pokec - hesla

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hitman957
Medium Star
Medium Star

pokec - hesla

Príspevok od používateľa hitman957 »

existuje nejaky program na zistenie hesiel z pokecu ???
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: pokec - hesla

Príspevok od používateľa Betarik »

nie neexistuje
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Napis igigimu, ten ti s radostou pomoze :P
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jasne ze existuje a vola sa papier pero a vela stastia (papier a pero nato aby si si zapisal co si uz skusil) :-D ked som mal o takych 7 rokov menej a pokec som navstevoval stale tak som sa zabaval aj tym ze som hadal hesla. Vela hesiel mas v profile meno zvieratka abo tak dalsia cast hesiel je 123456 654321 rovnako heslo olseh potom dany nick a k nemu 123 ked tu osobu poznas tak skus meno vacsi problem je to ze musis skusat aj velke aj male pismena a ich kombinaciu a po urcitom pocte to zaondi ze skuste neskor tusim pol hodka to bola. jou a nazov albumu pripadne nazov albumu odzadu taktiez heslo. Pamatam ze raz mala jedna baba na albume menom ja heslo parapeta ani neivem ako ma to napadlo ale zhltlo to a kukal som jak puk bo som to len tak s prdele dal proste mega luck
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Niektorí uzivatelia pokecu typu 14 rocne pipenky s 23098 Tonami makeupu vyspulenymi perami peaceom a kozami cez pol objektivu maju hesla, ktore bezne najdes v slovniku, takze aj slovnikovy utok by bol teoreticky mozny...
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Spoteny programator napísal:Niektorí uzivatelia pokecu typu 14 rocne pipenky s 23098 Tonami makeupu vyspulenymi perami peaceom a kozami cez pol objektivu maju hesla, ktore bezne najdes v slovniku, takze aj slovnikovy utok by bol teoreticky mozny...
Vzhľadom na štýl položenia otázky sa obávam, že žiadny útok, kde neexistuje tlačítko "Zisti heslo", možný nebude :D

Ej takýchto tém tu je/bolo plno : )
Napísať odpoveď