Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Skus sa pozriet na Nokiu E51/E52 a Nokiu 6700 classic
Tieto sa mi ako telefony klasickej konstrukcie zdali najlepsie a povedal by som, ze splnaju poziadavky
predsa skus zauvazovat aj nad BlackBerry - rozmery su samozrejme vacsie, ale ako pracovny nastroj mi velmi vyhovoval
Tieto sa mi ako telefony klasickej konstrukcie zdali najlepsie a povedal by som, ze splnaju poziadavky
predsa skus zauvazovat aj nad BlackBerry - rozmery su samozrejme vacsie, ale ako pracovny nastroj mi velmi vyhovoval
Dakujem, no qwerty klavesnica zbytocne rozsiruje telefon a s mojimi velkymi palcami je unreal s nou pohodlne zaobchadzat. Pozriem navrhovane riesenia. Ak este niekoho nieco napadne, sem s tym 
Vedel by mi niekto povedat ci mi na HTC Wildfire pojde Jimm? V recenzii pisu ze podporuje Javu cize teoreticky by to mohlo ist. Je vobec mozne ze by to islo na androide? Skusal to niekto na wf? 
-
Nadeo
Guru wannabe
Na co by ti bol jimm? Na android markete je vela lepsich alternativ 
Mozes mi prosim zopar vymenovat?Nadeo napísal:Na co by ti bol jimm? Na android markete je vela lepsich alternativ
najnovsia osobna skusenost - desire z tm neblokovanyicefiresr napísal:-iPhony vsetky, bez znamosti![]()
-brali sme HTC Desire, locknute tiez na T-Mobile (lahko sa daju odblokovat). 3ks, mesiac dozadu.
Asi s tym uz prestali, kedze je naozaj otazka 5 minut to odblokovat.
možno ze preto že ty si to bral na firmu tak boli bloknute ? či ?
lebo na inych forach som čital asi 3-4 písali ze brali od T-mobilu a neboli bloknute (mesiac dozadu)
lebo na inych forach som čital asi 3-4 písali ze brali od T-mobilu a neboli bloknute (mesiac dozadu)
caute, chcem poradit s kupou telefonu - co hovori aj nazov temy
:
pozeral som posledne tri dni rozne telefony, smartphony no vzdy najdem nieco preco ano preco nie preco iny telefon atd, tak pisem sem...
mal by som nejake poziadavky ak sa nenahnevate: -wifi, samozrejme telefonovanie smskovanie (
),
- velmi by som privital podporu socialnych sieti, resp. "friendly" browsovanie na internete
- fotoaparat minimalne 5mpx
- nechcem tu velku qwerty klavesnicu vysuvaciu ci aku to, radsej fajny dotykovy displej, na ktorom sa da tukat pismenka a tym by som sa dostal k dalsiemu bodu: displej - mal by byt dost responzivny, nemal by mi sposobovat problemy tukat prstom a nutit ma pouzivat stylus
. multi touch by bol velmi dobry..
- hardwarovo by mal mat trochu lepsi procesor, aby som na otvorenie menu necakal 2 minuty atd
- OS... symbian nechcem, to je asi jedine kriterium
- pouzivat ho budem na hudbu, fotografovanie , browsovanie a sem tam nejaka hra (nie nutne)
smartphone to nutne nemusi byt, musi byt spolahlivy hlavne
cena: mala by byt zvladnutelna.. nechcem predrazeny iPhone cize hranica asi 450 Euro
zameral som sa na Samsung Wave, predtym som pozeral vivaz, ktory hned pohorel v recenziach, tak som pozeral xperiu x10, potom som nasiel tento wave, ktoreho velka otazka je ten OS Bada...
prosim poradte, napiste vase skusenosti s telefonmi s podobnymi kriteriami, alebo na zaklade recenzii, skusenosti, atd...
velmi pekne dakujem...
pozeral som posledne tri dni rozne telefony, smartphony no vzdy najdem nieco preco ano preco nie preco iny telefon atd, tak pisem sem...
mal by som nejake poziadavky ak sa nenahnevate: -wifi, samozrejme telefonovanie smskovanie (
- velmi by som privital podporu socialnych sieti, resp. "friendly" browsovanie na internete
- fotoaparat minimalne 5mpx
- nechcem tu velku qwerty klavesnicu vysuvaciu ci aku to, radsej fajny dotykovy displej, na ktorom sa da tukat pismenka a tym by som sa dostal k dalsiemu bodu: displej - mal by byt dost responzivny, nemal by mi sposobovat problemy tukat prstom a nutit ma pouzivat stylus
- hardwarovo by mal mat trochu lepsi procesor, aby som na otvorenie menu necakal 2 minuty atd
- OS... symbian nechcem, to je asi jedine kriterium
- pouzivat ho budem na hudbu, fotografovanie , browsovanie a sem tam nejaka hra (nie nutne)
smartphone to nutne nemusi byt, musi byt spolahlivy hlavne
cena: mala by byt zvladnutelna.. nechcem predrazeny iPhone cize hranica asi 450 Euro
zameral som sa na Samsung Wave, predtym som pozeral vivaz, ktory hned pohorel v recenziach, tak som pozeral xperiu x10, potom som nasiel tento wave, ktoreho velka otazka je ten OS Bada...
prosim poradte, napiste vase skusenosti s telefonmi s podobnymi kriteriami, alebo na zaklade recenzii, skusenosti, atd...
velmi pekne dakujem...
no povedzme nieco taketo........http://mobil.bazos.sk/inzerat/6060397/P ... baleny.php
-
Nadeo
Guru wannabe
Alebo ak chces tak mozes doplatit na 474€ a mas taky z o2. http://tinyurl.com/2u8no8x
ak je ten Desire HD na mna tak: nie je zly to hej, ale v porovnani so Samsung Wave-om, ci sami oplati dat 150 E za tie 3 mpix a Androida, ked to ma horsi hudobny prehravac (recenzie) a displej, tiez neposkytuje DivX, ale neviem ci to je az taky nedostatok, skor ta cena...
-
guess.whoo
Redeemer
cez rock player ti prehra aj to..ci sa mylim?
ked chces aj foto a nechces dat aj tolko tak ber xperiu x10i
nema sice multitouch, ale tvoje ostatne kriteria splna
alebo potom htc hd2. ma windows mobile, ale uz na nom spolahlivo fici aj android a splna vsetky podmienky
ked chces aj foto a nechces dat aj tolko tak ber xperiu x10i
nema sice multitouch, ale tvoje ostatne kriteria splna
alebo potom htc hd2. ma windows mobile, ale uz na nom spolahlivo fici aj android a splna vsetky podmienky
ze nokia 5230 ma otrasny fotak?? a nato si ako prisiel???mas vobec tento telefon????ja som ho mal a robil super fotky ved ma 2mpx fotak 16milionov farieb roby uzzastne foto aj pri zoomeShifty napísal:Na tvoje poziadavky ak sa nemylim neexistuje telefon v tejto cene (do 135eur). 5230 z toho co si pozadoval ma otrasny fotoaparat, nema wifi, nema stylus. Dispej je na spravy celkom pohodlny, no na pisenie moc nie. Navigacie je v pohode, mal by si k dispozicii nokiacku zdarma. Je to nevydareny telefon od nokie ale to je samozrejmost vzhladom na jeho cenu.
Zadaj sumu do akej chces vojst a snad najdeme nejaku lepsiu variantu. Taktiez napis ci je podmienkou OS.
-
guess.whoo
Redeemer
tak 2mpx fotak robi urcite super fotky 
stale viac a viac odporucani dostavam na HTCcka.. pre mna su to privelke 'kravy' s prepacenim , ale dal som na vas a teda zacal som sa obzerat medzi HTC Desire HD / HTC HD2 / HTC Wildfire... hladam pomer cena vykon, no stale zostava kriterium fotak a displej (kedze OS maju vsetky rovnake a wifi uz maju vsetky)
no ak mate ine napady privitam, lebo neviem ci sa to za tu cenu oplati (wave ma dobru cenu na ten vykon, aj ked som sa docital ze jeho RAMka je slaba a kiluje si len tak aplikacie)...
no ak mate ine napady privitam, lebo neviem ci sa to za tu cenu oplati (wave ma dobru cenu na ten vykon, aj ked som sa docital ze jeho RAMka je slaba a kiluje si len tak aplikacie)...
-
Nadeo
Guru wannabe
HD2 ma WinMo 6.5, len ti pripominam... HTC Wildfire ma smiesne maly display.
HD2 uz moze mat aj androida, ale bolby som radsej keby si siel k teme
ale aj smiešne malu cenu nato čo ma vsebe
to že maju rovnake OS neznamena to čo si asi mysliš ......totiž taka x10 te jej kontakty a fotky niečo otrasne podla mna,samsung a jeho touchwizz sa zas snaží napodobniť iphone a potom je tu HTC Sense podla mna najlepšie nadstavba ale každemu podla jeho gusta podla mna je sense pecka
ale HTC sa zas preslavil "kvalitou" ich foťákov čo je u teba kriterium tam by som zas odporučil tu x10tku
to že maju rovnake OS neznamena to čo si asi mysliš ......totiž taka x10 te jej kontakty a fotky niečo otrasne podla mna,samsung a jeho touchwizz sa zas snaží napodobniť iphone a potom je tu HTC Sense podla mna najlepšie nadstavba ale každemu podla jeho gusta podla mna je sense pecka
ale HTC sa zas preslavil "kvalitou" ich foťákov čo je u teba kriterium tam by som zas odporučil tu x10tku