Warning HD Tune Pro
Warning HD Tune Pro
Spustil som HD tune a naslo mi takyto problemik chcem sa spytat nakolko je to vazne ako sa to ma riesit.. Za odpovede vopred dakujem..
Re: Warning HD Tune Pro
Kazde varovanie v SMARTE je podnetom na reklamaciu. Postup je zalohovat data, vytlacit screen a reklamacia by mala byt uznana. Ak uz nie je v zaruke, tak sa nic neda robit.
Mam pocit, ze tato chyba suvisi s problemovym pripojenim (radic alebo kabel), skus vymenit kabel a pripojit na iny ATA/SATA port, ak pretrva chyba, tak hore uvedeny postup.
Mam pocit, ze tato chyba suvisi s problemovym pripojenim (radic alebo kabel), skus vymenit kabel a pripojit na iny ATA/SATA port, ak pretrva chyba, tak hore uvedeny postup.
Harddisk je v notebooku a tam sa tršku bojim špárať.. Zajtra sa chystám do predajne aj s notebookom som zvedavy čo mi povedia.. Dik za ochotu 
Skus error scan, co hodi.
Ani jeden chybny sektor.. 
dal si quick scan ci normalny?
Ak je aj bez chybnych sektorov, reklamaciou nic nepokazis (ak je teda v zaruke)
Ak je aj bez chybnych sektorov, reklamaciou nic nepokazis (ak je teda v zaruke)
Normálny robilo to dobre dlho.. Popýtam sa ešte u predajcu..
Ja som mal zblbnutý radič v booku - mal som 719 chýb (Ultra DMA CRC Error Count)
Ale disk je v pohode, testoval som ho kadečím možným, ani jeden zlý sektor, nemá ani veľa „odkrútené“, takže snáď ešte vydrží.
-
Daniel9911
Professional
čavko ludia mam takí problem tiež že sa mi pri starte zasekne windows logo pri spuštaní tak musim vypinat PC a davat nudzový režim. Tento HDD ma čisto nový tak sa chcem spytať či može robiť problem aj Sata port že ho kazi alebo spomaluje ???
Daniel9911.. áno, jedna z tých 1000 možností, čo môže spôsobovať zamrznutie Windows loga, môže byť aj chybý SATA port/radič.. 
Inak mne včera začal mrznúť komp pri spúšťaní.. po úvodnom čiernom logu mi už nenabehla obrazovka Vítajte.. ale ostala stáť niekoľko minút... následne som zistil, že mám v registroch nastavený nejaký Ask.com/updater, aby sa zapol pri spustení.. skúsil som ho vyhodiť a odvtedy OK.

Inak mne včera začal mrznúť komp pri spúšťaní.. po úvodnom čiernom logu mi už nenabehla obrazovka Vítajte.. ale ostala stáť niekoľko minút... následne som zistil, že mám v registroch nastavený nejaký Ask.com/updater, aby sa zapol pri spustení.. skúsil som ho vyhodiť a odvtedy OK.
-
Daniel9911
Professional
Dik za radu