League of Legends
Re: League of Legends
Čo sa týka flashu tak sa dá využiť aj "cez steny" takže nieje až tak useless ....
Potrebuješ summoner spell teleport. Má vysoký cooldown ale podla videa dobrá vec. Portnete ťa k hocijakej priatelskej neherovskej jednotke (ku creepom a k vežiam, wardkám a hríbom...) Ikonka toho vyzerá takto:
Potrebuješ summoner spell teleport. Má vysoký cooldown ale podla videa dobrá vec. Portnete ťa k hocijakej priatelskej neherovskej jednotke (ku creepom a k vežiam, wardkám a hríbom...) Ikonka toho vyzerá takto:
- Prílohy
-
- teleport.png (7.28 KiB) 1636 zobrazení
-
lekoklatik
VIP
Aha. No dobre teda. Jediné využitie v tom vidím akurát tak také, že sa rýchlo niekam presuniem. Avšak až tak moc to nepotreujem.
Navyše by som prišiel o nejaký pre mňa rozhodne výhodnejší spell.
Heal je každému jasné na čo je a nakoľko hrávam teda za Ashe, tak ďalší spell na manu je tiež úplne jasné.
Ostatné sú pre mňa skutočne zbytočné.
Áno. Raz za čas sa rozhodne dá využiť každý jeden, avšak radšej sa budem zdokonaľovať v tom čo mi sedí,
ako neustále skúšať a nekam sa nedostať.
Včera som napríklad skúšal toho škaredého červa, nejaký Mor'ker alebo ako sa volá (je to mrte mrdnutý anti-tanker, pľuge všelijaké spomaľovacie sračky po zemi etc...)
Nevyhovoval mi. Radšej som sa vrátil k Ashe.
Popravde nemám chuť sa učiť s niekým iným. Ako som spomenul, radšej sa budem skillovať s jedným hrdinom.
Nikdy predsa nehrám v teame sám (i keď často krát to tak vyzerá, keď niekto hrá a ani nevie čo a prečo), takže prečo nie?
Včera či predvčerom som odohral niekoľko hier s Opak-om (3vs3 sme prehrali, avšak čo môže lvl 13 proti 20+?).
Tak mi Opak poď naložiť, čo to ma pouč, nech sa zas niekam posuniem.
Verdikt?
Názor na Ashe teda?
Raz si dáme s mojími 3ma kamarátmi 5vs5 a rozhodne ich popapáme.
levelovo na tom budeme 30-30-24-14-11
Navyše by som prišiel o nejaký pre mňa rozhodne výhodnejší spell.
Heal je každému jasné na čo je a nakoľko hrávam teda za Ashe, tak ďalší spell na manu je tiež úplne jasné.
Ostatné sú pre mňa skutočne zbytočné.
Áno. Raz za čas sa rozhodne dá využiť každý jeden, avšak radšej sa budem zdokonaľovať v tom čo mi sedí,
ako neustále skúšať a nekam sa nedostať.
Včera som napríklad skúšal toho škaredého červa, nejaký Mor'ker alebo ako sa volá (je to mrte mrdnutý anti-tanker, pľuge všelijaké spomaľovacie sračky po zemi etc...)
Nevyhovoval mi. Radšej som sa vrátil k Ashe.
Popravde nemám chuť sa učiť s niekým iným. Ako som spomenul, radšej sa budem skillovať s jedným hrdinom.
Nikdy predsa nehrám v teame sám (i keď často krát to tak vyzerá, keď niekto hrá a ani nevie čo a prečo), takže prečo nie?
Včera či predvčerom som odohral niekoľko hier s Opak-om (3vs3 sme prehrali, avšak čo môže lvl 13 proti 20+?).
Tak mi Opak poď naložiť, čo to ma pouč, nech sa zas niekam posuniem.
Verdikt?
Názor na Ashe teda?
Raz si dáme s mojími 3ma kamarátmi 5vs5 a rozhodne ich popapáme.
levelovo na tom budeme 30-30-24-14-11
Škaredý červ? to mohol byť cho´gath?
Nič iné sa tam nepodobá červy a s takým menom tiež nič neexistuje.
Ahá už asi viem, myslíš kog´maw? taký akoby pes s obrovskými ústami a asi 6timi očami.
Ahá už asi viem, myslíš kog´maw? taký akoby pes s obrovskými ústami a asi 6timi očami.
-
lekoklatik
VIP
Hej presne Kog'Maw
Kamarát s ním pár krát hral a išlo mu to skvele. Proste ten hrdina keď s ním vieš, stojí za to.
Avšak to každý jeden hrdina.
A ja som si vybral práve Ashe : )
Kamarát s ním pár krát hral a išlo mu to skvele. Proste ten hrdina keď s ním vieš, stojí za to.
Avšak to každý jeden hrdina.
A ja som si vybral práve Ashe : )
Leko, určite by ti prospelo vedieť hrať aj za iných. KogMaw patrí k tým čo sú ľahší tak neviem, prečo ti zaňho nešlo. Mne sa sním hrá dobre, silný dps
Btw, videli ste v akcii tú Caitlyn ? Celkom sa mi pozdáva, ale na early-mid game sa mi zdá slabučká. Tú by si si mohol vyskúšat leko, ale bohužial nebude slowovať
//Pridajte si ma do priateľov ak chcete, zahráme: Intensy
Btw, videli ste v akcii tú Caitlyn ? Celkom sa mi pozdáva, ale na early-mid game sa mi zdá slabučká. Tú by si si mohol vyskúšat leko, ale bohužial nebude slowovať
//Pridajte si ma do priateľov ak chcete, zahráme: Intensy
-
lekoklatik
VIP
kks ty tu na mňa dávaš taký výraz že som z toho celý stratený
(to ako keď som šiel hrať 3vs3 s opakom a jeho kamarátom. Na začiatku napísal niečo, netuším čo ale nejak som hral, no
)
Ako neviem, je to fakt moja lenivosť, že sa mi nechce skúšať skladať nové veci a hlavne neviem čo všetko si s ním môžem dovoliť a čo dokáže + mi príde hrozne nemotorný.
Asi budem musieť skúšať s botmi v tréningu, nie na ostro v hre.
Vy ste už všetci lvl 30, takže ja si ťa budem asi zbytočne pridávať, kdež ty uź asi hrávaš Ranked a údajne je to o niečo lepšie : )
Ak chceš, pridaj si ma ty, mám tam rovnaký nick ako tu
Ako neviem, je to fakt moja lenivosť, že sa mi nechce skúšať skladať nové veci a hlavne neviem čo všetko si s ním môžem dovoliť a čo dokáže + mi príde hrozne nemotorný.
Asi budem musieť skúšať s botmi v tréningu, nie na ostro v hre.
Vy ste už všetci lvl 30, takže ja si ťa budem asi zbytočne pridávať, kdež ty uź asi hrávaš Ranked a údajne je to o niečo lepšie : )
Ak chceš, pridaj si ma ty, mám tam rovnaký nick ako tu
Ranked je o niečo lepšie len pre-made (teda ak máš dalších 4 ludí) solo stojí za velký buk (nechcem hrešiť).
3v3 mňa nebaví len preto že je pár hrdinov proti ktorým sa tam vyhrať nedá a takisto sú tam ludia čo hravaju iba 3v3 a v pre-made su fakt neporazitelný. Kog maw je dobrý iba hybridne (ap/ad) ty si určite vydel na attack damage a attack speed, to je sux
3v3 mňa nebaví len preto že je pár hrdinov proti ktorým sa tam vyhrať nedá a takisto sú tam ludia čo hravaju iba 3v3 a v pre-made su fakt neporazitelný. Kog maw je dobrý iba hybridne (ap/ad) ty si určite vydel na attack damage a attack speed, to je sux
súhlasím s rain3R-om...mňa už táto hra pomaly prestáva baviť..keď hrám 5v5 furt sa nájde nejaký feeder alebo leaver, proste ľudia čo skazia celú hru..preto som začal hrávať 3v3, tam je ta šanca o čosi menšia ale ako povedal rain3R, tam aby si vyhral musíš hrať len postavy ala Mordekaiser,Sion,Malphite,Xin-zhao, tankov/fighterov..každú druhú hru nás owni tryndamere ktorý ma zabije na dva seky...
teraz posledné 4 hry som prehral/vyhral kvôli tomu že to jeden leavol od rageu..buď u nás alebo v enemy teame..rád skúšam klasy, chcem sa pri tom baviť, ale keď ma hru čo hru killujú tie isté postavy..nehovorím že som na tom až tak zle, že by som len prehrával ale je to fakt bieda..
namiesto vydávania nových herov každý druhý týždeň by mohli tu hru vybalancovať, poriešť problémy s chatom atď..keď ryze na jeden spell flux dokáže dať pomaly ace tak to gg..
teraz posledné 4 hry som prehral/vyhral kvôli tomu že to jeden leavol od rageu..buď u nás alebo v enemy teame..rád skúšam klasy, chcem sa pri tom baviť, ale keď ma hru čo hru killujú tie isté postavy..nehovorím že som na tom až tak zle, že by som len prehrával ale je to fakt bieda..
namiesto vydávania nových herov každý druhý týždeň by mohli tu hru vybalancovať, poriešť problémy s chatom atď..keď ryze na jeden spell flux dokáže dať pomaly ace tak to gg..
Njn, HoN ma omnoho lepsi balance, anti-leaver system a banlist system 
-
lekoklatik
VIP
Čo je HoN?
btw raz sa mi stalo, že keď som 5x leavol dostal som ban na deň s upozornením,
že keď sa to bude opakovať, zabanujú ma úplne. Je jedno prečo som leavol, to rozoberať nemusíme.
Takže myslím že aj v LoL to majú celkom dobre vyriešené.
btw raz sa mi stalo, že keď som 5x leavol dostal som ban na deň s upozornením,
že keď sa to bude opakovať, zabanujú ma úplne. Je jedno prečo som leavol, to rozoberať nemusíme.
Takže myslím že aj v LoL to majú celkom dobre vyriešené.
Heroes of Newerth
V hon sa ti kazdy leave pripise to tvojich statistik a pokial leavnes vo viac ako 5% hier, tak uz si velmi nezahras kedze drviva vacsina hier je zalozena s "No Leavers" nastavenim a do takych sa nasledne nebudes moct pripojit. Ak hravas LoL a neskusal si Hon tak sa chod 10 krat pomodlit zdravas a potom cakaj kym budu mat weekendovu play-for-free akciu. Ale ak si hraval dotu a chcel by si nieco lepsie ako LoL tak si mozes rovno kupit HoN konto a rucim ti za to ze budes spokojny, tam proste nieje o com - ta hra ma vsetko.
V hon sa ti kazdy leave pripise to tvojich statistik a pokial leavnes vo viac ako 5% hier, tak uz si velmi nezahras kedze drviva vacsina hier je zalozena s "No Leavers" nastavenim a do takych sa nasledne nebudes moct pripojit. Ak hravas LoL a neskusal si Hon tak sa chod 10 krat pomodlit zdravas a potom cakaj kym budu mat weekendovu play-for-free akciu. Ale ak si hraval dotu a chcel by si nieco lepsie ako LoL tak si mozes rovno kupit HoN konto a rucim ti za to ze budes spokojny, tam proste nieje o com - ta hra ma vsetko.
hral si niekedy aj LoL ?
to má tak isto anti-leaver system,reporty,..
dávnejšie som kukal na youtube videá ale vobec ma HoN neoslovil..nevedel som tam rozoznať miniona do hera..
dávnejšie som kukal na youtube videá ale vobec ma HoN neoslovil..nevedel som tam rozoznať miniona do hera..
-
lekoklatik
VIP
Jáj. No Gangy nepoznáš ma.
LOL som si nainštaloval len kvôli kamarátovi ktorý sedí vedľa mňa, aby sme si z času na čas mohli niečo zahrať spolu.
Zapáčil sa mi hrdina (ashe), systém ranking, stúpanie hore, lvl a hlavne jednoduchosť oproti napríklad spomínanému Warcraftu DotA.
Pokiaľ vem, LOL je od "tvorcov" Doty.
Ako som už spomenul je to o niečo jednoduchšie (nemusím vedieť kde čo kedy ako od koho kúpiť aby som si "poskladal" topánky rýchlosti) a preto mi to vyhovuje, nakoľko na takýto štýl hry ja stavaný nie som vôbec.
Ďalší z aspektov prečo som sa vôbec namáhal to nainštalovať je práve ten, ktorý HON (ako hovoríš) nemá.
LOL je full free s nejakými nenútenými mikrotransakciami a to mi vyhovuje : )
takže žiadny zdravás či otčenáš.
Ty si ma naštuduj
LOL som si nainštaloval len kvôli kamarátovi ktorý sedí vedľa mňa, aby sme si z času na čas mohli niečo zahrať spolu.
Zapáčil sa mi hrdina (ashe), systém ranking, stúpanie hore, lvl a hlavne jednoduchosť oproti napríklad spomínanému Warcraftu DotA.
Ako som už spomenul je to o niečo jednoduchšie (nemusím vedieť kde čo kedy ako od koho kúpiť aby som si "poskladal" topánky rýchlosti) a preto mi to vyhovuje, nakoľko na takýto štýl hry ja stavaný nie som vôbec.
Ďalší z aspektov prečo som sa vôbec namáhal to nainštalovať je práve ten, ktorý HON (ako hovoríš) nemá.
Ty si ma naštuduj
ja som nikdy s leavermi velky problem nemal... iba ked som zacinal tak vtedy ich bolo vela ale akonahle som ziskal nejaky ten level tak to slo vpohode
Musím priznať že odkedy je ten nový systém na leaverov (nieje dlho) tak ich je čoraz menej, teraz som hral dva dni po sebe iba ranked a zvihol som si rank zo 700 na 800. Myslím že sme nemali ani jednoho a proti mne tak možno jeden leaver za tieto dva dni. HoN ževraj stojí za velký prd, a na LoL sa ani nehrabe, no bojím sa že keď bude dota 2 ,ktorá vyzerá naozaj odbre so screenov tak lol pojde dolu vodou.
-hned jak som to dopisal mi v teame leavol jeden...
-hned jak som to dopisal mi v teame leavol jeden...
Nikde netvrdim ze ta poznam, len som predpokladal ze ako drviva vacsina hracov ktora hrava LoL si nan presiel z DotY len preto ze HoN nepoznas.lekoklatik napísal:Jáj. No Gangy nepoznáš ma.
Ty si ma naštuduj
Hral som dve hry cez kamaratov acc este davno ale oproti HoN ma to vobec neoslovilo takze som sa tym dalej nezaoberal. A HoN sa zda neprehladny uplne kazdemu kto ho prvy krat skusi/vidi, ale po prych 5tich hrach si na to zvyknes a dalej uz nieje problem.Opak napísal:hral si niekedy aj LoL ?
Rofl ako nehnevaj sa ale toto je tak dementny vyrok ze ani neviem co ti mam na to odpisat. Iste niektore veci sa daju oznacit medzi HoN/LoL ako lepsie na zakladne osobnych preferencii a vkusu, ale HoN je omnoho prepacovanejsi ako LoL, ma lepsiu komunitu s mnozstvom turnajov, videocastovym pokrytim, komunitny portal pre vytvaranie a implementaciu novych herov, map editor atd. atd... Niekomu sa LoL urcite moze pacit viac, to je jasne, ale povedat ze HoN stoji za prd moze len imbecil lebo je nad slnko jasne ze to tak vobec nieje. To je len cisto fanboy-arogantny postoj bez stipky objektivity.rain3R napísal:HoN ževraj stojí za velký prd, a na LoL sa ani nehrabe
co je leaver?
-
lekoklatik
VIP
ježiš nie. Ty nie. Neser sa sem prosím ťa. Stačí TF2, steam diskusie, nie ešte sem.
leaver je to čo chcem teraz ja od teba.
Prosím, ďakujem
leaver je to čo chcem teraz ja od teba.
Prosím, ďakujem
chystam sa tu hru hrat.chcem to teda vediet.