FlashForward
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: FlashForward
Ja som to uz davnejsie cele videl, ked to este islo v USA. Ostal som sklamany, ako aj vy z toho zrusenia. Co sa tyka konca, tak sice nenapisem, ako skonci, len SPOILER: Ze niektore otazky zostanu zodpovedane, z niektorych budete nestastni, z niektorych prekvapeni.
Chcem vediet preco slovaci maju v prvej serii 10 casti a
v cz je ich 22
-
p4ra
Redeemer
Aby TV zarobila?
Rozdelili si to proste.
Omg tak kto to zacne pozerat tak 1 seria skonci a dalsiu drbnu o 2-3 mesiace jak oni vedia
tak zabudnes co bolo 1.
ach
-
Old Dirty Bastard
Guru
to akože rozdelili jedinú sériu na dve a z toho štyri epizódy odvysielali behom jedného dňa? lolwut
rozdelili to asi preto, lebo "rozdelené" to bolo aj v Amerike, prvých 10 častí odvysielali na jeseň, potom bola prestávka a pokračovali až po olympiáde
skoda ze to zrusili... koniec bol podla mna super...
-
Corn Flake
Guru wannabe
Včera som si konečne našiel čas, že si to pozriem a dnes som už na 18. časti 
-
MP4-27
Guru wannabe
co uz skoncilo to cele tak ze sa hladaju peniaze na natocenie novej serie...co uz vysoke ocakavania velke rozpocty a nutnost stat sa najlepsim serialom stalo osadenstvo miesta a velmi potencialne nabity pribeh skoncil
dobre exteriery aj interiery dobry herci skoda nooo ale osobne si myslim ze to neskoncilo
dobre exteriery aj interiery dobry herci skoda nooo ale osobne si myslim ze to neskoncilo
-
Corn Flake
Guru wannabe
To ako, skončil celý serial? To už oficiálne nebudú ďalšie série? 
-
Daggertail
Light Professional
po prvej serii to zrusili ...
-
krankenwagen
Professional
No po 10 castiach hodnotim FF ako jeden z najlepsich serialov, co som kedy videl 
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ja to rovnako hodnotím po dopozeraní celej série a oni to zrušia 
-
Soviet
Darca
No mozu si zato sami..Prve dve casti boli genialne, ale potom po 6tu cast, to bolo natahovanie a nuda..Ako som to tu asi kedysi ked som to pozeral cast po casti pisal..A vtedy som to prestal pozerat..A viem, ze vela ludi sa nato vybodlo..Klesla sledovanost a podobne..Co u s nimi..Ja zatial ani nemam chut to dopozerat, lebo stale mam pred sebou tie casti, kde on je volake v cine a hlada vysnivanu dievcinu z jeho zablesku.. Som skoro zaspal nudou..
-
MP4-27
Guru wannabe
neboj ono tak isto aj LOST mal nudne pasaze ale potom sa to rozbehne a kukoncu az mocSoviet napísal:No mozu si zato sami..Prve dve casti boli genialne, ale potom po 6tu cast, to bolo natahovanie a nuda..Ako som to tu asi kedysi ked som to pozeral cast po casti pisal..A vtedy som to prestal pozerat..A viem, ze vela ludi sa nato vybodlo..Klesla sledovanost a podobne..Co u s nimi..Ja zatial ani nemam chut to dopozerat, lebo stale mam pred sebou tie casti, kde on je volake v cine a hlada vysnivanu dievcinu z jeho zablesku.. Som skoro zaspal nudou..