Prosím vás neviete či sa na ňom nedajú pozerať filmy ?
Rádio Škoda bolero
Rádio Škoda bolero
Mám škoda yeti a mám v ňom rádio bolero ktoré má dosť velký displej a menič na 6 cd.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rádio Škoda bolero
nedaju, bohuzial 
Nijak sa to ani nedá upraviť ?RATZINGER666 napísal:nedaju, bohuzial
Vôbec vôbec nieje možnosť pozerania filmov ?
Lebo tak to je dosť smutné keď som dal 28 000€ za celé auto a nedajú sa v tom filmy pozerať.
-
RATZINGER666
Darca
bolero je obycajne radio, jeho mechanika nevie citat DVD ani divx ani nic podobne... mas tam len mp3, ovladanie climatronicu, parkovacih senzorov a ostatne bezne funkcie...
28k? kupoval si superba???
yeti za pomaly 30 litrov? to mas v plnke s dvojlitrovym commonrailom, alebo co? da sa to za tolko vobec vyskladat?
28k? kupoval si superba???
yeti za pomaly 30 litrov? to mas v plnke s dvojlitrovym commonrailom, alebo co? da sa to za tolko vobec vyskladat?
-
Shark NX
Addict
Mal si si objednat Skoda Columbus Autoradio.
Je to dotykove Radio, MP3 Prehravac (CD/DVD/SD), DVD Prehravac a Navigacia v jednom.
Je to dotykove Radio, MP3 Prehravac (CD/DVD/SD), DVD Prehravac a Navigacia v jednom.
-
RATZINGER666
Darca
tak ako vravi shark... poobzeraj sa po columbuse, jazdene idu od 500-550e...
Hodi sa to Bolero aj do Fabie I (2003)?
-
RATZINGER666
Darca
neviem o tom, v zozname automobilov spolupracujucich s tymto radiom najdes iba OII, FII, supII, yeti, roomster, vw G5,6, passat apod.
-
Clean_Up
Professional
Nie, DVD tam neprehráš. BOLERO nemá potrebný HW na prehrávanie DVD. Tak isto, ako napr. v CD menchanike v PC, tiež neprehráš DVD, preto niekedy sme mali v PC dve mechaniky, jednu na CD a jednu na DVD.
Videl som BOLERO v GIV, síce bolo vidieť, že tam moc nepasovalo (nepasovali plasty, rohy a pod.), ale fungovalo. Takže všetko sa dá, ale čo obnáša zapojenie, netuším. V prvom rade si musíš zistiť, či ti vôbec vôjde do stredového panelu.
Videl som BOLERO v GIV, síce bolo vidieť, že tam moc nepasovalo (nepasovali plasty, rohy a pod.), ale fungovalo. Takže všetko sa dá, ale čo obnáša zapojenie, netuším. V prvom rade si musíš zistiť, či ti vôbec vôjde do stredového panelu.
Ono, mal by to byt standardny 2 DIN, problem by som videl v konektivite.
A dalsia vec je, ako by to tam vyzeralo...
A dalsia vec je, ako by to tam vyzeralo...
-
Clean_Up
Professional
Neviem či by fungovali všetky funkcie, predsa len niektoré sú ovládané cez RJ a tá vo FI je určite iná a menej vybavená, ako trebárs u SII. Pre inšpiráciu, tu je v GIV lepšie spravené a sedí tam na počudovanie celkom pekne.
podla mna by to vo fabke mohlo ist, ked je to double din.
trosku OT... to g4 mal iba jedno vyhrievane sedadlo? A na co su tam dve ASR tlacidla?
trosku OT... to g4 mal iba jedno vyhrievane sedadlo? A na co su tam dve ASR tlacidla?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nejdes na kafe ? ... chcel by som vidiet na zivo blbca co da skoro mega za YetihoMATWiX napísal: Nijak sa to ani nedá upraviť ?
Vôbec vôbec nieje možnosť pozerania filmov ?![]()
Lebo tak to je dosť smutné keď som dal 28 000€ za celé auto a nedajú sa v tom filmy pozerať.
Ale tak ja si myslím že na tú výbavu čo v tom mám to nieje až tak veľa. Romýšlal som aj nad BMW X1 ale to bolo drahé s takouto výbavou čo má moje yeti za 28 000€ stála X1 35 000€. A díky chalani kúpil som nový columbus tak je to super 
-
moosha
Darca
Kriste... chcel som kupit BMW, ale kupil som Yetiho...
moosha teba som nepochopil, teda čo si tým chcel povedať 
tak byt tebou tak tych 7tisic uz nejako neriesim....ked mas 28 tak 35 nebude taky problem
ide o to ze X1 a Yeti je rozdiel...ale tak obe su nove auta, nech teda ten Yeti poslucha 
-
p4ra
Redeemer
Len sa neposerte niektori z BMW. V Top Gear obstal Yeti velmi dobre.
http://adam.cas.sk/clanky/9155/legendar ... dovky.html
Nehovorim, ze 28.000 EUR je malo penazi za to auto, ale problem na Slovensku u mladych je: Ale naco Skodovka? Kup si BMW. - a to podla mna nie je spravne. Ja mam na skodovackom, resp. na VW programe najazdene naozaj vela kilometrov od Fabie, Octavie I, Octavie II, Octavie III, cez Passat, po Sharan, Touareg, ci Touran. Jasne, ze sem-tam sa nejaka vada nasla, ale nic zle na tych autach nevidim. A neobhajujem Skodu preto, lebo ju sam osobne vlastnim, ale preto, ze mam s nimi len pozitivne skusenosti.
PS: Nazov clanku je trosku matuci, takze ho neberte vazne.
http://adam.cas.sk/clanky/9155/legendar ... dovky.html
Nehovorim, ze 28.000 EUR je malo penazi za to auto, ale problem na Slovensku u mladych je: Ale naco Skodovka? Kup si BMW. - a to podla mna nie je spravne. Ja mam na skodovackom, resp. na VW programe najazdene naozaj vela kilometrov od Fabie, Octavie I, Octavie II, Octavie III, cez Passat, po Sharan, Touareg, ci Touran. Jasne, ze sem-tam sa nejaka vada nasla, ale nic zle na tych autach nevidim. A neobhajujem Skodu preto, lebo ju sam osobne vlastnim, ale preto, ze mam s nimi len pozitivne skusenosti.
PS: Nazov clanku je trosku matuci, takze ho neberte vazne.
-
RATZINGER666
Darca
zial, toto je problem dnesnej mladeze...p4ra napísal:Ale naco Skodovka? Kup si BMW.