Za dobrotu na žobrotu [anketa]

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Stalo sa Vám, žeby ste sa pre priateľku aj rozkrájali a jedine čo ste od toho dostali bol odkop?

Áno, stalo
57
64%
Nie, nestalo
17
19%
Nie, nestalo, ale bol som svedkom v okolí
15
17%

Celkom hlasov: 89

S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Za dobrotu na žobrotu [anketa]

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Štatisticky ma toto zaujíma.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Za dobrotu na žobrotu [anketa]

Príspevok od používateľa lollo »

oooo zial bohu toto poznam az velmi dobre neskutocna nerva do mna vtedy vosla som myslel ze s danym dievcatom prerazim stenu

ale stalo sa to aj v inych situaciach...zistil som ze tu ozaj plati pravidlo "nehas co ta nepali"
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Ja len som to chel tu vediet statisticky, lebo ked toto tvrdim dievcatu (a hlavne v spojeni s tym, ze chcu supermanov ale odkopuju ich), tak ze to nie je pravda.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

S.T.E.A.L.T.H napísal:Ja len som to chel tu vediet statisticky, lebo ked toto tvrdim dievcatu (a hlavne v spojeni s tym, ze chcu supermanov ale odkopuju ich), tak ze to nie je pravda.

ale v kutiku duse prizna ze ano je to tak neverim ze nie...nech si to raz vyskusa sama na vlastnej kozi a potom pochopi lebo ozaj toto je velka zloba ty potom vyzeras ako najvacsi hlupak a idiot a dostavas take otazky ze preco si sa do toho miesal ked teba nic do toho atd atd proste cele zle a to nevysvetlis nijak aj keby si bol neviem co
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

rozkrájať sa pre babu a zniesť jej aj modré z neba je najváčšia hovadina, keď si začne byť príliš istá začne sa nudiť, treba udržať isté napätie a občas ju poslať do kelu a spraviť si čas pre seba...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako napísal ColdRain, s prehnanou dobrotou chlap ďaleko nezájde. Ale ja osobne som to nezažil a ani taký konkrétny príklad nepoznám.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nevidim zmysel tejto temy ak mam byt uprimny. Dalsia na styl "zeny su svine a chlapi iba nepochopene chudatka", len podana inym stylom...

/// ako myslis, byt modom tak to tu zmazem, ale...nie som :)
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Zmysel temy je moj osobny...statistika...a svine sme vsetci, len kazdy svojim sposobom.
/// ako myslis, byt modom tak to tu zmazem, ale...nie som :)
/ako myslis, byt modom tak to upravim za porusenie pravidla 25...ale nie som :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

to zalezi aj od toho aka to je priatelka... ci zivotny partner.. ci len niekto s kym chodim:)
dufam ze viete ako to myslim:D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Vigor nie si žena ? Ak áno neprekvapilo by ma to...
BTW - Aký zmysel má tema "Pravdy o dnesnych zenach..." ? Ideš tu niečo kritizovať a obhajovať ženské pričom sám si založíl tému, kde ste skoro všetci bezstarostne ponižovali ženy ? Wake-Up...

A osobne si myslím, že raz sa to stane každému... To príslovie, či porekadlo, alebo čo to vlastne nebolo vymyslenlené len pre zábavu (Za dobrotu na žobrotu) Inak ColdRain ma absolútnu pravdu, ale keď je niekto zaľúbený/í ? tak mu to tak nepríde a uvedomí si to až neskôr...

// vigor byť modom dám ti ban za demenciu, a potom by som ho dal aj sebe :sly: :roll:
:smt006
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Omg...inak uz ma to napadlo davnejsie, tak ako sa pri vyucbe jazykov robi tzv. porozumenie textu, tak nieco podobne by som dal aj na hodiny slovenskeho jazyka, lebo ludia to ani zdaleka nemaju tak zvladnute ako by sa patrilo. Janio Teba by som dal do prvej lavice spolu s Lubosom. Potom by si mozno pochopil pointu celej spominanej temy (inak mala napoveda, ta pointa je uz na prvej strane :wink: ).

P.S. Ano som zena.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

P.S. Ano som zena
tak je jasne preco si tak reagovala...hore som pisal...spomen to zene a protestuje, ale vysledky zatial hovoria o inom

//ci chlap ci zena, jedno...akurat flame-er
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Vigor a ty asi by si bol učiteľ však... Inak vajčáci - väčšínou tí najhlúpši a cigáni sedia v-zadu... Takže kde by si sedel ty ? //Irónia, že sedím v-zadu ? Hmm výnimka potvrdzuje pravidlo...//

Pointa toho mala byť:
...ktore nasmu muzskemu pohlaviu...
? Z toho mi vyplíva, že nesi asi nejaká sexi žena... Skôr taká mužatka a máš mindráky :lol: :D

A ak pointa mala byť, že "je to len 4fun" tak toto je len pre info, ktoré chce vedieť zakladateľ témy (Sry máš ťažký nick :D)

Inak dosť low z tvojej strany, kedže si sa v tej téme ešte aktívne zapájal :D
Svetluška
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Svetluška »

hughito napísal:Ako napísal ColdRain, s prehnanou dobrotou chlap ďaleko nezájde. Ale ja osobne som to nezažil a ani taký konkrétny príklad nepoznám.
Podla mna nie je problem, ked je niekto dobry. (neviem, v com sa podla Teba odlisuje "dobry" a "prehnane dobry" clovek, podla mna je to vo svojej podstate rovnake)

Z mojho pohladu:
Chybou je, ked sa niekto vo vztahu snazi byt dominantnym. Vztah ma byt o partnerstve a partneri si maju byt rovnocenni. Kazit sa to zacne, ked sa niekto dobrovolne vzdava casti svojho "ja" len aby vysiel druhemu v ustrety (aj ked to ten druhy nevyzaduje <osoba ktora robi vsetko "ako povies, laska" a nepresadzuje svoja nazory, pretoze "laska, Ty vies vsetko najlepsie, rozhodni">) alebo naopak, ked sa nekto snazi priputat si druheho k sebe (proti voli <ludia argumentujuci "keby boli Tvoje city ku mne skutocne, boli by sme dnes vecer spolu/cokolvek ine> ). A vobec nezalezi na tom, ci to robi muz alebo zena. Postatou zostava, ze prestanu byt navzajom rovnocenni. Potom to skor alebo neskor prestane jedneho bavit. Taky vztah obera o energiu miesto aby daval ludom silu spolocne prekonavat prekazky.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

u priatelky nie (nastastie) u par inych ludi ano
pocas balenia je to celkom bezne
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Osobne som to zazil raz. Pisal som o tom sklamani vo vztahu pred par rokmi aj tuto. Vrchol vsetkeho bolo, ked odomna dostala rucne vyrobeny strieborny filigran set, ako ma moja mama (len ta ma zo zlata) a ona ho pokojne prijala (ked uz vedela, ze ma podvadza). To bolo nieco, co ma nasledne dorazilo. Takze ano, niekedy sa dievcata vedia chovat ako mrchy.

Ale neplati to na vsetky. Moja sucasna priatelka nie je narocna na darceky, ani nic podobne. Naopak, ked pre nu cokolvek spravim, tak sa z toho tesi, da to patricne najavo, a este sa snazi mi to oplatit, aj ked nie ten isty den, tak proste na to nezabudne. A to si cenim maximalne.

Grim: K tvojej otazke v karme. Ten set som dostal zadarmo, kedze moji rodicia vlastnia zlatnictvo. Otec vyrobil obidva, aj strieborny, aj zlaty (pre mamu, aj pre ex-priatelku). Kolko to stoji? Tazko povedat. Rataj, ze viac, ako 1000 EUR je to urcite.
Expl0rer17
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Expl0rer17 »

Myslím, že sú také životné momenty, kedy to je fakt pravda... ale úprimne, zažil som to aj opačne. Občas sme nevšímaví voči okoliu (X dôvodov prečo) a je jedno akého sme pohlavia - možno ženy to robia častejšie, nakoľko muž je údajne vedecky racionálnejší než žena (mne sa to však ešte nepotvrdilo). Určite by vzťahy nemali vyzerať ako z rozprávky, teda ako už písal niekto predo mnou "znášať modré z neba"... to napätie tam musí byť, takisto štipka podpichovania a tak... proste sranda a nie byť vážny ako hovno. Perfektný vzťah neexistuje... teda ak nechápeme ako perfektný vzťah aspoň s troškou problémov a trápenia, inak by to nemalo cenu a nevážili by sme si to.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Osobne som to zazil raz. Pisal som o tom sklamani vo vztahu pred par rokmi aj tuto. Vrchol vsetkeho bolo, ked odomna dostala rucne vyrobeny strieborny filigran set, ako ma moja mama (len ta ma zo zlata) a ona ho pokojne prijala (ked uz vedela, ze ma podvadza). To bolo nieco, co ma nasledne dorazilo. Takze ano, niekedy sa dievcata vedia chovat ako mrchy.

Ale neplati to na vsetky. Moja sucasna priatelka nie je narocna na darceky, ani nic podobne. Naopak, ked pre nu cokolvek spravim, tak sa z toho tesi, da to patricne najavo, a este sa snazi mi to oplatit, aj ked nie ten isty den, tak proste na to nezabudne. A to si cenim maximalne.

Grim: K tvojej otazke v karme. Ten set som dostal zadarmo, kedze moji rodicia vlastnia zlatnictvo. Otec vyrobil obidva, aj strieborny, aj zlaty (pre mamu, aj pre ex-priatelku). Kolko to stoji? Tazko povedat. Rataj, ze viac, ako 1000 EUR je to urcite.

OT zlate to dievca, btw mas aj niekde fotku ako to vyzera? :oops: lebo ja si to neviem predstavit

Nuz p4ra ale to zavisi od jej povahy a rozhodne nebola z tych ktorym to vadi...

ale ked ti toto spravi tvoj najlepsi kamarat tak to uz je podla mna horsie... aj take som mal zazit, aj sa to ztrhlo do bitky ale nakoniec sme aj tak kamarati a zabudli sme na to co bolo :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

lollo, fotku by som vedel spravit z maminho setu, ale ta je na 2 tyzdne v Beograde. Ked pride, tak potom by sa to mozno dalo.

Na margo kamaratstva. Tak to nie je kamarat, ked ti toto spravi. Ja by som s nim uz neprehovoril. Keby sme boli neviem aki buddies, toto sa proste nerobi a skoncili by sme. Bitkou som nikdy neriesil, ani nikdy riesit nic nebudem. Nic rozumne z toho nejde.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

az naozaj na par vynimiek som sa kvoli zenam nikdy prilis nesnazil. Podla mna to nema vyznam prilis investovat /casu,energie,citov,penazi/ bez toho ze mas aspon akutaku istotu ze sa ti to vrati. Pokial hned na zaciatku neda dost jasne najavo ze ma zaujem o viac, tak sa o nu dalej vobec nezaujimam..
Napísať odpoveď