matka... jeden nikdy nevie 
Matku spozname na svatbe! 6x01
Ale v tejto sa to moc ani neriesilo praveze aj ked to bola hlavna tema. Robin v praci. Marshall na zachode. Barnie-ho dvojnik....
Som zvedaví na dalsiu cast, co bude pohreb? alebo...
//To sa urcite bude riesit, nemoze sa vsetko vyriesit za jednu cast.
Ale v tejto sa to moc ani neriesilo praveze aj ked to bola hlavna tema. Robin v praci. Marshall na zachode. Barnie-ho dvojnik....
Som zvedaví na dalsiu cast, co bude pohreb? alebo...
//To sa urcite bude riesit, nemoze sa vsetko vyriesit za jednu cast.
Mohol by sa riešiť aj Barneyho otec/strýko