MP4 alebo Mobil ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Filipito
Darca
Darca

Re: MP4 alebo Mobil ?

Príspevok od používateľa Filipito »

valki250 napísal:Filipito : Mozem nejak vyuzivat funkciu Genius ak nesom zaregistrovany na apple ??,vyzera to zaujimavo ta funkcia.
máš neaký z podporovaných prehrávačov?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Hovorte si čo chcete, aj tak nezáleží na ničom inom, než sú slúchadlá pokiaľ ide o kvalitu.
aj telefón, aj mp3/4 majú +|- rovnaké funkcie.
čo potrebuješ robiť s prehrávaním?
random, shuffle, repeat, prehadzovanie po albumoch, prehadzovanie po skladbach, po interpretoch, abecedny zoznam, hlasitost, ekvalizer, funkcia hold (zamknut).
čo viac ti treba? 160GB hudby?
Pri PC sedim kazdy den, nevidim problem z casu na cas zastrcit mp3 ci telefon do PC a pridat hudbu, vyhodit co tam uz nechcem.

Voci mp3 mam dnes uz len jednu vyhradu.
Uz takmer kazda mp3/4 ma nejaky software cez ktory je potrebne hudbu nahrat. Ja chcem usb kluc ktory vie prehravat hudbu.
etc...

Ale ako som povedal, pokial mas kvalitne sluchadla, kludne si mozes pustat hudbu napriklad zo Sony Ericsson K750i.
Pretože ide predsa o hudbu, nie o dotykový display : )
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

čiže tebe o kvalitu výstupu a prednesu nejde? teba ekvalizer nezaujíma?
môžeš mať aj slúchadlá za 300 eúr ale pokiaľ kvalita nie je na istej úrovni tak si s tými slúchadlami môžeš tak maximálne :)
btw to že chceš mať prehrávač ako usb kľúč je fakt pekné, tebe ale o otagovanie a o neaké usporiadanie tvojej knižnice nejde? obálka, neaka poznámka k albumu, každá pesnička s presnym názvom a poradím...
lekoklatik
VIP
VIP

obálka? poznámka? knižnica? wtf?
som milovník hudby a tak som si vždy našiel čas
vo windowse pravým tlačidlom kliknúť na každú jednu skladbu v PC
a všetky informácie vypísať sám.
Takže ja nemám problém s nejakým popisom, či vyhľadávaním.

Ak si čítal môj príspevok, všimol si si že ekvalizér som spomínal.
Nepoznám v dnešnej dobe "vreckový prehrávač" ktorý by ekvalizér nemal.
Avšak načo je ti ekvalizér pokiaľ ti to slúchadlá nezvládnu?

Ktorý prístroj bez pripojenia k internetu ti vyhľadá informácie ohľadom skladby?
Nepotrebujem vedieť ako vyzerá obal albumu ktorý počúvam.
Potrebujem počúvať hudbu, nie sa hrabať a hľadať.
Chcem stlačiť play, mať tam shuffle a repeat.

Výstup audia. wtf? ešte raz. wtf???
Je snáď všetkým jasné že sa nebavíme o tesco prehrávačoch za 20 eur.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

lekoklatik napísal:Hovorte si čo chcete, aj tak nezáleží na ničom inom, než sú slúchadlá pokiaľ ide o kvalitu.
aj telefón, aj mp3/4 majú +|- rovnaké funkcie.
čo potrebuješ robiť s prehrávaním?
random, shuffle, repeat, prehadzovanie po albumoch, prehadzovanie po skladbach, po interpretoch, abecedny zoznam, hlasitost, ekvalizer, funkcia hold (zamknut).
čo viac ti treba? 160GB hudby?
Pri PC sedim kazdy den, nevidim problem z casu na cas zastrcit mp3 ci telefon do PC a pridat hudbu, vyhodit co tam uz nechcem.

Voci mp3 mam dnes uz len jednu vyhradu.
Uz takmer kazda mp3/4 ma nejaky software cez ktory je potrebne hudbu nahrat. Ja chcem usb kluc ktory vie prehravat hudbu.
etc...

Ale ako som povedal, pokial mas kvalitne sluchadla, kludne si mozes pustat hudbu napriklad zo Sony Ericsson K750i.
Pretože ide predsa o hudbu, nie o dotykový display : )
No kvalitu vystupu takych znaciek ako iRiver,Cowon,Sansa mozes asi tazko porovnavat so SE,uz len to,ze ma fastport a si nuteny pouzit redukciu.
lekoklatik
VIP
VIP

Aha takto to myslíte. Tak v takom prípade nechcem vidieť 192 kbps či formát ogg...
Tak to beriem späť. Na tento aspek som úplne zabudol.
Chcel som však len poukázať na to, že slúchadlá rozhodne nie sú posledným
príslušenstvom počávania hudby.
Tak tu už teraz teda záleží len na cene.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

prehravac -- rozmery, hmotnost, bateria a kvalita. tieto parametre rozhoduju VZDY v prospech prehravaca ako mobilu.

prehravace mam tri, jeden odisiel (chudak)
--- berte to z mojho pohladu, na bicykli a v posilovni nemam k dispozicii vrecka, a aj keby som mal MOBIL je TAZKY. Vybijal by som mu bateriu bol by som ruseny, keby mi nahodou niekto volal. A behal a skakal by mi kade tade. Na to mam philips go gear, 2GB LED displej bezfarebny, ale svieti text takze super. Vazi taaaak strasne malo ze nechapem co v nom vlastne len je.
A ked beham, som na bicykli alebo hocico, tak ho mozem mat na krku a nebeha mi a neskace kade tade, ......
:arrow: sluchatka creative a ide sa, .....
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

aké kúpony? k iPhonom sa kupóny nedostávaju, pozri ceny v USA a tu +- rovnaké, u nás dokonca lacnejšie, Genius nemáš v Androide určite je to online databáza ktorá hľadá podobné pesničky tvojej knižnici, očividne sa do iOS vyznáš, sleduj si tam svoje Androidy a nehuč somariny, keď otom vieš veľké makové :)

apple rozdava kupony na zlavy ak si nežil v Amerike tak ticho .....
ceny su možno v eshopoch +/- rovnake ale tu ide o dotovane iphony ktore su tam lacnejšie
iOS sa nevyznam a ani nechcem radšej by som zjedol celohlinikovy HTC Legend ako si kupiť predraženy iphone ktory ma polovičnu hodnotu a neponúka nič vynimočne sničim novym natrh neprišiel a jedine čo vie je kupovať patenty a potom žalovať okolie
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Ja osobne na počúvanie hudby používam malý MP3 prehrávač. Je maličký čiže ho skoro vôbec necítim vo vrecku, a ako tu už bolo spomínané, keby som počúval z mobilu, zbytočne by sa mi míňala baterka .... O kvalitu hudbu mi nejak extra nejde, proste nejaké tie basy tam mám a vôbec, nie som náročný na počúvanie hudby cez sluchátka, kedže takto hudbu počúvam iba pri práci a na cestách :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ja Mobil, 3.5 jack, kopec prehravacov, aj tak som skoncil pri zabudovanom. Sluchatka cca 20 €. 8 GB karta. Zapojim USB, hodim, a hotovo ziadny soft. Nwm kde by som vlacil dalsiu mp3/4-ku
Napísať odpoveď