nokia E52 free navigacia abo free ne ???

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nokia E52 free navigacia abo free ne ???

Príspevok od používateľa Runes »

cafte kupil som si nokiu E52 ale akosi netusim ako spojazdnit tu navigaciu lebo ked idem do licencii tak ziadne nemam a akurat mi ponuka na rok za 10€ :-) ale v zozname free je aj moja nokia tak som s toho jelen :-/

//autoeditácia príspevku (29 Mar 2010, 19:45)
"""Download Ovi Maps with free navigation
Compatible devices: Nokia X6 32GB, Nokia X6 16GB, Nokia N97 mini, Nokia N97, E72, E55, E52, Nokia 6730 classic, Nokia 6710 Navigator, Nokia 5800 Xpressmusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia 5230. To find Ovi Maps for other mobile devices"""
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: nokia E52 free navigacia abo free ne ???

Príspevok od používateľa Jancuk »

Tuna si stiahneš app http://maps.nokia.com/ovi-services-and- ... nokia-e52/ a potom este ti treba ten map updater
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no to som spravil ako prve a prd povedalo ze to mam v telefone :-/ potom som stiahol ovi suite lenze ten je daky divny lebo nevie najst moj telefon po kabliku a po BT sa s nim nevie spojit aj ked ho najde teraz som stiahol nokia map loader ktory je dako pozmeneny na ovi ten spravil to ze chcel kompletne zreinstalovat mapy aj v telefone a znova ich stiahnut tak teraz cakam uvidim :-) este dakych 20 min :-)
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Tak to skus a ak nepôjde tak si tam daj sygic , may force be witch you (tak isto pomozem napis ss alebo ICQ a poradím ti ako dat navigaciu)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Alebo si stiahni cracknuty Ovi Maps, len to nainstalujes a mas pekne aj hlasovu navigaciu, mapy potahas normalne cez downloader z pocitaca. Ak chces, tak viac info cez SS.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:-D hh sygic som mal doteraz v 6120 clasic aj PDA len ho musim aktualizovat bo verziu co som mal bola super akurat ze ma v sebe stare rychlosti cize furt mi na obchvate pindal a v meste mi nenadaval ze idem moc rychlo :-) ...... ale tak chapes konecne nieco mozem mat legalne :-D a este aj to nefrci :-D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Chapem, ale aj tak :D Sygic ma uz novu verziu, prave dnes som dival, ze je k dispozicii nove verzia 10 (v8.0), ktora nahradila staru deviatku (v7.70 ci 7.80). Mapy od TeleAtlasu nove este nie su, posledne su zo septembra a ak sa nemylim, vydavaju ich 2x rocne, takze sa da pocitat, ze do mesiaca by mali byt nove mapy. Nieco novsie ale tusim bolo od Navtequ.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

BTW po ukrutnych bojoch z ovi suite sa dako aktualizovaly mapy zmenil sa kompletne vzhlad menu pojdem von a skusim navigovat ale asi to uz pojde :-)

//autoeditácia príspevku (30 Mar 2010, 17:47)
Dalsi problem ako mam nastavit aby sa nepustal setric ked je pustena navigacia lebo vzdy ked sa pusti setric tak sa odpoji GPS jak zrusim setric tak nacita signal. Inak skusal som to na pesiu navigaciu ale co ja viem nic moc ked som zisiel z jeho cesty tak bol s toho dost smutny zmeteny a spomaleny :-) prvu trasu vypocital behom sekundy ale ked som sa rozhodol ze pojdem z 2 strany budovi tak to neakceptoval bod ostal stat na mieste a az ked sa pustil setric a ja som sa vratil spet a on nacital signal tak potom mi hodil aktualnu skutocnu poziciu. No najpodstatnejsie je premna momentalne to s tym setricom neda sa dakde dat vynimka ze nepustat setric ??. Napr v sigic sa to dalo tam bol ten problem zasa ze ked som minimalizoval aplikaciu na pozadie tak aj pri pol hodine necinnosti telefonu ostal displej stale podsvieteny. BTW vypnut setric celkovo nieje premna riesenie
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Skus v nastaveni - navigacia - podviestenie - a tu to prepni na optimalizovane. Mam setris klasicke hodiny, ktore sa zapinaju po 35 ci 40 sekundach a pocas navigacie mi ich nikdy nezaplo, takze si myslim, ze by to mohlo byt toto nastavenie, pretoze ine ma nenapada. Vzhladom na to, ze ide o interny GPS modul, ktory ma nizsiu citlivost ako trebars externy LD-3W alebo LD-4W, tak mozes mat problem s vypadavanim signalu.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No pri navigovani "auto" to ide v pohode cize setric je len pri pesej navigacii a podla mna to bude aj tym ze ten interny modul mozno neni stavany na pesiu navigaciu, staticka ci ako sa to vola proste aby clovek ked stoji na krizovatke nepoletoval horom dolom :-) Inak da sa dako pripojit externy modul lebo ten mam k staremu fonu lebo nikde nevidim taku moznost v menu ze pouzit externu antenu abo prijmac ...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Cez bluetooth sa pripaja modul.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:Cez bluetooth sa pripaja modul.
lol to je pekne akurat ze ho aplikacia neprijme :-) sa pytam ako ho pripojit v tom zmysle ze pouzije externy a interny odignoruje
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ovi, Sygic, TomTom alebo Garmin?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uz som to nasiel, v spravca/nastavenia/moja poloha/ trebalo zapnut bluetooth zariadenia ked pridem dom to skusim , ale uz sa pyta pri spusteni navigacie ci ma zapnut bt

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2010, 23:33)
uz len tak dopnim :-) po prejdeni na to ovi najnovsie som sice prisiel o kompas :-D ale nevadi spojenie zo satelitom trva par sekund cca 30 (pri studenom starte) navigacia ide celkom dobre az na tu pesiu tam to viac menej funguje ako kontrola kedze to stale pusta setric ale uz aspon nestraca satelit :-)

//autoeditácia príspevku (18 Apr 2010, 23:13)
tak ma napada su dake hry na tento fon pre akcelerator ???
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Co mas na mysli??? To polohove cidlo???
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Mali by byt. O symbiane uz nemam prehlad - ale neni dovod aby na to neboli nejake jednoduche hry, napr. auta tiez
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no sak to je ono ci ??? :-D neviem v menu je to ako senzory proste to co reaguje na pohyb telefonu. Otaca to displej pripadne ked otocis dole hlavou tak pri prichadzajucom hovore hodi na tichy rezim atd atd. Proste ci si mozem s tym hrat napr tu gulicku v labirinte a tak :-)
deawil
Novice
Novice

Príspevok od používateľa deawil »

Cavte viete mi niekto poradit aku navigaciu dat do E52 aby to slo a neboli s tym problemy? A aj nejaky ten postup som laik... preto hladam odbornu pomoc. Dakujem
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Precitaj si celu temu tam to mas napisane co k tomu potrebujes,...
Ovi mapy si stiahnes tu.. (uptade kompatibility)

http://www.nokia.sk/podpora-a-software/ ... y-download
deawil
Novice
Novice

Príspevok od používateľa deawil »

Ako vymazem staru navigaciu v mobile? Nikde neviem najst odinstalovanie aplikacie. Je tam od vyroby 2GB karta a vyuzitelne miesto je 1,4 GB. Preto chcem staru odinstalovat a dat vacsiu pamat a nahodit odznova. Dik za radu
Napísať odpoveď