Prepojenie
Prepojenie
Nazdar.Chcem sa opytat.Idem si kupit multimedialny recorder a chcem pozerat cez neho filmy z notebooku.V jednej izbe mam router a z neho mi ide kabel do druhej miestnosti na ktory je napojeny sat.prijmac.Najprv som myslel ze dokupim ku multimed.rec.wifi adpter ale bojim sa aby mi to stihalo streamovat.Radsej by som kupil switch ku satelitu a cez neho pripojil multimed.reco.Bude sa to takto dat?Ak ano tak co ku tomu budem potrebovat?Diky moc za radu.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prepojenie
Z tohto sa neda vysomarit. Dalo by sa to nakreslit nejako? 
Co sa tyka streamovania cez WiFi. Netvrdim, ze to nejde, ale silno odporucam ostat pri kalbi. V ramci moznosti 1Gbps v pripade, ze mas chut streamovat HD/FullHD obsah.
Co sa tyka streamovania cez WiFi. Netvrdim, ze to nejde, ale silno odporucam ostat pri kalbi. V ramci moznosti 1Gbps v pripade, ze mas chut streamovat HD/FullHD obsah.
Z ruteru ide lan do sat.prijmaca.Aby som nemusel tahat druhy lan z ruteru do multi recordera dam pred sat.prijmac switch a z neho napojim sat.prijmac aj multi recorder.Sat.prijmac a multi recorder su v inej izbe ako ruter.Notas pripajam wifinou.Bude to takto mozne pozerat filmy z notasa?Ake kable budem potrebovat zo switchu do sat.prijmaca a multi recordera.Diky za radu.
-
RomanB
Medium Professional
Ako Para pisal , to prehravanie FullHD Filmov bude trosku problem , vsetko to bude zavisiet od toho ako blizko budes k tomu routru a aky bit rate bude mat dany film.
Aby si to pochopil je jedno ze z routru mas natahane kable ked stream pojde aj tak cez wifi , siet je taka rychla ako jej najpomalsi clanok ...
Aby si to pochopil je jedno ze z routru mas natahane kable ked stream pojde aj tak cez wifi , siet je taka rychla ako jej najpomalsi clanok ...
Preco pojde stream cez wifi a nie cez kabel?Ako to napojit co najlepsie?Diky
-
p4ra
Redeemer
Pretoze rychlost je proste lepsia po kabli, ako po WiFi. Nedochadza k strate dat za predpokladu, ze obidve zariadenia, aj kabel su v 100% stave a je rychlejsi tok dat, kdezto pri WiFi moze prichadzat jednak k vypadkom a taktiez tok dat je pomalsi.
ok a mozem pouzit ten switch?
-
RomanB
Medium Professional
Mozes ...
Diky za rady.