Inception
Re: Inception
pilifo: noa? jedna vrstva hore dole uz pri tolkych vrstvach
práveže sa netoči pomalšie , vydel si v HD kvalite ? či v kine ?
jedine sa trochu zatrasie ako keby šiel už spadnut ale točisa sa dalej
jedine sa trochu zatrasie ako keby šiel už spadnut ale točisa sa dalej
Zaxman: videl som to v kine aj v HD a mozem povedat, ze som videl ako sa pomaly rozhodi z rovnovahy
Ked si pozries tu scenu kde je totem v trezore, tak tam sa stale toci v rovnakej polohe, na konci filmu uz bol naznak, ze vypadava z rovnovaznej polohy. Ale aj tak je to jedno, film to bol super a takyto maly detail v snahe zamotat divakovi hlavu je len plusom. Podla mna tam skor islo o "wow" moment na konci po prvom pozreti, ked divak caka na rozuzlenie a zrazu pridu titulky, ale po dlhsom zamysleni sa to uz javi jasnejsie.
keď Cobb sníva tak má na ľavej ruke prsteň, na konci som nepostrehol že by ho mal, tak to bola skutočnosť
vedeli ste? http://9gag.com/gag/2361087 
Pre tých, ktorí chcú viac info o konci filmu: http://screenrant.com/inception-spoiler ... i-68330/3/
Po skoro dvoch rokoch už hádam môžem vyjadriť názor bez toho aby ma tu ukameňovali
Mňa ten film vôbec ale vôbec nezaujal , nechápem to vysoké hodnotenie. Je to kravina na entú
Keď to porovnávam napríklad s Gattaca alebo Horizont udalostí , tak neviem čo si mám o tom myslieť. Proste slabý odvar. Aj taký Správcovia osudu bola totálna bomba oproti tomuto.
Ale asi je chyba vo mne , keď má také vysoké hodnotenie ...
Mňa ten film vôbec ale vôbec nezaujal , nechápem to vysoké hodnotenie. Je to kravina na entú
Keď to porovnávam napríklad s Gattaca alebo Horizont udalostí , tak neviem čo si mám o tom myslieť. Proste slabý odvar. Aj taký Správcovia osudu bola totálna bomba oproti tomuto.
Ale asi je chyba vo mne , keď má také vysoké hodnotenie ...
Ramaya bude to asi fakt v tebe 
+ minimum logickych chyb, vyborny soundtrack, vyborni herci, rezia, efekty a celkovy WOW efekt trvajuci takmer od zaciatku az do konca filmu a navyse dobre podany nejasny zaver
- nic mi nenapada
Skus si to pozriet znova a bez toho "je to kravina na entu".
PS: videl som Gattacu aj Adjustment Bureau a oba sa mi pacili, no Inception je u mna vyssie hlavne vdaka vyssej prepracovanosti alebo aspon dojmu prepracovanosti (viac vrstiev, viac prostredi, atd.)
+ minimum logickych chyb, vyborny soundtrack, vyborni herci, rezia, efekty a celkovy WOW efekt trvajuci takmer od zaciatku az do konca filmu a navyse dobre podany nejasny zaver
- nic mi nenapada
Skus si to pozriet znova a bez toho "je to kravina na entu".
PS: videl som Gattacu aj Adjustment Bureau a oba sa mi pacili, no Inception je u mna vyssie hlavne vdaka vyssej prepracovanosti alebo aspon dojmu prepracovanosti (viac vrstiev, viac prostredi, atd.)
Tiez mam podobny nazor, videl som to snad asi 4x. A kazdy krat co to vidim, tam najdem tie detaily a proste veci co do seba zapadaju. Plus hudba od Zimmera .... Adjustment Bureau som videl, bolo to dobre, ale nie az tak, ale kazdemu sande nieco ine.
a co ak on bol cely cas od zaciatku v snoch a ta jeho zena skutocne zila????