Dalsia chyba, ktoru som spravil..
Dalsia chyba, ktoru som spravil..
Ahojte, moj problem spociva v tom ze predvcerom som si bol odbehnut na nejaky cas prec nieco vybavit s tym, ze frajerke som povedal, ze sa vratim do 2 hodin. Nejak sa to pretiahlo dlhsie a tak som jej napisal, ze ked vsetko vybavim a pojdem domov, tak sa jej ozvem (ona vedela ze co vybavujem) ale potom ma kamarat este zatiahol na jedno pivo s tym, ze o hoidnku mu ide az bus domov a nema co robit, tak mi bolo luto v tom nechat, tak ze hoidnu s nim este stravim.
Priatelke som ale nenapisal ze idem na pivo ani nic.. tak sme tam tak sedeli rozpravali sa a tesne pred tym, ako sme mali odist sa tam zjavila ona s kamaratkou.. dost ironicke.
Tak som bol trochu zaskoceny z toho... tak sme sa len letmo pozdravili a siel som domov..
Bol som nahnevany, ani neviem na koho, asi na seba, ze som jej nedal vediet, ze idem na to pivo, tak som jej zacal vypisovat skarede sms z coho vyustilo ze mi vynadala a povedala,ze uz sa chce rozist.. ze mi neveri, ze som nieco vybavoval a ze cely den som stavil v krcme a ju som skaredo oklamal, snazil som jej vysvetlilt, ze to tak nebolo a naozaj som len poslednu hodinku tam bol koli tomu ze kamaratovi nesiel bus, no ona tomu nechcela verit a stale mi vravela, ze som ju skaredo oklamal
Lenze rano na druhy den som si to vsetko presiel v hlave a bola chyba, ze som jej aspon nenapsial / nezavolal, ze este na hodinku idem prec a potom co tam ona prisla s kamaratkou som sa mohol stavit pri nich a byt s nou este cely vecer, ale namiesto toho som sa zdul a vypisooval zase hluposti, ktore ma teraz mrzia..
Na druhy den (cize vcera) som za nou prisiel, ze jej donesiem nejake veci a ze sa porozpravame.
Povedala mi, ze ked sme sa rozisli, tak nechce aby to bolo v zlom, ze chce somnou ostat kamaratka, dalej sa stretavat a tak. Lenze ja to nnedokazem, stale ju lubim, viem ze som sa zachoval hlupo, lutujem to, nedokazem s nou byt kamarat bez toho, aby som sa jej nemohol dotknut, pobozkat, aby som nevedel o tom co robi, kde je...
Nakoniec to vcera skoncilo tak, ze sme sa zacali bozkavat a ktovie kde by to skoncilo, keby nemala menstruaciu.. pocas tychto vzplanutych vasni mi povedala, ze nechce somnou chodit, ale chce aby sme sa nadalej stretavali, aby sme udrziavali i sexualny styk spolu. ????!!
Na konci dna mi potom povedala, ze to nechame vsetko otvorene, ze nech to skusime ako kamarati, ale ze to nechame otvorene, ze sa mi v piatok ozve...
Strasne ma ubija tento cas, ktory ostava do piatku, strasne tuzim vediet, co robi, kde je, chcem byt s nou, obijmat ju, bozkavat....
Na druhej starne, ak uz nema o mna zaujem, tak naco to zbytocne takto predlzovat?
Ja s nou nedokazem byt kamarat, aj som jej povedal, ak sa rozideme bude najlepsie, keby sme sa uz vidavali maximalne v skole, ze uz ju potom budem chciet vidiet co najmenej...
Teraz bojujem s myslienkou, ci cakat do piatku na jej telefonat a ocakavat, ze mozno sa znovu dame dokopy, alebo uplne kaslat na to odist niekam daleko od nej a stravit piatok bez toho aby mala moznost mi zavolat a zabudnut na to vsetko..
Sme alebo boli sme spolu pomaly rok a zabudnut na to vsetko sa len tak lahko neda...
Stale ju lubim a nechcem ju stratit, ale ak chce ona byt len kamaratka, tak to nema cenu ale ake je to kamaratsvo ked budeme spolu mavat sex?
Priatelke som ale nenapisal ze idem na pivo ani nic.. tak sme tam tak sedeli rozpravali sa a tesne pred tym, ako sme mali odist sa tam zjavila ona s kamaratkou.. dost ironicke.
Tak som bol trochu zaskoceny z toho... tak sme sa len letmo pozdravili a siel som domov..
Bol som nahnevany, ani neviem na koho, asi na seba, ze som jej nedal vediet, ze idem na to pivo, tak som jej zacal vypisovat skarede sms z coho vyustilo ze mi vynadala a povedala,ze uz sa chce rozist.. ze mi neveri, ze som nieco vybavoval a ze cely den som stavil v krcme a ju som skaredo oklamal, snazil som jej vysvetlilt, ze to tak nebolo a naozaj som len poslednu hodinku tam bol koli tomu ze kamaratovi nesiel bus, no ona tomu nechcela verit a stale mi vravela, ze som ju skaredo oklamal
Lenze rano na druhy den som si to vsetko presiel v hlave a bola chyba, ze som jej aspon nenapsial / nezavolal, ze este na hodinku idem prec a potom co tam ona prisla s kamaratkou som sa mohol stavit pri nich a byt s nou este cely vecer, ale namiesto toho som sa zdul a vypisooval zase hluposti, ktore ma teraz mrzia..
Na druhy den (cize vcera) som za nou prisiel, ze jej donesiem nejake veci a ze sa porozpravame.
Povedala mi, ze ked sme sa rozisli, tak nechce aby to bolo v zlom, ze chce somnou ostat kamaratka, dalej sa stretavat a tak. Lenze ja to nnedokazem, stale ju lubim, viem ze som sa zachoval hlupo, lutujem to, nedokazem s nou byt kamarat bez toho, aby som sa jej nemohol dotknut, pobozkat, aby som nevedel o tom co robi, kde je...
Nakoniec to vcera skoncilo tak, ze sme sa zacali bozkavat a ktovie kde by to skoncilo, keby nemala menstruaciu.. pocas tychto vzplanutych vasni mi povedala, ze nechce somnou chodit, ale chce aby sme sa nadalej stretavali, aby sme udrziavali i sexualny styk spolu. ????!!
Na konci dna mi potom povedala, ze to nechame vsetko otvorene, ze nech to skusime ako kamarati, ale ze to nechame otvorene, ze sa mi v piatok ozve...
Strasne ma ubija tento cas, ktory ostava do piatku, strasne tuzim vediet, co robi, kde je, chcem byt s nou, obijmat ju, bozkavat....
Na druhej starne, ak uz nema o mna zaujem, tak naco to zbytocne takto predlzovat?
Ja s nou nedokazem byt kamarat, aj som jej povedal, ak sa rozideme bude najlepsie, keby sme sa uz vidavali maximalne v skole, ze uz ju potom budem chciet vidiet co najmenej...
Teraz bojujem s myslienkou, ci cakat do piatku na jej telefonat a ocakavat, ze mozno sa znovu dame dokopy, alebo uplne kaslat na to odist niekam daleko od nej a stravit piatok bez toho aby mala moznost mi zavolat a zabudnut na to vsetko..
Sme alebo boli sme spolu pomaly rok a zabudnut na to vsetko sa len tak lahko neda...
Stale ju lubim a nechcem ju stratit, ale ak chce ona byt len kamaratka, tak to nema cenu ale ake je to kamaratsvo ked budeme spolu mavat sex?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dalsia chyba, ktoru som spravil..
Po rocnom vztahu je taka blbost dovod na rozchod? Nechce sa mi tomu verit. Muselo tomu daco predchadzat.
Par krat sa mi uz podarila vyviest nejaka hluopst, ktora trochu nastrbla jej doveru, ale vzdy som sa k nej snazil byt uprimny a vsetko jej vysvetlit.. problem je ze je dost potom nedoverciva..
Ale nikdy som nespravil naozaj nieco zle napr. zeby som ju podivedol, alebo tak nieco, vzdy som k nej bol uprimny, vzdy sa nieco pokazilo po nejakom omyle, ktory vznikol z danej situacie..
Ale nikdy som nespravil naozaj nieco zle napr. zeby som ju podivedol, alebo tak nieco, vzdy som k nej bol uprimny, vzdy sa nieco pokazilo po nejakom omyle, ktory vznikol z danej situacie..
-
mfp
Medium Star
Z mojho pohladu to vyzera tak, ako keby sa planovala s tebou rozist uz dlhsie a len cakala na to, kedy spravis nejaku chybu, aby to mohla urobit. Lebo ako pise kolega nadomnou, keby bolo vsetko fajn, tak by rocny vztah kvoli tomuto urcite neukoncila.
Ved ale chce somnou to skoncit ale i nadelej somnou spavat?! to mi nejde do hlavy nejak..
-
mfp
Medium Star
Mozno ta prestala lubit, ale si dobry v posteli, alebo proste len nevie co chce a nechce o teba uplne prist
-
Dede
Medium Star
Skús počkať do piatka čo zato dáš, ak niekam odídeš a nebudeš vedieť čo ti chcela povedať.
Ked ale ja citim, ze este nieco citi ku mne, inak by sa somnou nebozkavala a neskoncili by sme vcera v posteli, ale ako keby sa tomu ona branila..
nech si holka polozi otazku ze co vlastne chce....
Neviem, čo ti na to povedať, len že ti držím palce a verím, že sa potom s nami o výsledok podelíš
ešte raz, drž sa
Dakujem Ti, cenim si to.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Ked som to precital, tak som si muslel, ze to ja tu pisem
, ale dost srandy.
Byvala sa so mnou rovnako rozchadzala a furt omielala to, ze sa nechce rozist v zlom, ze chce aby sme ostali kamosi. Vsetko pekne, ale ja som nemohol, pretoze som uvazoval rovnako jak ty...presne. Nemohol som ju stale vidavat, ked som ju lubil, a ked som sa jej nemohol po tom vsetkom ani dotknut.
Co ti ale poviem, rozist sa chcela ako to tu pisal kubooo uz davno, len hladala nejaku zamienku. Nech ta netrapi, ze chce s tebou spavat, to ale nie je zrovna idelany vztah si myslim. Keby ju to prestalo bavit a nasla by si ineho, tak by to zaklincovala. Nechcem ale veiet co by sa stalo, keby si si ty nasiel inu.
Osobne ma zaraza, ako moze zena z jedneho dna na druhy zabudnut na to, ze vcera este vravela ako ma lubi a dnes uz len chce byt kamaratka. Toto je kktina najvacsieho rangu. Ked to este chce zena, ktore su vraj tak citovo zalozene a nedokazu pochopit, ze kvoli citom to chlap nedokaze spravit, nedokaze sa len tak stretavat ako kamos. Ja mam na to len jedno vysvetlenie a to, ze ona asi dajak nic moc, aspon v poslednej dobe necitila. To ze teba sa zda, ze ano, tak ty len skor chces aby to tak bolo.
Rovnako ako tu bolo spomenute, tak udrziavat s tebou kontakt chce len preto, lebo by jej nieco chybalo, nieco na tebe co nikde alebo uz davno nevidela, nezazila. Toto ma zadrhel, lebo ked to najde tak aj tak pojdes do het. Ved nie je az taka blba aby sa pustila obomi rukami konara, tak sa drzi jednou teba a az ked sa chyti druheho, tak az potom pusti.
Viem si predstavit, zivo ako uvazujes, ale mna tie uvahy prinutili vstupit napriek radam, 2-krat do toho isteho hovna a ked kus, tak aj tretikrat dobrovolne (s tym istym dievcatom). Nechaj plavat. Ked toci uz o kamaratstve, tak to je v prdeli. Mozes citit co chces, utekaj. Ja som na kamaratsto nepristupil a doslo to k tomu, ze som sa s byvalou rozhodol nekomunikovat. Kvoli mne, aby mne bolo lepsie, aby som stretavanim/komunikovanim s nou nepichal stale do osieho hniezda. Nieze by to bola az taka vyhra, ale mensie zlo je mensie zlo.
Byvala sa so mnou rovnako rozchadzala a furt omielala to, ze sa nechce rozist v zlom, ze chce aby sme ostali kamosi. Vsetko pekne, ale ja som nemohol, pretoze som uvazoval rovnako jak ty...presne. Nemohol som ju stale vidavat, ked som ju lubil, a ked som sa jej nemohol po tom vsetkom ani dotknut.
Co ti ale poviem, rozist sa chcela ako to tu pisal kubooo uz davno, len hladala nejaku zamienku. Nech ta netrapi, ze chce s tebou spavat, to ale nie je zrovna idelany vztah si myslim. Keby ju to prestalo bavit a nasla by si ineho, tak by to zaklincovala. Nechcem ale veiet co by sa stalo, keby si si ty nasiel inu.
Osobne ma zaraza, ako moze zena z jedneho dna na druhy zabudnut na to, ze vcera este vravela ako ma lubi a dnes uz len chce byt kamaratka. Toto je kktina najvacsieho rangu. Ked to este chce zena, ktore su vraj tak citovo zalozene a nedokazu pochopit, ze kvoli citom to chlap nedokaze spravit, nedokaze sa len tak stretavat ako kamos. Ja mam na to len jedno vysvetlenie a to, ze ona asi dajak nic moc, aspon v poslednej dobe necitila. To ze teba sa zda, ze ano, tak ty len skor chces aby to tak bolo.
Rovnako ako tu bolo spomenute, tak udrziavat s tebou kontakt chce len preto, lebo by jej nieco chybalo, nieco na tebe co nikde alebo uz davno nevidela, nezazila. Toto ma zadrhel, lebo ked to najde tak aj tak pojdes do het. Ved nie je az taka blba aby sa pustila obomi rukami konara, tak sa drzi jednou teba a az ked sa chyti druheho, tak az potom pusti.
Viem si predstavit, zivo ako uvazujes, ale mna tie uvahy prinutili vstupit napriek radam, 2-krat do toho isteho hovna a ked kus, tak aj tretikrat dobrovolne (s tym istym dievcatom). Nechaj plavat. Ked toci uz o kamaratstve, tak to je v prdeli. Mozes citit co chces, utekaj. Ja som na kamaratsto nepristupil a doslo to k tomu, ze som sa s byvalou rozhodol nekomunikovat. Kvoli mne, aby mne bolo lepsie, aby som stretavanim/komunikovanim s nou nepichal stale do osieho hniezda. Nieze by to bola az taka vyhra, ale mensie zlo je mensie zlo.
Uvidime zajtra, tam tomu poslednu sancu zajtra, uvidime, co mi povie..
chalani, presne viem, o čom hovoríte.. a nemyslím, že som posledný, ale riadna kopa by sa nás tu mohlo nazbierať.. ja som tiež okúsil trpkosť rozchodu po viac ako 2 a pol ročnom vzťahu som slovami, že prepáč, ja ťa už neľúbim.. trápil som sa dlho a trápim sa doteraz, aj keď je už tomu vyše 3 mesiacov.. po cca 2 mesiacoch si našla nového a to ma ako keby naštartovalo.. síce ma to zložilo na 3 dni cca, ale potom som si povedal, že ak sa netrápi ona, nebudem sa ani ja, pustil som si H16 - Daj sa dokopy a iné peckové pesničky, ktoré ma naštartovali a teraz to je celkom v pohode.. síce myslím na ňu KAŽDÝ deň niekoľkokrát, ale je to čoraz lepšie a lepšie... síce, včera mi nechtiac poslala SMS? ktorú písala frajerovi a kvalitne mi dvihlo tlak, no vzápätí sa mi ospravedlnila a videl som, že jej je to úprimne lúto a nebolo to naschvál.. v kontakte s ňou nie som a ani nemienim... takže ak to aj skončí, hlava hore, pusti si dobrú hudbu a začni si užívať životS.T.E.A.L.T.H napísal:Ked som to precital, tak som si mslel, ze to ja tu pisem, ale dost srandy.
Byvala sa so mnou rovnako rozchadzala a furt omielala to, ze sa nechce rozist v zlom, ze chce aby sme ostali kamosi. Vsetko pekne, ale ja som nemohol, pretoze som uvazoval rovnako jak ty...prsne. Nemohol som ju stale vidavat, ked som ju lubil, a ked som sa jej nemohol po tom vsetkom ani dotknut.
Co ti ale poviem, rozist sa chcela ako to tu pisal kubooo uz davno, len hladala nejaku zamienku. Nech ta netrapi, ze chce s tebou spavat, to ale nie je zrovna idelany vztah si myslim. Keby ju to prestalo bavit a nasla by si ineho, tak by ot zaklincovala. Nechcem ale veiet co by sa stalo, keby si si ty nasiel inu.
Osobne ma zaraza, ako moze zena z jedneho dna na druhy zabudnut na to, ze vcera eswte vravela ako ma lubi a dnes uz len chce byt kamaratka. Toto je kktina najvacsieho rangu. Ked to este chce zena, ktore su vraj tak citovo zalozene a nedokazu pochopit, ze kvoli citom to chlape nedokaze spravit, nedokaze sa len tak stretavat ako kamos. Ja mam na to len jedno vysvetlenie a to, ze ona asi dajak nic moc, aspon v poslednej dobe necitila. To ze teba sa zda, ze ano, tak ty len skor chces aby to tak bolo.
Rovnako ako tu bolo spomenute, tak udrziavat s tebou kontakt chce len preto, lebo by jej neico chybalo, nieco na tebe co nikde alebo uz davno nevidela, nezazila. Toto ma zadrhel, lebo ked to najde tak aj tak pojdes do het. Ved nie je az taka blba aby sa pustila obomi rukami konara, tak sa drzi jednou teba a az ked sa chyti druheho, tak az potom pusti.
Mne sa to stalo tiež, ale dokázal som sa citovo odpútať a je to v pohode. Naďalej sa stretávame. 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tak ked si sa dokazal odputat, tak si stastny clovek, ako fakt.hughito napísal:Mne sa to stalo tiež, ale dokázal som sa citovo odpútať a je to v pohode. Naďalej sa stretávame.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
niekedy je tazke porozumiet tomu, ako funguju ti pripeceni ichtylovia v hlavach niektorych ludi 
no a co? tak si isiel na pivo, to sa toho stalo ... plany su od toho aby sa menili ... nerozumiem ci mas ty sam zaujem na tom aby vedela o kazdom tvojom kroku, ale ak ano, tak uprimnu sustrast, odovzdaj obciansky a nazdar
keby som tam sedel ja a vedel som, ze by jej to vadilo, ze som isiel niekam so znamym, tak si ju tam aspon zastavim a vysvetlim jej to - neodidiem a nebudem pisat blbe smsky
no a co? tak si isiel na pivo, to sa toho stalo ... plany su od toho aby sa menili ... nerozumiem ci mas ty sam zaujem na tom aby vedela o kazdom tvojom kroku, ale ak ano, tak uprimnu sustrast, odovzdaj obciansky a nazdar
keby som tam sedel ja a vedel som, ze by jej to vadilo, ze som isiel niekam so znamym, tak si ju tam aspon zastavim a vysvetlim jej to - neodidiem a nebudem pisat blbe smsky
teraz to už môže byť vlastne jedno, mňa by zaujímalo, ako chlapec pochodil... (včera bol piatok)
Ja nerozumiem jednej veci. Načo si sa jej mal ozývať, že čo kde presne robíš, keď ste sa potom nemali aj tak stretnúť? Ona si chodi kade - tade, ty o tom nevieš (ak by si vedel, nestretli by ste sa nahodou v krčme) a keď sa stretnete, tak sa len pozdravite a netravite aspoň chvilu čas spolu. WTF? Neplati u vas niečo ako dôvera, rešpektovane sukromie, a hlavne rovnaky meter na oboch?
Samotny dovod na rozchod je divny, to tu už bolo spomenute. Mlada vymýšla, ale nechce prijsť o pekne veci zo vzťahu. Tiež sa staviam do zastupu, čo maju s tymto skúsenosť. Na tvojom mieste by som ju s jej priateľstvom s vyhodami poslal kade lahšie, "urazil sa" na nu a začal ju nejaky čas ignorovať. Nech nevie, na čom je. Nech ma pocit, že ste sa rozišli v zlom (čo nechce) a keď si uvedomi, o čo prichádza a že o to vlastne prísť nechce, tak potom sa môžte udobriť.
//BTW: Naozaj máš pocit, že toto je dôvod na rozchod? Neškrípalo to už predtým?
Samotny dovod na rozchod je divny, to tu už bolo spomenute. Mlada vymýšla, ale nechce prijsť o pekne veci zo vzťahu. Tiež sa staviam do zastupu, čo maju s tymto skúsenosť. Na tvojom mieste by som ju s jej priateľstvom s vyhodami poslal kade lahšie, "urazil sa" na nu a začal ju nejaky čas ignorovať. Nech nevie, na čom je. Nech ma pocit, že ste sa rozišli v zlom (čo nechce) a keď si uvedomi, o čo prichádza a že o to vlastne prísť nechce, tak potom sa môžte udobriť.
//BTW: Naozaj máš pocit, že toto je dôvod na rozchod? Neškrípalo to už predtým?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Jasan, jak psie Frikso. Ked jej povies dobre dobre moja, budeme kamarati, tak to budete slovne,...jej spravanie ale bude kus diametralne odlisne od toho. Jednoducho - kamarati budete len ked to jej bude vyhovovat.