Hokejova Extraliga 2010/2011
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hokejova Extraliga 2010/2011
RBG: Ma hrat dva tyzdne, ale vyzera to tak, ze sa mu zachcelo hravat len na domacom lade.
asi prisli z futbaluKybelvody napísal:
Chlapci zrejme prišli z fitka a potrebovali si dokázať.
-Inak kto ste sledovali piatkový zápas Slovan:Martin, čo na to hovoríte? Schnabelova sabotáž pred Konrádom a (tradične) nič nehrajúci Kapuš, ktorý si na striedačke na každého otváral hubu a celkovo chaotická hra pod kontrolou Mountfieldu (hlavne druhe 2 dejstvá) + ďalší 2 zranení obrancovia. Tak znechutený a nasratý, ako v piatok som z hokeja ešte v živote nešiel.
-Inak kto ste sledovali piatkový zápas Slovan:Martin, čo na to hovoríte? Schnabelova sabotáž pred Konrádom a (tradične) nič nehrajúci Kapuš, ktorý si na striedačke na každého otváral hubu a celkovo chaotická hra pod kontrolou Mountfieldu (hlavne druhe 2 dejstvá) + ďalší 2 zranení obrancovia. Tak znechutený a nasratý, ako v piatok som z hokeja ešte v živote nešiel.
-
t0m4s3
Admin
no Slovan vyzera byt v celkom solidnej krize. Ak kvoli vykonom vyhadzu niektorych hracov, tak kto im tam bude hrat? O titul tento rok zrejme KE-BB
no, kiez by si mal pravdu. Aby BB zase nevypadla v prvom kole play-off 
Vymätení náckovia.Kybelvody napísal:
-
Sovjet
Expert
Neviete náhodou kedy sa má Slovan nasťahovať do toho svojho zrekonštruovaného štadióna? Lebo dáko sa mi zdá, že to už malo byť.
-
mirak2
Hardcore addict
sak este nie je dokonceny..kolaudaciu ma tusim mozno pred playoff ci kedy
-
Sagittarius
Guru
Ešte nevedia, či Slovakia Cup bude vo februári v Bratislave alebo v Košiciach, takže skôr ako na play-off to určite nebude a neskôr to veľmi ani nemôže byť. Ak tam bude mať, kto hrať to play-off.
Až ma zamrazilo, keď som zistil že včera Krajčí v Slovane skončil
. Duplom teraz, keď Slovan ako-tak chytá druhý dych + možno podpíšu Laža. Miesto Krajčího tak príde Pukalovič alebo Lenárt a to už fakt môže Slovan ostať v Ružinove doživotne... Samozrejme všetci vieme, že to smrdí od širokého vedenia...
-
mirak2
Hardcore addict
mna by zaujimalo, co ty fetujes, ked vsetci vieme, ze siroke vedenie je jedna ruka s belasymi papagajmi a siroky s krajcim su stari kamarati
Nefetujem nič, len si proste myslím že so Širokým okrem € prišlo aj skákanie do zostavy, nákupov a pod...
Napr. v tomto online rozhovore v Plus1deň http://www.pluska.sk/sport/hokej/extral ... nline.html je otázka: "ake su vase vztahy s majitelmi klubu a preco musel odist Miro Lazo, rodinne klenoty sa nepredavaju, kto o tom rozhodol? odpoved, ze cele vedenie nie je pravdive, tak prosim skuste pravdu..."
Krajčiho odpoveď :
Napr. v tomto online rozhovore v Plus1deň http://www.pluska.sk/sport/hokej/extral ... nline.html je otázka: "ake su vase vztahy s majitelmi klubu a preco musel odist Miro Lazo, rodinne klenoty sa nepredavaju, kto o tom rozhodol? odpoved, ze cele vedenie nie je pravdive, tak prosim skuste pravdu..."
Krajčiho odpoveď :
-
guess.whoo
Redeemer
Koncne skoncil, snad to s nimi teraz pojde hore vodou 
-
Sagittarius
Guru
Aspoň v niečom máme na Slovensku v hokeji unikát: Trenčín je prvý tím, čo otočil dvakrát sériu z 0:3 na 4:3.
-
mfp
Medium Star
Po dnesku uz bude playoff nuda, Kosice si poradia v semifinale aj finale so svojimi supermi bez akychkolvek problemov...
-
djxtreme
Light Professional
kto by to bol povedal ze Slovan takto poleti po vedeni 3:0 na zapasy
...take zvraty sa casto nedeju,fandim Trencinu
Zilina opat zachranena. S Piestanmi to bola jednoznacna zalezitost
//zjavne nejaky fanda Slovana alebo Piestan nemoze zniest prehru a musi si to kompenzovat K-...sa aspon podpis nabuduce ty kreten
Zilina opat zachranena. S Piestanmi to bola jednoznacna zalezitost
//zjavne nejaky fanda Slovana alebo Piestan nemoze zniest prehru a musi si to kompenzovat K-...sa aspon podpis nabuduce ty kreten
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som bol za to, aby sa zmenil system vypadavania a postupovania. ked raz niekto skonci posledny, mal by vypadnut
Zdielam ten isty ako guess
Zilincania sa tu uz treti rok drzia zubami nechtami, dufam ze o rok uz opustia SE
Radsej by som si pozrel Piestany ako toho nesympatickeho Hreusa aj s jeho celym timom...
A pred Trencanmi dolu klobuk, prvy tim na svete ktory dokazal dva krat otocit z 0:3 na 4:3...Prajem im vitazstvo...
Zilincania sa tu uz treti rok drzia zubami nechtami, dufam ze o rok uz opustia SE
Radsej by som si pozrel Piestany ako toho nesympatickeho Hreusa aj s jeho celym timom...
A pred Trencanmi dolu klobuk, prvy tim na svete ktory dokazal dva krat otocit z 0:3 na 4:3...Prajem im vitazstvo...
-
djxtreme
Light Professional
tak to silne pochybujemY2J napísal: A pred Trencanmi dolu klobuk, prvy tim na svete ktory dokazal dva krat otocit z 0:3 na 4:3...Prajem im vitazstvo...