Sportove plavanie - Bratislava

O športe...
insane
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sportove plavanie - Bratislava

Príspevok od používateľa insane »

Ahojte,
zaujimalo by ma ci mate niekto skusenosti so sportovym plavanim "pre dospelych" v Bratislave (mam 23). Dlhe roky som sportovo plaval za STU a teraz popri konceni VS sa mi opat cnie za plavanim :) Chodim uz asi tak 3 tyzdne 2x tyzdenne na 50m Pasienky - ako doplnok k dalsim sportom, ale tam si clovek nedokaze naplno zaplavat...aj ked plave v drahe pre 'Rychlych plavcov'. Naviac mi tam vcera zakazal plavcik pouzivat plastove 'tapky' na ruky, takze opat dalsie minus. Tak vymyslam co a ako, nejake pravidelne treningy pod dohladom trenera by boli idealne. Je mi jasne, ze uz je tazko dobiehat staru kondicku a na ziadne majstrovstva sa nechystam, ale nechcem to nechat iba tak. Kolega, ktoreho som vcera na plavarni stretol mi spominal, ze chodi do skoly Aqua v Iuvente, len je mozno ze tam uz maju plno...zistuje mi volne miesta.

Takze otazky:
1, Chodite niekto pravidelne plavat do niektoreho z bratislavskych bazenov?
2, Nejake prakticke skusenosti s takym plavanim ako ja hladam?
3, Odporucenie na plavecku 'skolu' pre pracujucich...sportove/kondicne plavanie?

Vopred dakujem! :)
Bobr
Guru
Guru

Re: Sportove plavanie - Bratislava

Príspevok od používateľa Bobr »

master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

pozrel som len ten enabling.sk a zda sa mi to moc drahe platit za mesiac, a plus je to len kurz. a tento clovek hovoril, ze uz plaval nejake roky za STU. takze vie plavat. takze hlada nejaky bazen, kde sa da plavat a nebude ti nikto prekazat.
a ocean ma tusim len plutvove plavanie.
neviem co by som ti odporucil, najlepsie by bolo sa vratit spet k plavaniu a plavat za klub, ale to ty asi nechces. takze neviem, ktoru plavaren odporucit. viem akurat tak o pasienkoch, mokrohajska a FTVS. mozno ta mokrohajska by bola realna.
a kto ta trenoval v STU, Lucia(tusim ze tak sa vola) alebo taky stary pan?
// a rano na pasienkoch je vela ludi? ci maju este treningy o takom case?
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

master23: Tak ako pises, enabling je dost drahy a nie je to to, co som hladal. Plavat za klub by bolo mozno najlepsie, ale nemam momentalne tolko volneho casu a 'plavat za klub 2-3x tyzdenne' je nerealne, aspon take mam ja skusenosti. Skola ktoru som spominal (Aqua v Iuvente, nejakych 130€/semester) je zatial asi najperspektivnejsia, vraj tam chodia plavat byvali plavci, sportovci, ale aj 'amateri', pozistujem volne miesta a uvidim. V STU ma najprv trenoval Komadel, potom Feher, potom Urban + sem tam Macik. Lucia (asi myslis Veizerova), tak s tou som plaval, netrenovala ma. Tak isto Denisa Smolenova, Riso Varga, Miso Navara, atd.
Okson
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Okson »

Kebyze sa chces vratit k plavaniu sutazne, tak existuju veteranske plavecke preteky to mas od 25 rokov sice ale zatial by si mohol trenovat a chodit po roznych sutaziach maju aj majstrovstva sveta, europy a dalsie rozne sutaze,, je to rozdele do kategorii napr. od 25-30,31-35 a takto az po 80 :D da sa trenovat este aj na bernolacke alebo ta iuventa je tiez v pohode,, a na tych pasienkoch si treba vytypovat hodiny kedy tam je najmenej ludi a tam je podla mna najlepsie trenovat
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

ako je to s pasienkami cez vikend ?
kedy tam chodieva menej ludi, nejake konkretne skusenosti by som privital :)

dik
Napísať odpoveď