PC nespustí hru
PC nespustí hru
mám nainštalovanú hru Farm frenzy je crack-nutá ale keď ju spustím, tak sa síce rozbehne, ale po pár sekundách mi ju počítač hodí na spodnú lištu a už sa mi ju nepodarí dať na celú obrazovku. čo s tým?
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC nespustí hru
skús hru preinštalovať, alebo by som pohľadal nejaký patch, prípadne crack.
už som ju preinštalovala viackrát aj som použila crack-y ale stále to blbne 
Ovladace na grafiku skus nove.
skúsiť nové ovládače na grafiku? tak tomu nerozumiem...vysvetli pls
-
vikko78
Medium Professional
nové znamená aj najaktualnejšie ovladače pre tvoju grafiku....takže si stiahnuť ovladače z netu..samozrejme pre tvoj model grafiky, odinstalovať staré z pc a potom nainstalovať nové ovladače...

ibaže tá hra mi ešte pred pár dňami fungovala normálne, takže teoreticky by som v pc mala mať všetko potrebné...ale dnes to už blbne 
Aj tak to skus.
a ako viem aké ovládače mám stiahnuť..vieš, ja sa do týchto vecí nerozumiem
-
vikko78
Medium Professional
napiš sem akú máš grafu
-
*****HERO*****
Guru wannabe
skus tu hru preinstalovat, mozno sa tam nieco posahalo. pritom popremyslaj, co si na PC robila predtym, ako ti to zacalo blbnut. ovladacmi to nebude, ked ti to do teraz islo.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tez nemam pocit ze to je grafou. Skor to odinstaluj potom prebehni dakym cclenarom registre a uisti sa ze ziadna cast hry neostala v pc to znamena ze kukni ci ani v dokuemntoch neostali savei a nastavenia a taktiez vcielovej zlozke neostane daco proste ta odinstalacia musi byt komplet bo mozno daka svihnuta sucast ostala a tak robi problem cize mozes aj 48x preinstalovat ale ked tak je hento tak papa. Taktiez skus hru hrat pri odpojenom internete mozno sa dako spoji z domovskou strankou abo co a zisit ze je cracknuta netusim, clovek nikdy nevie. Mal som jeden soft koli skole ktory sa raz zacas snazil spojit z netom a hoci bol aj bloknuty FW dako sa to jeho sucasti podarilo a vypisal mi ze je nelegalny a musel osm to komplet komplet zmazat a nainstalovat bo si nechal par sucasti kade tade