FIFA 2011 - NEXT GEN
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: FIFA 2011 - NEXT GEN
1. Áno losuje myslím že to nie je podľa toho kto hrá doma... (nie veľmi dobre si to pamätám)
2. Z mojej skúsenosti môžem povedať že súper hral vždy lepšie keď dal gól (napr. vyhrávam 2:0 no znížia na 2:1 a hrajú lepšie) a ku koncu zápasu keď ide do tuhého viac napádajú, sú bližšie mojej brány...
3. Myslím že mávajú vždy keď je off-side či len 3 centimetrový. Nepodarilo sa mi spozorovať že by nebol odpískaný off-side. Tu chcem upozorniť na (možno aj iné) český dabing. Komentátori budú tliachať o tom že nebol off-side a bla bla bla aj keď je to vidno úplne jasno...
2. Z mojej skúsenosti môžem povedať že súper hral vždy lepšie keď dal gól (napr. vyhrávam 2:0 no znížia na 2:1 a hrajú lepšie) a ku koncu zápasu keď ide do tuhého viac napádajú, sú bližšie mojej brány...
3. Myslím že mávajú vždy keď je off-side či len 3 centimetrový. Nepodarilo sa mi spozorovať že by nebol odpískaný off-side. Tu chcem upozorniť na (možno aj iné) český dabing. Komentátori budú tliachať o tom že nebol off-side a bla bla bla aj keď je to vidno úplne jasno...
caute, ako mozem zmenit hraca co iba tak hra na zaciatku hravam to na pc... (dufam, ze sa chapeme) 
//uz som to nasiel, netreba zacinat sezonu...
//uz som to nasiel, netreba zacinat sezonu...
roman: skús s hráčom ktorého tam chceš mať začať sezónu Be a pro
nazdar... mam taky mensi problem... ked pustam na PC FiFu2011 tak mi spravi EA SPORT logo a potom padne... niekedy sa vsak ale zapne... neviete neni na to daky patch aleob nieco? ta ista verzia mi ide na notebooku v phoode reinstall nepomohol
Zdravím Vás je to pecka len mám problém. Doteraz mi to nerobilo. Dohrám zápas a čakám kým mi ukáže ostatné výsledky a hodí ma do MENU. Lenže toho sa už nedočkám ked rozhodca odpíska koniec nabehnú mi štatistiky a potom ma hodí do wiindowsu s tým že Program FIFA11.exe prestal pracovať... doteraz mi to nerobilo fakt neviete čím to moze byt ?
Túto chybu opravoval oficiálny patch od EA Sports. Máš ho nainštalovaný???
http://www.ea.com/uk/football/news/fifa-11-patch-101-2
Plasmon napísal:Túto chybu opravoval oficiálny patch od EA Sports. Máš ho nainštalovaný???
ano vcera som nejaky patch instaloval ale mal som uz hru zapnutu .. asi sa to prejavi az po restarte vsak ?
-
HeadShot ^
Light Star
kalosrac napísal:nazdar... mam taky mensi problem... ked pustam na PC FiFu2011 tak mi spravi EA SPORT logo a potom padne... niekedy sa vsak ale zapne... neviete neni na to daky patch aleob nieco? ta ista verzia mi ide na notebooku v phoode reinstall nepomohol
Pomože ti iba jedno - kúp si lepší PC
//pre darcu K- - a co,nevyriesi problem ?: )
pada niekomu hra aj ked nainstaloval patch? pretoze mne ano neviete co s tym?
-
Anem
Star
aj mne pada proste si musíš kúpiť origoš
Tak neviem, ale mne napríklad po nainštalovaní patchu už nikdy hra nepadla.
-
kukiak
Addict
Normalne mi gamepad funguje, akonahle vsak idem hrat online, tak nic.. Dam esc, v menu funguje, ale hraci sa daju ovladat len klavesnicou :-/, vyriesil to niekto?
cawko poradi niekto ako sa da hrat cez net fifa2011 lebo mne
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 18:43)mizuno napísal:http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=37222&r=top
Ma byt NEXTGEN grafika na PC, konecne sa u easport spamatali!
lebo mne to nejde neviem ako to mam spravit aj som to robil podla navodu a nejde mi to napise mi ze ma nenaslo v databaze
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2011, 18:45)
az moze niekto poradte mi dik...
-
kukiak
Addict
A dalsi problem, pri hrani na notebooku mi blbne klavesnica, pokial drzim sipka+sprint a chcem stalcit nahravku, musim pustit sprint.. :-/ uz ma to zacina srat, nema niekto sajnu kde moze byt problem?
fifu kupujem kazdy rok
najlepsia hra pre dvoch
toto mne robilo pri NHL 09, tiež na NB... asi sa s tým veľmi nedá urobiť nič :-/kukiak napísal:A dalsi problem, pri hrani na notebooku mi blbne klavesnica, pokial drzim sipka+sprint a chcem stalcit nahravku, musim pustit sprint.. :-/ uz ma to zacina srat, nema niekto sajnu kde moze byt problem?
Jak pre dvoch, To sa dá?
-
Pigesko
King
srandujes?
vitaj v 21. storoci...
Vitám,čaw ale jak to mysliš --- MULTIPLAYER? či aj inak
-